Pigalle Place Red Light District i Paris

Posted on

Pigalle Place Red Light District i Paris

Place Pigalle har altid været synonym med sex i alle dens mere tarvelige former. Det plejede at være epicentret for køn butikker, peep shows, stripklubber og kabaret og voksne-kun, X-ratede eventyr og var en del af det røde lys-distriktet i Paris, Frankrig.

Det har stadig en berygtet ry som den populære hotspot for mere vovet mængden. Det er kendt som det sted, hvor stripklubber får du i med små entré, derefter stikke dig med meget dyre drikkevarer for dig og for piger, eller drenge, der pludselig vises ved dit bord ubudne.

Mange af de butiksvinduer er stadig fuld af modeller iført næsten ingenting, sparsomme tøj, der kan være super dyrt eller billige som chips, men som sender det samme budskab – Jeg er til rådighed for sex.

Historie

Pigalle begyndte som en kunstners område, væk fra de adstadige, grand og aristokratiske bygninger i 1. arrondissement sat i al deres herlighed omkring Louvre og Tuilerierne. Pigalle er i Montmartre, pikant område af Paris kronet af Sacré Coeur kirken. I slutningen af det 19 th århundrede, kabareter åbnet på Boulevard de Clichy, blandt dem Moulin Rouge, enten berømt eller berygtet, efter din smag. Toulouse-Lautrec ankom her fra sin hjemby Albi og begyndte at producere disse vidunderlige plakater og malerier af prostituerede, barer åbner sent ud på natten, absint drikker, og dansere, der altid havde fordoblet som prostituerede.

Pigalle fik seedier i begyndelsen af 20 th århundrede, og det var ikke et sted at besøge, medmindre du vidste præcis, hvad du gør og hvor du skulle – og havde en vis hensynsløs streak til dig.

Der er nogle overraskende mennesker, der gjorde ved, hvor de var på vej; tilsyneladende, den britiske prins af Wales, der er kendt for sin seksuelle appetit, Charlie Chaplin, og Cary Grant var alle kunder. Uundgåelig, kriminelle elementer bevæges i; rim bevæges i; narkobander drives her; bordeller gjorde en brølende handel.

I 1970’erne, køn butikker optrådte med deres skumle, lokkende billeder og deres løfte om sex, men og når du ønskede det.

Dagens Pigalle

Pigalle ændrer sig hurtigt, og det bliver smart og trendy, omend med en stadig grynet kant og du stadig får den beskidt og den skæve i blandingen. Den mærkværdig, men markant anderledes Museum Erotik, oprindeligt på 72 Boulevard de Clichy lukkede sine døre i november 2016. Men det havde en spektakulær salg af folk som en topløs Mona Lisa og en ‘skov af phalluses’, som alle lavet en pæn halv million euro.

Hvor skal man bo

Den 20-værelses hotel Amour kickstartede en genoplivning af området. Det er ikke for sarte sjæle; hver kunstværk har nogle nøgenhed i det, og nogle af værelserne er temmelig lummer. Det ejes af Thierry Costes og Sverige fødte, Paris-hævet graffiti kunstner, og natklub iværksætter André Saraiva. Det er på 8, rue de Navarin.

Hvad at spise

Nye steder skyder op hele tiden. En at bemærke er Buvette, den franske søster til Manhattan fransk restaurant. Det er på 28 Rue Henry Monnier.

Men den gamle råd gælder stadig: være forsigtig her selvom det er en bleg efterligning af sin tidligere pikant selv.

Underholdning

  • Moulin Rouge på 85 Boulevard de Clichy har masser af halvnøgne dansere i forskellige handlinger. Du kan få billetter separat eller deltage i en tour, der tager i middag og kabaret. Det er fortsat så berømt som den altid har gjort.
  • La Cigale på 120 Boulevard de Rochechouart er en historisk teater åbnede første gang i 1887, og nu hjemsted for forskellige forskellige musikalske handlinger fra rap til enkeltmandsvirksomheder shows. Det fremhævede i Woody Allens Midnight in Paris og har været vært de helt store som David Bowie, Red Hot Chili Peppers, og Charlotte Gainsbourg.
  • Le Trianon er en smuk over-the-top Art Deco-koncertsal og en anden, der har været vært de helt store fra Mistinguett og Jacques Brel til Macy Gray. Café-baren Le Petit Trianon er godt for franske klassikere.
  •  Au Lapin Agile ved 80 Boulevard de Rochechouart, er en anden historisk mødested, som var en fast favorit med kunstnere som Picasso. Det er hyggeligt og er indrettet med gamle møbler.