Place Vendome Pariisissa: Täydellinen opas – klassinen pariisilainen Square kanssa Iconic Elegance

Posted on

Place Vendome Pariisissa: Täydellinen opas - klassinen pariisilainen Square kanssa Iconic Elegance
Onko tiedät sen tai ei, olet perehtynyt Pariisin Place Vendôme. On käynyt ilmi, lukemattomia kertoja elokuvissa, TV-ohjelmia, ja mainoskampanjoita muotimerkit, ja hyvästä syystä: se edustaa tiettyä, ylellinen versio Ranskan pääkaupungissa.

Amble valtavalla, vanhan maailman neliö ja vaeltavat sen kapeat, koristeelliset sivukaduista nauttia annoksen klassisen pariisilaisessa loisto ja glamour. Tuck gourmet aterian tai iltapäiväteetä alueella, etsi erityinen korun tai muun erityisen lahjan yhdessä naapuruston monien himoitun koru- tai tarviketta päättäjiä, tai vain kävellä leveä jalkakäytävät.

Silloinkin, kun sataa, tutkimalla tämän sivusto voi silti tuntea jännittävä ja mahtipontisia. On varustettu suurella, vanhanaikainen sateenvarjo ja teeskennellä olet elantonsa kohtaus “An American in Paris.” Pidä käsittelyssä lisätietoja miksi tämä neliö ja sen vaikuttava Keskipylväs edelleen vietellä ja hurmata kävijöitä – ja meidän vinkkejä siitä, mitä nähdä ja tehdä alueella.

Historia

Aukio suunniteltiin vaihteessa 18-luvulla, tilasi juhlimaan armeijan voittaa ja armeijat “Sun King”, Ludvig XIV. Hän kuvitellut mallinnettu Place des Vosges -aukiolla Marais, mutta se on rakennettu hyvin erilainen tyyli kuin aiempi Royal Square. Aluksi nimeltään “Conquest Square”, se oli myöhemmin redubbed “Place Louis le Grand” ennen jälleen muuttumassa nimensä yhden tunnemme tänään.

Rakennettu ylenmääräinen 18th century tyyli, joka on myös tunnistettavissa suurisuuntaisia ​​Palais de Versailles (myös toimeksiannosta Ludvig XIV palvelemaan linnaansa ja oleskelua), Place Vendôme valmistui 1720. Siellä on karu eleganssia noin neliö, jossa muutamia puita tai vihreys. Tyylillinen Pääpaino on kultainen, koristeelliset rakennukset, leveä, Regal jalkakäytävät ja asettaa sarake, joka seisoo keskellä neliö.

Nykyisen sarakkeen pystytettiin vuonna 1874, ja on itse asiassa jälleenrakentamiseen aikaisemman pronssi sarake tilaama keisari Napoleon alussa 19th century. Alkuperäinen, kruunataan patsas Napoleon ratsain, vaurioitui ja lopulta tuhosi aikana kaksi kierrosta. Se oli kuulemma vanhanaikainen yli 1000 sulanut alas tykkien vihollinen.

Sarakkeen ja Napoleonin luku huipulla lopulta rekonstruoida kopio jälkeen verisen konfliktin tunnetaan Ranskan kommuuni. Portaikko vievät huipulle on nyt suljettu yleisöltä valitettavasti esto joitakin melko upeat näkymät.

Vallan alla Ludvig XIV, ratsastajapatsas kuningas oli samassa paikassa, rakennettiin vietetään kuninkaallinen kuvanveistäjä Francois Girardon. Sekin tuhoutui – aikana Ranskan vallankumouksen 1789 .

Mitä tehdä siellä

On paljon mielenkiintoisia ja kehuskella-arvoinen Tekemistä ja sen ympäristössä Place Vendôme – ja jotkut ovat enemmän edullisen kuin luulet niitä. Kun neliö on tosin erinomaisella alueella ylellisyyttä ostoksia ja ruokailutila, on olemassa luovia tapoja nauttia siitä rikkomatta pankki. Seuraavassa on muutamia ideoita eri talousarvioiden ja etuja.

  • Ikkuna ostoksia tai löytää täydellinen lahja: Vaikka he varmasti ole jokaisen toteutettavissa keinoin luksusputiikkeja neliön vetää joukoittain turisteja ympäri maailmaa, etsimään hienoja asusteita, koruja, laukkuja ja muoti. Ikkuna-ostoksia voi olla yhtä hauskaa, ja siellä on runsaasti mahdollisuuksia tässä: lippulaivoja tunnettujen muotitalojen ja lisälaite päättäjät kuten Cartier, Boucheron, Chanel, Van Cleef & Arpels ja Chaumet kaikki seisovat torilla.
  • Tuo kamera ja ovat loisteliaan Photo Session: Ei ole mikään salaisuus, että Vendôme ja sen monet koristeelliset rakennukset käytetään usein taustoja muotikuvauksia tai aiheuttanut Instagram virkaa, dramaattisia kohtauksia elokuvia Pariisissa ja mainoksia luksusmerkkejä. Vaikka emme todellakaan pidä tukea teitä röyhkeästi haltuunottoa Regal vaiheet yksi rakennuksista torilla ja estää näkökulmia matkailijoilta, muutama hillitty kuvia hohdokas kohtaus ei satu. Käyttää jotain spiffy, niin saat hyvän muistin laukaus tai kaksi teistä ja / tai matkakumppania kanssa ikonin neliön ja asettaa sarakkeen taustalla.
  • On Afternoon Tea tai drinkin Ritz: Yksi varjopuolena kortti tässä ikonin neliön? Hiljattain uusittu ja kunnostettu Ritz Hotel , joka on yhtä synonyymi pariisilainen ylellisyyttä kuin voit syli. Heidän iltapäiväteetä, tarjoillaan Salon Proust jälkeen ranskalainen kirjailija, joka koostuu hänen tunnetuin romaani hotellissa, ovat herkullisia ja koristeelliset. Kauniita kakkuja, sormi voileipiä, teetä ja samppanja ovat yleensä osa leviämistä, tehden täydellinen tapa nauttia jotain hieman dekadentti – mutta vähemmän kuin hinta pöytään illallinen gourmetravintola samaa luokkaa.
  • Jos taas kyseessä on huippuluokkaa pariisilaisen cocktail olet jälkeen, pää legendaarisen Bar Hemingway . Täällä, samannimisen amerikkalainen kirjailija ja kirjoittaja “Kenelle kellot soivat” huhutaan kenkää Gestapon upseerit jotka camping ulos hotellista, päättymisen jälkeen toisen maailmansodan. Hän ja hänen ystävänsä F. Scott Fitzgerald ja muut kirjoittajat huomattiin myös usein tämän vanhan koulun baarissa johdolla Colin Peter Field.
  • Voit oppia lisää Hotellin keskeinen sija Yhdysvaltojen ja Ranskan kirjallisuuden historia lukemalla oppaamme kärkisijat ahdisti kuuluisat kirjailijat Pariisissa – hauska itsestään opastettu kierros meidän täysin suositella arvo-ystäville keskuudessanne.

Sijainti ja Tietoa tulijalle

Place Vendôme on 1. kaupunginosassa Pariisin, jossa Place de la Concorde valehtelee lounaaseen, Avenue des Champs-Elysées länteen ja Opera Garnierin koilliseen. Valtava neliö johtaa ylös kohti Operan kautta pitkä katu tunnetaan Rue de la Paix.

Ympäröivältä alueelta Louvre ja Tuileries Gardens, helpoin tapa päästä neliö on jäämällä pois Metro Tuileries tai Concorde (1 tai 8) ja kävely noin viisi minuuttia kautta rue Castiglione neliöön. Päässä Opera Garnier tai Rue St. Honoré ostosalue, ota Rue de la Paix etelään Vendôme. Paras metroaseman tässä tapauksessa ovat Pyramides (linja 7 tai 14) tai Opera (linja 3, 7 tai 8).

Mitä lähistöllä

Sijaitsee ytimessä Louvre-Tuileriesin alueella, Place Vendôme tarjoaa paljon mielenkiintoisia ja edistää asioita lähellä, luonnollisena polkee maahan matkailijoita.

Tutustua kiehtovaan ja valtavan kokoelmia on Musée du Louvre, ennen kävelevän siro, puiden reunustama jonot Tuileries’n puistoa. Täällä miksi ei nauti rento pariisilaistyylisen piknik? Tämä on hyvä tapa pitää entistä rajallinen budjetti, mutta silti nauttia suuruuden alueella.

Kiillottaa pois Louvre-Tuileriesiin piiri, pysähtyä ihailemaan pienempiä taiteen kokoelmat Orangeriessa (kuuluisa Monet’n henkeäsalpaavan “Nympheas” seinämaalaus sarja) tai Jeu de Paume molemmat sijaitsevat reunalla Tuileries’n puutarhoja ja edessä vilkkaan Place de la Concorde. Kun tulet ulos, ihailla säätämästä Luxorin obeliskin joka seisoo keskellä huimaavan kiireisen liikenneympyrästä Concorde.

Lopuksi, ei vierailu alueelle olisi täydellinen ilman kävelylle kautta yksi Pariisin eniten himoittu ostosalueilta kulkeva Rue Saint-Honoré. Käsite kauppoja, tyylikäs hotelli ja kahviloita, hienoja hajuvesien, hansikas päättäjät, couture suunnittelijat ja suklaa kauppakeskuksissa odottavat ostos addikteja tämän ikonin katu. Jälleen mitään vikaa vain ottaa kävelylle iltapäivällä ihaillen ja ikkuna-ostoksia.

Kun olet siellä, pään yli tarkistaa tyylikäs katettu galleriat, vehreä puutarha polkuja, kaupat ja ravintolat Palais Royal. Toinen kuninkaanlinnan muuttui ylellisyyttä shoppailijan Stomping perusteilla se on myös uskomattoman valokuvauksellinen, olipa kauden.