Skip to main content

Podjetje, ki prvikrat vodnik obiskovalca v Singapur

Kaj je treba vedeti o jugovzhodne Azije najmanjša – in najbogatejši – destinacija

Podjetje, ki prvikrat vodnik obiskovalca v Singapur

Mislili bi, da majhen narod velikost povprečnega ameriškega mesta, bi lahko vedeli, na prvi pogled, vendar Singapore specializirano kljubuje pričakovanja.

Domov na najboljše letališče na svetu, nekatere najbolj osupljive arhitekture Azije in okusno hrano scene, ki sposodi od najboljših kulinaričnih tradicij svojih sosedov, Singapore ponuja popolno potovalno izkušnjo nesorazmerno z njeno velikostjo.

Draga? Da, če ste na delu v tujini , vendar pa je prevoz, nastanitev in jedilnico je lahko poceni za zdrava pamet potnike. Preveč pozidano? Parki in naravni rezervati predstavljajo več kot 40 odstotkov ozemlja Singapur. Tlači? komaj; Singapur je ustvarjalni center, kjer so zakoni dejansko dajejo lokalnim umetnikom svobodnejšo vajeti izražanja.

Prvič, obiskovalci Singapurju imajo veliko pričakovanj razpakirati: začetek procesa z info nudimo spodaj.

Kaj naj paket za moje Singapur potovanje?

Pomanjkanje Singapur vetra in visoke temperature in vlažnost lahko pridejo kot šok za obiskovalce, ki se uporabljajo za hladnejše podnebje.

Ni presenetljivo, klimatske naprave so običajni v celotnem otoku; Singapur pozno ustanovitelj Lee Kuan Yew sam slavno razglasil klimatsko napravo kot “enega od izumov signalnih zgodovine”. Ali kot domačini storiti, in se izognili hoji predolgo na prostem, če je mogoče – klimatske naprave so tam z razlogom!

Razmislite vlažnost in občasne monsunsko deževje, ko paket oblačil za vaše Singapur potovanje. Nosite ohlapna in lahka poletna oblačila, ko v mestu. Če ste na poslovnih potovanjih, je pametno športna pogosto sprejet, razen če ste obiskuje formalno poslovno večerjo. Jakne in vezi so še vedno de rigueur za poslovna srečanja, z nenavadno, razen tu in tam.

Singapur je drago na obisk?

Singapur je uradna valuta v Singapurski dolar (SGD), in je razdeljen na 100 cents. Tuje valute, potovalnih čekov, in osebne preglede, se lahko spremeni v večini bank in licenco menjalnic. Bankomati so na voljo vsem Singapurju, in velike kreditne kartice so splošno sprejete.

Prvo svetovno stanje Singapur pomeni tudi visoke cene na splošno, v primerjavi s potnimi stroški v preostalem delu regije. Potujete na tesen proračuna v Singapurju je malo težje, vendar ne povsem nemogoče. Preberite več o Singapur denarja, bank, moneychangers in drugih denarnih nasvetov v tem članku v Singapurju denar .

Bom potrebujejo vizuma, če letijo v Singapur?

Imetniki ameriških potnih listov, lahko vstopijo Singapur na obisku glavo. Nekatere omejitve velja: boste dovoljena samo v Singapurju, če je vaš potni list veljaven vsaj šest mesecev po prihodu, in mora predložiti dokazilo o naprej oziroma vrnitev prehod. Za celoten seznam vizumske obveznosti, si oglejte spletno stran Singapur priseljevanje in nadzorne točke organ .

Singapur je eden izmed najlažjih držav, da potujejo, glede na njen osrednji lokaciji v jugovzhodni Aziji in obilo proračuna letalskih povezav s preostalo regijo. Letališče Changi ni samo mednarodni prehod v Singapurju, je tudi velik potovanje vozlišče med Azijo in drugod po svetu.

Singapur je varen?

Kot se spodobi prvo svetovno državo, Singapur je zelo varen kraj potovanja, eden izmed najbolj družini prijaznih destinacij v regiji. Vladne strogi varnostni ukrepi, najprej spodbudilo s stalno grožnjo terorizma okrog jugovzhodne Azije, še naprej ohraniti ugled Singapur je kot varno okolici.

Ugled Singapur je delno potekala gor z dejstvom, da ima najstrožje zakone o knjigah – ki zajema ne le zdravil, ampak tudi vandalizem in politično delovanje. Turisti obnaša slabo, v Singapurju pa naj bi zakon prišel dol težko na svojih pendrek.

Pitje alkoholnih pijač v Singapurju ni prepovedano, vendar pa so nedavne pravila so omejene na področja, kjer lahko pijejo na vsebino vaše srce. Singapur Hawker centri niso ustavili prodajo piva, vendar stojnicah v Geylang in Little India strožja pravila kot običajno.

Singapurska zakon strinja krute odnos do drog skupnimi v jugovzhodni Aziji. V državi strogo Zakon o zlorabi drog kaznuje posest celo majhne količine prepovedanih drog, in določa izvajanje, če ste se ujeli z velike količine nadzorovanih snovi. Za več informacij, se glasi: Zakoni drog v Singapurju .

Kako dobim okoli Singapur?

Potovanje v Singapur, je dokaj enostavno, če imaš visi za vožnjo z avtobusom in vlakom, še posebej, če imaš EZ-Link kartico plačati svojo pot skozi. Kartico EZ-Link je brezkontaktna plačilna kartica, ki jo lahko kupite (in dolijte) v vsakem 7-Eleven trgovini, ki velja v vsakem avtobus in vlak, na otoku.

Če želite izvedeti, kako priti od točke A do točke B, brskanje po do GoThere.sg ( Uradna spletna stran ), na stran, ki vam omogoča vnos začetno in končno točko v preprostem angleškem jeziku, nato pa ustvari potovanje pot z uporabo obeh železniških in avtobusnih omrežij .

Za uporabnike pametnih telefonov, uporabite uradni Singapore kopenskega prometa organa Moje Transport Singapur aplikacijo (Android | iTunes), da ugotovimo, najboljši način med postanki.

Kje naj rezerviraj / hostel v Singapurju?

Tam je hotel Singapore za vsak proračun, čeprav bi lahko pričakovali, da nastanitev okoli tu leži na koncu visoko ceno-pametno.

Za štirimi zvezdicami in-up hotelskih sob, preverite možnosti v Marina Bay in sadovnjak, med njimi zgodovinskih hotelov, kot so Raffles Hotel in Sodoben čudes, kot so Marina Bay Sands. Balestier Road, Katong, Joo Chiat in Mala Indija je bolj znan po svojih backpacker in proračunskih izkopavanji.

Preberite ta seznam hotelov Singapur, razvrščenih po soseski ; za cenejše možnosti, si oglejte ta seznam Singapur hoteli proračun .

Kaj lahko storim v Singapurju?

Ozemlje okoli Singapur ponuja pestro paleto dejavnosti, ki spodbijajo naroda majhnost.

Singapur je različna, različne soseske predstavljajo različne vidike nacionalnih izkušenj: domovino za različnih etničnih identitet, starodavne trgovine drgnjenje kolen z Hipster mest ( Joo Chiat in Tiong Bahru ), hotel in nakupovalno središče žarišča stanovanjskih najbolj premium blagovnih znamk na svetu ( Orchard Road ) in skyline naravnost iz Jetsons narašča od nekdanjega britanskega kolonialnega pristanišča ( Marina Bay in njegove znamenitosti, kot so Marina Bay Sands in Singapore Flyer ).

Turisti iz kakršnega koli proračuna lahko našli veliko storiti raziskuje veliko nakupovalnih mestnih središčih, polnjenje v eni izmed številnih Hawker centrih Singapur, ali sončenje na plaži ob manjši otok letovišče na jugu, Sentosa .

Za povzetek Singapur znamenitosti in avanture, da bi upravičila svoje naslednje potovanje, preberite ta seznam glavnih razlogov za obisk Singapur .

Ali Singapur imate parkov ali divje živali?

Previdno skrbništvo nepremičnin na otoku, ki je zapustila Singapur z ocenjenim 47% parkov, predvsem okoliških umetnih zbiralnikov.

Singapur MRT ustavlja tik pred od 74-hektar Singapur Botanic Gardens , naroda le Unescov seznam svetovne dediščine. Ta park je bil ustanovljen leta 1859, britanski kolonizatorji po vzoru angleškega krajinskega gibanja za časa zgrajena. Danes, več kot 6500 vrst rastlin, ki zajema čudovito urejene park območje, ki se nahaja le lučaj od nakupovalnega okrožja Orchard.

Večji parki, kot je 163 hektarjev Bukit Timah naravnega rezervata in 202 hektarjev Sungei Buloh mokrišč Reserve , lahko nadalje ugotovila, od centra mesta. Obiščite Nekdanja za svojo 25-metrov visoko Krošnja Walk prehodu krošnjami; obisk slednji za svoje mangrove zatočišče dih različne ptice selivke.

Singapur je pionir v zoo svetu, z mesti, kot so Singapore Zoo , Jurong Bird Park , in Singapur Night Safari vam ponujajo od blizu pogled na nekatere od svetovno najbolj ogroženih živali, nastanjene v humanih odprtih ograjenih prostorov.

Kaj festivali pa Singapore ima na koledarju?

Družabni koledar Singapur ohranja otok zanimiv vse leto, z dogodki, kot je kitajsko novo leto in en vikend formule .

deleži držav veliko svojih najboljših festivalov s tistimi v drugih delih regije: Singapurce praznujejo muslimanske praznike ramadana, enako kot druge muslimanske države v jugovzhodni Aziji; Prav tako je država vrže eno izmed svetovno najbolj znamenitih božičnih in novoletnih festivalih ob koncu leta.

Za bolj popoln videz, preberite seznam Singapur festivalov načrtovati svoje potovanje okoli.

Kaj – in če – ne jem v Singapurju?

Seveda, lahko preživijo mete na številnih dragih restavracijah Singapur, vendar pa je razlog ta država je ena od jugovzhodne Azije najboljših mest za ulično hrano. Sodišči hrane, znane kot “Hawker centrih” služijo različnih azijskih jedi, kljub splošno pomanjkanje ambient in klimatsko napravo.

široka hrane Singapur odraža multikulturno mešanico na singapurski prebivalstva. Indijski biryani stojala prerivajo zahodne hrane kabine in testenin stojnice v večini krajev. V vsakem vrhu Singapur Sokolar centra, turisti se družijo z delovnim Stiffs za zajtrk na roti Kaya, ali stvari njihove obraze z kantonejščini, Hokkien, indijski, malezijskem in »zahodne« hrano.

Cene so nizke (5 $ kupi si velik obrok) in lahko tudi naročite Tiger pivo, da gredo s svojim obrokom za samo malo več.

Ali je nakupovanje v Singapur je vredno?

Da, to je – gre za katero od najboljših nakupovalnih okrožij Singapur in boste pridružili v naroda neuradnih nacionalni šport!

Tam je prodaja na skoraj vsak mesec (največja čemer Velika Singapur Prodaja v avgustu ), in kupci lahko dobili veliko storiti, ali iščejo skozi shophouses v Chinatown ali obisk premijskih trgovin skupaj Orchard Road.

Turisti lahko dobili nadomestila za svoje nakupe na letališču, ki omogoča praktično davčno brez nakupovanje za vsakega potnika z glavo obiskovalcev.

Boste izvedeli več, če si preberite navodila za nakupovanje v Singapur .

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *