Planificarea o excursie la Paris: Un ghid turistic

Posted on

Planificarea o excursie la Paris: Un ghid turistic

Paris, Orasul Luminii, este umplut cu mii de hoteluri, atracții, magazine și restaurante. Dacă aceasta este o prima vizită, sau chiar dacă știți oraș, acest ghid are scopul de a ajuta să se concentreze pe unde să rămână, în cazul în care să mănânce, unde să meargă și mai multe informații de bază care aveți nevoie înainte de a merge la Paris.

Ajungem acolo

Parisul este una dintre cele mai populare destinații din lume, ceea ce face destul de ușor de accesat.

Este un nod important pentru multe companii aeriene, precum și un punct de plecare sau o escală în timpul unei vacanțe europene. Din moment ce este atât de popular, există, de asemenea, multe chilipiruri mare pe pachete biletul de avion, cazare sau vacanță.

Cum te deplasezi

Parisul este împărțit în arondismente sau cartiere. Aceste arondismente rula într – o spirală circulară începând de la centrul orașului și de lichidare spre exterior. Orasul este , de asemenea , împărțit de râul Sena, iar cele două părți sunt malul stâng și malul drept.

Transportul public din Paris este extinsă, inclusiv cele mai populare trenurile de metrou, sistemul de tren din Franța care rulează la puncte în afara orașului, un sistem de autobuz, și mai mult.

În cazul în care pentru a rămâne

Există sute de hoteluri din Paris, care pot face o sarcina destul de dificila pentru a izola dreapta una pentru tine face. Cel mai bun lucru de făcut este de a determina care atracțiile pe care doriți să vedeți cele mai multe și care arondismente sunt la distanță mică. Odată ce ați face acest lucru, căutați cazare în acel arondisment sau în apropiere.

Multe dintre cele mai populare atracții sunt în primele cinci arondismente.

După ce ați făcut acest lucru, aveți nevoie pentru a decide cât de mult să-și petreacă și dacă camera dvs. ar trebui să fie de lux sau de bază. Guvernul francez reglementează rating stele, care este foarte util. Veți plăti cel mai puțin (și, prin urmare, a obține cel mai puțin), cu hoteluri și una-două stele.

hoteluri de trei stele sunt, de obicei, un preț rezonabil și suficient de confortabil pentru majoritatea călătorilor. Sau puteți trăi în cazare de patru stele.

În cazul în care să mănânce și să bea

Una dintre cele mai mari indulgențe pe o vizită la Paris, este cu siguranță mâncarea. Unele dintre cele mai bune restaurante gourmet din lume se află aici. Chiar și cafenele ieftine mănâncă sau alimente vânzător de stradă crep este minunat.

Aceasta poate ajuta pentru a face unele de cercetare în primul rând cu privire la cazul în care doriți să luați masa. Pentru unele dintre cele mai populare restaurante, puteți face chiar și rezervări on-line. Puteți cere, de asemenea, concierge pentru rezervări de ajutor la rezervare, sau pentru sugestii cu privire la cazul în care să mănânce. Rețineți că, la Paris, dinnertime este de obicei mai târziu decât în ​​SUA, și este în jur de 7 sau 20 Spre deosebire de orașele franceze mai mici, în cazul în care acesta poate fi greu pentru a găsi un restaurant deschis între prânz și cină, cu toate acestea, există întotdeauna undeva la Paris pentru a apuca o muscatura. Ferește-te pentru braserii care au tot parcursul zilei de deschidere ore, deși ar putea exista un meniu restrâns între momentele principale de masă.

Paris este, de asemenea, ambalate cu mai multe cluburi de noapte șold, cluburi de jazz, și cafenele distractive.

Paris Atracții

Orașul luminii are multe dintre cele mai vizitate atracții din lume, cum ar fi Turnul Eiffel, Luvru și Arcul de Triumf.

Este imposibil să le vezi pe toate, dar faci temele mai întâi și să acorde prioritate. Cu o listă numerotată, puteți începe cu cele mai importante. Apoi, orice e dor de tine va fi mai puțin important.

Romantic Paris

Paris, este ideal pentru o evadare romantică, o luna de miere, o excursie aniversare, planuri secrete pentru a propune, sau orice risc pentru un cuplu. Aflați cum să-și planifice o vizită cu iubite.

Rămâi conectat

Chiar și în timpul unei vacanțe la Paris, poate fi necesar să rămână în contact cu munca, prietenii sau familia în timp ce vizita. Nu este nevoie de îngrijorare, totuși. Wi-Fi (conexiune wireless la internet) este din ce în ce suprafețe, telefoanele mobile pot fi închiriate, și puteți achiziționa o cartelă SIM franceză pentru șederea.