Poate de la Londra: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Poate de la Londra: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Londra este oarecum cunoscut pentru vreme sa nestatornic, dar luna mai este de fapt destul de consistente. Zilele sunt mai lungi și soarele se inching drumul spre cald. Este o mare de timp pentru a vizita și veți găsi o mulțime de a face în pace relativă și liniștită, pentru că mulțimile vizitare a obiectivelor turistice nu vor începe coborând pe zona pentru încă o lună sau cam asa ceva. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să planificați călătoria.

Vreme

 • Mediu Ridicat: 62 ° F (17 ° C)
 • Medie Min: 46 ° F (8 ° C)
 • zile umede medie: 8.5 zile
 • soare medii zilnice crește la mai mult de șase ore

Ce să Pack

 • Fii pregătit pentru schimbare.
 • Păstrați o jachetă ușoară impermeabil cu tine zile out. Este rar ninge la Londra, la acest moment al anului, dar ai avea nevoie de el, în caz de ploaie.

Repere

RHS Chelsea Flower Show este în cazul în care florari și crescătorii de debut noi lor plante în fiecare an, pe motive de Royal Hospital Chelsea. RHS standuri pentru Horticultural Royal Society, iar Marele Pavilion prezintă mai mult de 100 de pepiniere. Exista o multime disponibile pentru cumpărare, la o varietate de standuri comerciale de vânzare de produse si accesorii.

Evenimente anuale

 • FA Cup Final de fotbal  are loc într – o sâmbătă la mijlocul lunii mai a fiecărui an. Amintiți – vă că „fotbal“ înseamnă fotbal în Regatul Unit. Britanicii iubesc fotbal american, de asemenea, dar ei considera un joc cu totul diferit și veți avea un timp greu să găsească un londonez care solicită acest joc de fotbal. Finala Cupei FA prezintă cel mai bun în limba engleză de fotbal.
 • PJF (Punch și Judy Fellowship) găzduiește poanson și Festivalul Judy la Covent Garden , la mijlocul lunii mai. Este un eveniment de trei zile , care include , de obicei , peste 60 de spectacole Punch de-a lungul principal High Street și o plajă în City Square , care este construit special pentru festival.
 • Dollshouse Festivalul Kensington  are loc la mijlocul lunii mai a fiecărui an, și se întâmplă începând din anul 1985. Festivalul găzduiește peste 170 de artiști din întreaga lume memorializing fiecare aspect literalmente minuscul al vieții în miniatură. Materiale și instrumente sunt disponibile pentru achiziționare , dacă sunteți tentat să preia nava tine.

Sărbători legale

Londra solicită de sarbatori publice „sărbători legale“, deoarece băncile și multe alte întreprinderi închide ușile lor pentru a doua zi, deși magazine și atracții de multe ori rămân deschise. vacanțe bancare sunt în mod convenabil răspândite pe tot parcursul anului și școli sunt, de obicei închise în aceste zile, de asemenea. Veți găsi o mulțime de localnici se bucură de diverse evenimente în zilele lor libere, astfel încât se așteaptă mai mult decât de obicei mulțimile mai. Două sărbători legale au loc în luna mai.

 • Londonezii sărbătoresc Ziua mai în prima zi de luni din luna mai.
 • Ultima zi de luni mai este din primăvară sau Rusaliile, numele britanic de Rusalii, un festival crestin celebrat 49 de zile după Paști.