Planificarea vizita dumneavoastră la Castelul Windsor

Posted on

Planificarea vizita dumneavoastră la Castelul Windsor

Castelul Windsor, una dintre resedintele oficiale principale Monarch din Marea Britanie, este de asemenea unul dintre reperele sale cele mai reprezentative. Nu e departe de aeroportul Heathrow și pasagerii care sosesc pot recunoaște, de obicei, din aer.

O reședință și cetate de aproape 950 ani, acest lucru trebuie să-vedea atractie este cea mai veche și cea mai mare castel ocupat continuu din lume. Este, de asemenea, foarte popular, deci un pic de planificare avansată pentru vizita dvs. nu va merge rău. Aici veți găsi informații de bază, plus vizitatorilor recomandate evidențiază și câteva sfaturi din interior.

Cum se ajunge la Castelul Windsor

Castelul este de aproximativ 25 de mile de centrul Londrei și ușor accesibil cu mașina sau cu transportul public.

Cu trenul

 • Trenurile sud – vest  operează un serviciu direct la   Windsor & Eton Riverside stație de  la  Londra Waterloo Station la fiecare jumătate de oră , pe tot parcursul zilei ( în fiecare oră în zilele de duminică). Călătoria durează doar sub o oră, iar tarifele dus – intors pornesc de la sub £ 12.
 • În primul rând Great Western  rulează mai rapid, un serviciu mai frecvent la  Windsor & Central Station Eton de  la  gara Paddington la fiecare 10 până la 15 minute pe tot parcursul zilei. Călătoria durează între 25 și 35 de minute , dar implică trenuri în schimbare la Slough. Nu vă faceți griji: există doar un interval de 4 minute între cele două trenuri care implică trecerea dintr – o parte a platformei la alta. Bilete dus – intors pornesc de la £ 10.50.

Fie stație se află la mai puțin de 10 minute de castel, astfel încât alegerea ta ar depinde, probabil, dacă sunteți mai aproape de Paddington sau Waterloo la începutul calatoriei.

Sfat:  Verificați Cereri feroviare naționale pentru mai multe puncte de plecare, promoții speciale și combi-bilete oferite de companiile feroviare.

Cu autobuzul

Antrenori Green Express Line  (traseele 701 și 702) călătoresc între Gara Victoria din Londra și Windsor de mai multe ori pe oră. Călătoria durează aproximativ o oră și zece minute și tur-retur tarife încep de la 15 £. Multe excursii cu transport și de admitere pot fi aranjate prin hotel sau prin intermediul magazinului online Visit Britain.

Cu mașina

Ia M4 pentru a ieși 6, și urmați indicatoarele spre Windsor Town Center.

Sfaturi:

 • Parcari umple rapid în timpul perioadelor populare de an, astfel, dacă trebuie să conducă, sosesc mai devreme.
 • Alege zonele de parcare de lungă durată, care costă mai puțin de jumătate din rata de parcare de scurtă ședere. Va trebui să meargă aproximativ 20 de minute, dar va fi o plimbare interesantă.

Bilete și Admitere

Prețurile biletelor variază în funcție de faptul dacă Royal Apartments sunt deschise pentru vizitatori. Aceasta, la rândul său, depinde dacă Royals se află în reședință.

Gama de prețuri include adulți, senior peste 60 de ani , student, sub 17 ani , și de familie (pentru doi adulți și trei copii sub 17 ani ). În plus, copiii sub 5 ani sunt admise gratuit. Verificați  site – ul Collection Royal pentru cele mai recente preturi.

Sfaturi:

 • Înainte de a pleca, înregistrați biletele pentru nelimitat de re-intrare pentru un an întreg de la data vizitei. Aceasta oferta nu se aplică biletelor cumpărate ca parte a unui pachet de servicii turistice de la un vânzător terță parte.
 • Cumpara bilete  on – line  pentru a economisi timp de așteptare.

Ore de vizită

ore ale castelului de funcționare reflectă faptul că Windsor este un castel de lucru, folosit in mai multe ocazii ceremoniale și de stat și este week-end de origine a Reginei, prin cea mai mare parte a anului.

Informații practice Înainte de a începe vizita dumneavoastră

Castelul Windsor este plin de obiecte fascinante, camere uimitoare și minunate opere de artă. După ce ați introdus, permite cel puțin două (preferabil trei) ore pentru a explora castelul. În funcție de atunci când vizitați, puteți găsi linii lungi la biroul de bilete și zonele de securitate, astfel încât veți fi bucur că ai urmat sfatul nostru pentru a cumpăra biletul on – line înainte de a ajunge.

Sfat : Dacă sunteți dornici de a vedea schimbarea Ceremonia de Garda, timpul vizitei dumneavoastră să fie în castel la ora 11 dimineața , când are loc ceremonia de pe Cadrilaterul. În timpul verii, aceasta are loc în fiecare zi, dacă vremea permite, și de la 1 octombrie încoace, garda se schimbă la fiecare două zile.

Securitatea la Castelul Windsor

Centrul de vizitatori se află pe strada St Alban de lângă intrarea principală în castel. Odată ce aveți un bilet, vei trece printr-un punct de control de securitate de tip aeroport cu detectoare de metale și așa mai departe. Apoi, este pe o curte de intrare în cazul în care vă ridicați tur audio și un pliant cu o hartă a motivelor. Ambele sunt gratuite cu admiterea.

Scaune cu rotile pot fi împrumutate de la Centrul de vizitatori, deși nu pot fi rezervate în avans și nu poate părăsi castel.

Cărucioarele și cărucioare pot fi utilizate în castel, dar nu în apartamente de stat și alte zone de expoziție. Nu vă faceți griji: există o sală de verificare pentru ei în undercroft castel de-a lungul drum.

Sfaturi pentru Familii:

 • Singurele toalete și vestiare pentru copii sunt pe niște scări la stânga Tour Audio Counter. Castelul cuprinde 26 de acri, și este un drum lung din spate, astfel încât o oprire de pre-vizita este o idee bună, în special pentru copii.
 • Altele decât niște înghețată și apă îmbuteliată pe Terasa de Nord, gustări și mese nu sunt disponibile în castel, și nu poate aduce un picnic. Windsor este un oraș ocupat de piață puțin, deși, și există o mulțime de baruri și restaurante ieftine în apropiere. Înainte de a părăsi incinta castelului pentru o masa, ridica o bandă liberă reintrare de la unul dintre magazinele castelului. Tot ceea ce se va schimba, cu toate acestea. Un milion de £ 37 program de upgrade – uri va include o nouă cafenea în camere spațioase, undercroft 14-lea. 
 • Pliante gratuite de familie Activitate Trail sunt disponibile de la Centrul de vizitatori. În timpul vacanțelor școlare și week – end, castelul oferă , de asemenea , un program de activități și evenimente de familie la Centrul Educație.

Efectuarea Castelului

William Cuceritorul a început construirea Castelul Windsor în 1070, ca unul dintr – un lanț de fortificații în jurul Londrei. Prin 1100, în urmă cu mai mult de 900 de ani, fiul lui Henric I a creat spații de locuit în ea, ceea ce face nu numai cea mai mare , dar , de asemenea , cel mai vechi castel ocupat continuu din lume. Acesta, împreună cu Palatul Buckingham și Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, se numără printre reședințe oficiale principale ale monarhului. Altele, cum ar fi Sandringham și Balmoral, sunt case particulare Familiei Regale.

Un Extravaganta Monarch

De-a lungul anilor, diferite monarhi a adăugat biți și piese la castel, dându – i familiar, basm profil are astăzi. Cheie „masterbuilders“ , care au fost îmbunătățite Castelul Windsor Edward III , în secolul al 14 – lea, Carol al II – lea în secolul al 17 – lea și George al IV la începutul secolului al 19 – lea.

George al IV a fost un om de gusturi extravagante. Ca Prince Regent, a transformat-o fermă din Brighton în alt palat fantezie iconic al Angliei: Pavilionul Regal. Contribuția sa majoră la Castelul Windsor a fost crearea de caracteristica sa cea mai familiară prin ridicarea veche de 800 de ani, Turnul rotund de 10 de metri, aproximativ 33 de picioare.

Turnul rotund


Pe măsură ce urca Castle Hill la apropierea de Poarta Sf. George, ai ocazia de a lua în scara de Castelul Windsor. In cadrul zidurilor sale, este de fapt o colecție de clădiri, un fel de sat mic în cazul în care mai mult de 150 de oameni trăiesc și lucrează. Amprenta castel acoperă aceeași zonă ca și 268 terenuri de tenis.

Turnul rotund

Turnul rotund se află deasupra unei movile de om, care datează din primele zile ale castelului. Acest lucru este cunoscut ca un Motte, și a fost construit ca menține castelul final. Accesând „șanțul“ în jurul ei, acum o grădină de trandafiri, nu a fost inundat, dar a fost construit ca un șanț de apărare uscat pentru Keep.

Astăzi casele Turnul rotund Arhivele regale și colecția de Royal Photographic. Verificați steagul care zboară deasupra ei. Dacă este Union Jack, drapelul național al Marii Britanii, Regina nu este în reședință. Puteți spune că e acasă atunci când Standard Royal este de zbor. Când Royals stau la Windsor, unele părți ale castelului și o parte din așa-numitele semi-stat Apartamentele sunt închise pentru public.

Dacă credeți că turiștii care vizitează castelul pentru a vedea modul în care trăiesc Royals este un fenomen din secolul 20, ai fi greșit. De-a lungul istoriei sale, Castelul Windsor a atras vizitatori. Oamenii au venit de departe și-n lat pentru a prinde o bucatica de Monarh și Curtea, pentru a vizita de stat Apartments, și pentru a vedea opere de artă.

Doll Casa Reginei Maria și a desenelor Galeria

Doll Casa Reginei Maria, acum expuse permanent la Castelul Windsor, a fost un cadou de la Regina Maria, bunica Regina Elisabeta a II-a, care era pasionat de miniaturi. Conacul Palladiane cu patru etaje, proiectat de Sir Edwin Lutyens, arhitect din New Delhi, nu a fost niciodată destinat să fie jucat cu. În schimb, acesta a fost menit să demonstreze cele mai bune de măiestrie britanic și un design modern, circa 1924.

Toți artiștii de top și designeri cele mai la modă din perioada a contribuit la Dollhouse. Tabelul de mese este setat cu plăci de argint, baie Reginei are o cada alabastru cu robinete de aur, și există chiar și un tezaur cu copii mici ale Bijuteriile Coroanei.

Franța și Marianne

Nu rata cazurilor de afișare în coridorul de lângă Dollhouse. Ele conțin o pereche de păpuși, Franța și Marianne, care au fost date Prințesa Elisabeta și sora ei mica Margaret Rose de guvernul francez în 1938. Expoziția cuprinde o selecție de dulapuri făcute pentru păpuși de toate designerii de conducere francezi din zi, inclusiv Hermès, Jean Patou, Louis Vuitton, Worth, Lanvin, și multe altele. Păpușile au cape de blana si – Barbie mânca inima ta – fiecare are un colier si bratara de modă de Cartier.

Sfat: Doll Casa Reginei Maria este foarte popular. Doar câțiva oameni la un moment dat sunt permise să – l văd, astfel încât așteptați poate fi foarte mult timp. Verificați indicatoarele de-a lungul cozii , care conta pe timpul rămas în linie în trepte de câte 15 minute. Este în valoare de așteptați, dar de-a lungul aduce un sacou ca intrarea pe Terasa de Nord este una dintre cele mai înalte locuri din jurul și pot obține și cu vânt rece.

Galeria desenelor

Este ușor să dor de desene Galeria în drum prin undercroft Castelul Windsor pentru exponatele flashier dincolo. Nu te. Camera este utilizat pentru a schimba în mod frecvent display-uri temporare din Colecția Regală, și ele sunt întotdeauna memorabile.

Biblioteca Regală, de exemplu, are 600 de desene de Leonardo da Vinci, cea mai mare colectie Da Vinci din lume. La un moment dat, șase sunt expuse. Lucrări pentru a vedea inclus Îngerul Buna Vestire desenată în jurul 1638 de Guercino și un desen timpuriu din secolul 18 de Canaletto, Piazzetta spre sud , unul dintre puținele desene existente efectuate pe loc de acest artist.

A existat, de asemenea, o frumoasă colecție de desene Holbein, studii pentru portrete ale instanței Tudor. Dacă nu ați mai văzut un maestru de desen aproape, s-ar putea găsi umanitatea acestor imagini foarte emoționantă. Galeria este o revelație.

Stat și semi-stat Aceste apartamente

Traseul pe care vizitatorii urmați la Castelul Windsor vă va duce printr-o serie de ceea ce sunt cunoscute sub numele de stat și semi-State Apartments. Înainte de aceasta, să ia ceva timp să se bucure de Camera Waterloo. A fost creat pentru a onora forțele care au învins Napoleon în Bătălia de la Waterloo. Tablourile șefilor de stat și negociatorii de pace ale timpului au fost toate pictate din viața de un singur artist, Sir Thomas Lawrence. Covorul indian, țesute pentru Jubileul Reginei Victoria, este considerat a fi cel mai mare covor fără sudură din existență. În timpul 1992 incendiul de la Windsor, a fost nevoie de 50 de soldați să-l rostogolească în sus și să-l în siguranță.

De stat Apartamente

Această secvență de camere a fost creat pentru Carol al II-lea și Catherine de Braganza între 1675 și 1678 și reflectă gusturile baroce ale vremurilor. Ele sunt mereu deschise publicului și a afișa unele dintre cele mai mari comori ale colecției Royal.

Repere

 • Sala de desen Regelui: Aici gasiti picturi de Rubens si Van Dyke si un ceas muzical remarcabil.
 • Regelui dormitorului: Carol al II – lea nu a dormit în acest pat, folosit pentru ceremoniile curtenească ale levee și couchée – wakeys wakey și nopți înainte de nighty regelui de fapt , sa retras într – o cameră mai mică din apropiere.
 • Kings dressing: Unele dintre cele mai importante picturi renascentiste de Nord din colecția Royal sunt aici, inclusiv a lui Breughel pictura masacrarea inocentilor și un portret minunat de o doamnă în verde de Bronzino.
 • Reginei Sala Drawing: Printre picturile, căutați celebrul Portretul lui Carol I în trei poziții de Van Dyke.
 • Regelui Sufragerie: Creat pentru Carol al II-lea de divertisment privat, este întuneric și masculin, acoperite în decor rococco și sculpturi în lemn de Grinling Gibbons.
 • Ballroom Reginei: Printre colectia lui Van Dykes, uita – te pentru portretul mai mare dintre cei cinci copii ai Carol I, regele decapitat în 1649.
 • Sala Sf . Gheorghe: Adesea folosite pentru banchete de stat, această cameră este de 185-picioare lungi și poate ține un tabel cu o capacitate de 160. Plafonul este un acoperiș hammerbeam, construite din stejar verde după incendiu 1992 , utilizând metode de tâmplărie medievale. Scuturile sunt stemele Cavalerilor Jartierei. Cei albi simpli marca Ordinul Cavalerilor Jartierei dezonorat prin crima sau trădare.
 • Felinarul Lobby: Fost o capelă privată, acest lucru este în cazul în care se crede a început focul 1992. Astăzi este folosit pentru a afișa obiecte de argint aurit din Colecția Regală. Un costum de armura lui Henry VIII față de un perete oferă o idee de dimensiuni vechi regelui. Mers pe jos în jurul ei pentru a vedea ecranul de profil.

Semi-State Apartments

Această secvență de camere ornate a fost creat pentru a se potrivi gusturilor extravagante ale lui George IV, creatorul Pavilionul Regal din Brighton. Acestea sunt utilizate de către Regina pentru formale și informale și de divertisment sunt uneori închise pentru public.

Camerele au fost grav avariate în incendiu 1992, dar cea mai mare parte a conținutului, eliminate mai devreme în timpul recabla, a supraviețuit. Strălucirii tavane aurite sunt restaurări remarcabile. În unele cazuri, parchet elaborată care a fost carbonizat a fost salvat prin simpla rotire peste piesele individuale de lemn.

Capela St George


Capela Sf. Gheorghe a fost construită 1475 și 1528, cu ultimele elemente ale ventilatorului boltiri realizate sub Henry VIII. Este considerat o capodopera a medievală târzie Perpendicular gotic.

Sfat: Uita – te pentru masa de oglindă în culoarul central al navei. Acesta oferă o vedere bună a plafonului elaborat.

Oficial, Capela Sf. Gheorghe este ceea ce este cunoscut ca un Peculiar regal, ceea ce înseamnă că nu face parte din ierarhia anglican de obicei, sub supravegherea unui episcop și arhiepiscop. În schimb, Regina numește clerul ei. Este de origine spirituală a Ordinului Jartierei, site-ul de mai multe morminte regale importante și ceremonia ocazionale de nunta regală. Prințul Edward și Sophie Rhys Jones s-au căsătorit acolo. Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles a avut o binecuvântare de la Capela Sf. Gheorghe după ceremonia lor civilă în Windsor.

Mormintele regale și Memoriale

 • Aici se află mormintele regelui George al V și Regina Maria. Oricine a văzut fotografii ale familiei regale britanice, în prima parte a secolului 20 va recunoaște imediat coafurii distinctiv Reginei Maria în sculptură.
 • Uita-te pentru memorialul elaborat, ci mai degrabă se deplasează sculptat pentru printesa Charlotte, singurul copil al regelui George al IV, care a murit la naștere. Memorialul este într-o capelă laterală spre partea din spate a navei.
 • O capelă laterală care poate fi văzut de pe culoar nord-lează deține relativ pur și simplu memorialele părinților reginei Elisabeta a II-(George al VI-lea și Elisabeta, Regina mamă) și sora ei, Principesa Margareta.
 • O placă de piatră simplă în culoarul central al lează este intrarea într-un seif care deține mormintele lui Henry VIII, Carol I (decapitat de forțele lui Cromwell, dupa razboiului civil englez), și Jane Seymour (a treia soție a lui Henry VIII, care a murit după nașterea singurului fiu al lui Henric al VIII-).

corul

Medievale tarabe din lemn sculptate în lează sunt în cazul în care Cavalerii Ordinului Jartierei aduna în timpul ceremoniei anuale. Bannerele atârnă peste tarabele lor individuale și aproximativ 700 de plăci de alamă gravate și smălțuită foști cavaleri sunt atașate la spatele standurilor. În 2008, Prințul William a devenit cavaler al ordinului cu numărul 1000.

Participarea la un serviciu de la Chapel St. George

Capela este deschisa pentru vizitatori între orele 10 și 16 de luni până sâmbătă. În timpul serviciilor de închinare, inclusiv serviciile de duminică, Capela este închisă pentru vizitatori, dar publicul este binevenit să participe și să ia parte.

Există cel puțin trei servicii de zi cu zi. Verificați Capela jurnalul St. George pentru a afla când pentru a participa la un serviciu.

Nu este necesar pentru a vizita Castelul Windsor și să plătească admiterea la închinare la Capela Sf. Gheorghe și, de fapt, închinători pot intra în castel înainte și după orele de deschidere normale pentru a participa la servicii. Doar se apropie de un paznic la regele Henric al VIII-Poarta (în mod normal de ieșire pentru vizitatori la Castelul Windsor). El vă va îndruma către plasatoare de la capela care te va duce in pentru serviciul.