Planlægger en tur til Paris: En Guide

Posted on

Planlægger en tur til Paris: En Guide

Paris, Lysets By, er fyldt med tusindvis af hoteller, attraktioner, butikker og restauranter. Hvis dette er en første gang besøg, eller selv hvis du kender byen, sigter denne guide til at hjælpe til at fokusere på, hvor man kan bo, hvor man kan spise, hvor de skal gå og mere grundlæggende oplysninger, du har brug for, før du går til Paris.

Er på vej

Paris er en af ​​de mest populære destinationer i verden, hvilket gør det meget let at få adgang.

Det er et vigtigt knudepunkt for mange flyselskaber, og et godt udgangspunkt eller mellemlanding under en europæisk ferie. Da det er så populært, er der også mange store tilbud på flybilletter, logi eller ferie pakker.

Komme rundt

Paris er inddelt i arrondissementer , eller kvarterer. Disse arrondissementer køre i en cirkulær spiral ud fra midten af byen og snoede udad. Byen er også delt af Seinen, og de to sider er den venstre bred og højre bred.

Offentlig transport i Paris er omfattende, herunder den populære Metro tog, Frankrigs togsystem kører til destinationer uden for byen, et bussystem, og mere.

Hvor skal man bo

Der er hundredvis af hoteller i Paris, som kan gøre det til en temmelig skræmmende opgave at isolere den rigtige for dig. Den bedste ting at gøre, er at afgøre, hvilke attraktioner du ønsker at se de fleste, og som arrondissementer der er inden for nem afstand. Når du gør det, søge efter logi i at arrondissement eller tæt ved.

Mange af de mest populære attraktioner er inden for de første fem arrondissementer.

Når du har gjort det, skal du beslutte, hvor meget at bruge, og om dit værelse skal være luksuriøs eller grundlæggende. Den franske regering regulerer stjerneklassifikationer, hvilket er meget nyttigt. Du vil betale den mindste (og derfor får den mindste) med én og to-stjernede hoteller.

Tre-stjernede hoteller er normalt rimeligt prissat og komfortable nok for de fleste rejsende. Eller du kan leve det op i fire-stjernet indkvartering.

Hvor at spise og drikke

En af de store aflad på et besøg i Paris er absolut maden. Nogle af de bedste gourmetrestauranter i verden er placeret her. Selv billige cafe spiser eller gade crepe kreditor fødevarer er vidunderligt.

Det kan hjælpe at lave noget research først om, hvor du ønsker at spise. For nogle af de mest populære restauranter, kan du endda foretage reservationer online. Du kan også bede din concierge for hjælp til at reservere forbehold, eller for forslag på hvor at spise. Bemærk, at i Paris, spisetid er almindeligt senere end i USA, og er omkring 7 eller 20:00 I modsætning til de mindre franske byer, hvor det kan være svært at finde en åben restaurant mellem frokosttid og aftensmad, men der er altid et eller andet sted i Paris for at få fat i et bid. Hold øje med brasserier, som har hele dagen åbningstider selvom der kan være en begrænset menu mellem vigtigste måltid gange.

Paris er også fyldt med flere smarte natklubber, jazzklubber og sjove cafeer.

Paris Seværdigheder

Byen lys har mange af verdens mest besøgte attraktioner, såsom Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.

Det er umuligt at se dem alle, men gør dit hjemmearbejde først og prioritere. Med en nummereret liste, kan du starte med det vigtigste. Derefter vil noget, du savner være mindre vigtig.

Romantisk Paris

Paris er ideel til en romantisk weekend, en bryllupsrejse, en mærkedag tur, hemmelige planer om at foreslå, eller enhver venture for et par. Find ud af, hvordan man planlægger et besøg med din kæreste.

Staying Connected

Selv under en ferie i Paris, skal du måske til at holde kontakten med arbejde, venner eller familie, mens du besøger. Ingen grund til bekymring, selv om. Wi-Fi (trådløs internetforbindelse) er i stigende grad belægninger, kan mobiltelefoner lejes, og du kan købe en fransk SIM-kort til dit ophold.