Poletje potovanja v Italiji – Vaš vodič za Doživlja Italije Živila, festivali in Plaže

Posted on

Poletje potovanja v Italiji - Vaš vodič za Doživlja Italije Živila, festivali in Plaže
Če imate radi sonce in vročino, lahko poletje je najboljši čas za obisk v Italiji, kdaj lahko pričakujete veliko oboje! V poletnem času v Italiji, boste lahko uživali veliko svetlo sonce, obiščite eno od svojih številnih plažah, sodelujejo v poletni festival, udeležil prostem koncertov in gledaliških predstav, in imajo več ur dnevne svetlobe za opravljanje svoje številne dogodivščine v toplem podnebju.

Poletje je višina turistične sezone v priljubljenih mestih, kot so Rim, Firence in Benetke, katerih bogat kulture in fine dining izkušenj ponujajo obiskovalcem priložnost, da resnično videti in okusiti lepoto italijanskega življenja. Imejte v mislih, da je v teh mestih, tako kot pri večini krajev v Italiji, boste morali porabiti veliko časa na prostem, da bi jih pravilno videli. Številni muzeji niso klimatizirane, tako izmika v muzej morda ne bo zagotovljen način, da se ohladi. Če klimatsko napravo je nujna za vas, se prepričajte, da rezervirate hotel, ki ima to-več in več hotelov namestili / c, ampak nekateri, zlasti proračunske lastnosti, morda ne ponujajo ali pa vas morda zahtevati dodatno plačati za storitev .

Poletne temperature v Italiji, še posebej na jugu, se lahko dvigne nad 100 stopinj več dni zapored. Podnebje je večinoma suha, ampak osrednji in severni Italiji je lahko vlažen in popoldanske nevihte niso redke. Za pobeg toplote, obiskovalci lahko odpravite na plažah in gorah, se prepričajte, da preverite  Italija Travel Vreme  in lokalne vremenske postaje, preden ste začeli s pakiranjem za svoje potovanje, tako da bom ostal hladen, medtem ko touring državo.

Pakiranje Za poletje v Italiji

Ni pridobivanje okrog, da se italijanska mesta lahko duši vroče v poletnih mesecih, zato je pomembno, za turiste, da ustrezno paket za sezonsko toplote, kot tudi, da je bila pripravljena za nenadne poletne tuši in nevihte, ki se lahko pojavijo.

Boste želeli, da bi lahek pulover in dež-jakno še posebej, če se odpravljate v gore-kot tudi kopalke, sandale, in nekaj rokavi majice. Ker italijanski moški in ženske na splošno ne nosijo kratke hlače po mestu, razen na plaži, boste želeli, da bi nekaj zračne hlače za avanture v mestih, kot dobro. Če ne nosijo kratke hlače, bi morali biti na skromno strani in ne super-kratki. To velja tudi za ženske in moške.

Obstajajo številne prostem prireditev in festivalov, kot tudi muzeji in turističnih znamenitosti, zato se prepričajte, da paket različnih oblačil, v veliki meri odvisno od tega, kaj nameravate storiti na svoje potovanje. Festival oblačila lahko neformalno in mora biti lahek in miren, ko se je večina festivalov na prostem. Ne pozabite, da veliko verskih objektov, vključno z Vatikanskega muzeja v Rimu, vam ne bo v nosil kratke hlače, mini krila ali brez rokavov majice.

Poletni festivali v Italiji

Povsod od največjih mest na najmanjše vasi, boste lahko našli festivalih po vsej Italiji, v poletnih mesecih. Od svetovno znanih dogodkov, kot so konjske dirke Palio v Sieni, v poletni koncerti v srednjeveških festivalov, tam ne manjka tradicionalnih in / ali kulturne prireditve po vsej državi.

Glavni uprizoritvene umetnosti festivali vključujejo Umbria Jazz v Perugii in DEI Festival Due Mondi v Spoleto. Pogosto boste našli na prostem glasbe in operne predstave v glavnem trgu v mestih ali na zgodovinskih mestih, kot so rimski Areni v Veroni.

15. avgust ferragosto ali Marijino vnebovzetje, je državni praznik in veliko podjetij in trgovine bodo zaprte. Boste našli praznovanja v mnogih krajih v Italiji, pogosto vključno z glasbo, hrano in ognjemet. V velikih mestih, kot so Rim in Milano, pa bo mesto izpraznite kot Italijani glavo za plaže in gore in boste našli številne trgovine in restavracije zaprte za oddih.

Bodite prepričani, da preverite naš seznam Poletje glasbenih festivalih v Italiji, ali raziskati posamezne koledarje dogodkov za junij, julij, avgust in september za bolj obsežne sezname festivalov lahko udeležijo brez in za plačilo, na svojem potovanju v Italijo to poletje. Obstajajo tudi številne scenskih festivalov v juliju in avgustu, tako da, če gledališče je bolj tvoja stvar, se prepričajte, da preverite nekaj tistih, medtem ko ste v državi, preveč.

Italije Plaže in prehrano v poletje

Italije plaže postanejo zelo gneča ob nedeljah in v avgustu, in poleti se običajno šteje za visoko sezono v hotelih v bližini morja. Vendar pa večina obmorskih mest ima zasebno plažo klube, kjer ste plačati pristojbino, ki vam običajno dobi čisto plažo, garderobo, kjer lahko pustite svoje stvari, lounge stol, na plaži dežnik, dober plavalni prostor, sanitarije, in bar .

Plaža igrajo območja za otroke, pogosto z majhnimi vožnjo karneval tipa, prav tako odprta v poletnih mesecih. V bližini priljubljenih plaž, boste ugotovili, barov in restavracij z morskimi sadeži s sedežno garnituro in majhnih trgovin, ki prodajajo zaloge plažo in spominki; V poletnih mesecih se veliko obmorskih mest povezana s pogostimi trajekti.

Poletje prinaša tudi okusne sveže zelenjave in sadja na mnogih mestih v Italiji, vsak najbolje uživate na vrhuncu svoje rastne sezone. Bodite pozorni na plakate, ki napovedujejo za Sagra ali lokalni sejem za praznovanje posebno hrano, poceni način, da vzorec lokalne specialitete. Seveda, poletje je čudovit čas za uživanje sladoled, italijanski sladoled in tipične italijanske sponke so na voljo skozi vse leto.

Čeprav je poletje v Italiji prinaša širok izbor sezonskih pridelkov, vsaka sezona ima svoj edinstven okus okus. Torej, če niste prepričani, katera sezona je pravi za vas, obiščite našo “Kdaj Pojdi v Italijo” članek za vrhuncev vsake sezone, tudi takrat, ko je vsak od avtohtonih vrst sadja in zelenjave v Italiji pripravljen za letino!