Pigalle Place Red Light District in Parijs

Posted on

Pigalle Place Red Light District in Parijs

Place Pigalle heeft altijd synoniem met seks is, in al zijn meer opzichtige vormen. Vroeger was het epicentrum van geslacht winkels, peep shows, strip clubs en cabaret en alleen toegankelijk voor volwassenen, X-rated avonturen en was onderdeel van de rosse buurt van Parijs, Frankrijk.

Het heeft nog steeds een beruchte reputatie als de populaire hotspot voor de meer gewaagde menigte. Het staat bekend als de plaats waar de strip clubs krijg je in met kleine entreegelden, dan steek je met een zeer dure drankjes voor u en voor de meisjes of jongens, die plotseling verschijnen aan uw tafel ongenode.

Veel van de etalages zijn nog steeds vol met modellen het dragen van een prikkie, schaarse kleding die super duur of goedkoop als chips kunnen zijn, maar die het verzenden van de dezelfde boodschap – Ik ben beschikbaar voor seks.

Geschiedenis

Pigalle begon als oppervlakte van een kunstenaar, weg van de bezadigde, grote en aristocratische gebouwen in het 1e arrondissement in al hun glorie rond het Louvre en de Tuilerieën. Pigalle is in Montmartre, de ranzige wijk van Parijs bekroond met de Sacré Coeur kerk. In de late 19 e eeuw, cabarets geopend op Boulevard de Clichy, waaronder de Moulin Rouge, ofwel beroemde of beruchte, afhankelijk van uw smaak. Toulouse-Lautrec kwamen hier uit zijn geboortestad Albi en begon die prachtige posters en schilderijen van prostituees te produceren, bars open tot laat in de nacht, alsem drinkers, en dansers die altijd als prostituee had verdubbeld.

Pigalle kreeg seedier in het begin van de 20 ste eeuw en het was niet ergens te bezoeken, tenzij je wist precies wat je aan het doen waren en waar je heen gaat – en had een zekere roekeloos streak naar jou.

Er zijn enkele verrassende mensen die wel weten waar ze heen gingen; Blijkbaar is de Britse prins van Wales, bekend om zijn seksuele lust, Charlie Chaplin, en Cary Grant waren alle klanten. Onvermijdelijk criminele elementen bewogen; rime bewogen; drugsbendes bediend hier; bordelen deed een brullende handel.

In de jaren 1970, het geslacht winkels verscheen met hun lugubere, verleidelijke beelden en hun belofte van seks, hoe en wanneer je het wilde.

Today’s Pigalle

Pigalle verandert snel en het is steeds chique en trendy, zij het met een nog zanderig rand en je nog steeds de smerige en de eigenzinnige in de mix. De nogal vreemd, maar duidelijk verschillende Erotisch Museum, die oorspronkelijk op 72 Boulevard de Clichy sloot zijn deuren in november 2016. Maar het had een spectaculaire verkoop van de wil van een topless Mona Lisa en een ‘woud van fallussen’, die allemaal maakte een nette een half miljoen euro.

Waar te verblijven

De 20-kamer Hotel Amour kick-begonnen met de revival van het gebied. Het is niet voor tere zieltjes; elk stuk van de kunst heeft een aantal naakt in het en sommige van de kamers zijn vrij zwoele. Het is eigendom van Thierry Costes en Zweden geboren, Paris-raised graffiti kunstenaar, en een nachtclub ondernemer André Saraiva. Het is op 8 Rue de Navarin.

Wat te eten

Nieuwe plaatsen als paddestoelen uit de hele tijd. Eén om op te merken is Buvette, de Franse zuster van het Franse restaurant in Manhattan. Het is op 28 Rue Henry Monnier.

Maar de oude raad nog steeds geldt: wees voorzichtig hier al is het een slap aftreksel van zijn vroegere ranzige zelf.

vermaak

  • De Moulin Rouge 85 Boulevard de Clichy heeft veel halfnaakte dansers in verschillende acts. U kunt kaartjes los krijgen of deelnemen aan een tour die duurt in het diner en cabaret. Het blijft net zo beroemd als het altijd heeft gedaan.
  • La Cigale op 120 Boulevard de Rochechouart is een historisch theater opende voor het eerst in 1887 en nu de thuisbasis van verschillende muzikale acts van rap tot one-man shows. Het kenmerkte in Woody Allen’s Midnight in Parijs en heeft het grootheden als David Bowie, Red Hot Chilli Peppers, en Charlotte Gainsbourg gehost.
  • Le Trianon is een mooi over-the-top Art Deco concertzaal en een ander dat de groten van Mistinguett en Jacques Brel heeft gehost Macy Gray. De café-bar Le Petit Trianon is goed voor Franse klassiekers.
  •  Au Lapin Agile op 80 Boulevard de Rochechouart, is een andere historische locatie die een vaste favoriet met artiesten als Picasso was. Het is gezellig en is ingericht met oude meubels.