Pomlad v Italiji: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

Pomlad v Italiji: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Spring (skupaj z jeseni) je eden izmed najboljših časov za obisk v Italiji. V večini države, temperature ogreje, rože so v cvet, in je manj turistov kot v poletnih mesecih. Razen dni okoliških noč, bi morali najti cenejše namestitve, več prostora za komolce v uspešnici muzejev in znamenitosti Italije, in cenejše cene letalskih vozovnic.

Downsides gostujočih Italiji spomladi je malo, vendar vključujejo možnost hladnem, deževnem vremenu ali celo pozno spomladi snežna nevihta (zlasti v severni Italiji). Medtem ko smo naleteli na več prijetnih dni kot grde tiste, ko potujejo v Italijo spomladi, se prepričajte, da preverite vremenske napovedi, preden ste na poti, in paket plasti, tako da boste pripravljeni na chillier dni.

Pomlad Vreme in podnebje v Italiji

Pomlad je na splošno prijetno v večini delov Italije, čeprav je možno, dež in celo sneg zgodaj spomladi. Večina delov Italije dobili manj padavin spomladi kot jeseni. Proti koncu pomladi, se temperature lahko dobite precej toplo in boste lahko uživali v prostem jedilnico in kopanje v morju ali bazenu. Poišči zgodovinsko vremena in podnebnih informacij za večjih italijanskih mestih v Italiji Travel Vreme .

Poletni čas v Italiji začenja zadnji konec tedna v marcu, kar pomeni dodatno uro zvečer dnevne svetlobe, kar seveda vabi jedilnico al fresco in dolgotrajen kot pade noč. Italije mesta in mesteca se na sanjsko svetijo kot sonce zaide in ulične vklopiti, zato se prepričajte, da priča to vsaj nekajkrat, ko ste na poti tu spomladi.

Če nameravate pomlad počitnice na italijanskih plažah ali otokov, vedo, da temperature morja ne začnejo, da se ogreje za kopanje do junija ali tako. Tudi na topel, sončen pomladni dan, le pogumno se potopite v hladno Sredozemlju!

Kaj Pack

Za osrednji južni Italiji, ste varni načrtovati na lahek plašč, najbolje vodo. Težji plašč, plus kapa, šal in drugih vrhnjih so priporočljivi za severnih krajev, recimo, iz regije Emilia-Romagna in proti severu. Stabilna, udobni čevlji so potrebni kamorkoli greste. Za vse regije, pakiranje v slojih, da bi bili pripravljeni za spreminjanje vremena.

Pomlad festivali v Italiji

Poudarki pomladi so pomladne in cvetni festivali, Sveti teden, in na prostem, koncerti se začnejo v mesecu maju ali juniju. Državni prazniki so velikonočni ponedeljek (Pasquetta), april 25 (Dan osvoboditve), 1. maj (praznik dela), in 2. junij (Festa della Repubblica). V teh dneh, bo večina trgovin in storitve zaprta, ampak veliko večjih turističnih znamenitosti so ponavadi odprte. Festivali, koncerti, in procesije so pogoste, preveč.

Obisk Italije Mesta v pomlad

Pomlad je pravi čas za obisk večino italijanskih mest. Množice toplote in turističnih poletja niso prišli in več dnevnih urah dati več časa za gostovanja in obisku zunanji strani, ki včasih skoraj v mraku. Čeprav boste še vedno našli hotel in nastanitev kupčij v spomladi, lahko Sveti teden in maj 1 šteje, da je sezona v številnih mestih.

Spring Izven turističnih območjih

Če ste stran od glavnih turističnih območjih, boste ugotovili, muzejev in znamenitosti imajo manj ur, kot poleti. Nekatere stvari so lahko odprta med vikendi samo. Obmorskih krajih in kamp območja so samo odpiranje in hotelske bazene se lahko še vedno zaprta v začetku pomladi. Plaže bo manj gneče in kopanje v morju , lahko mogoče v pozni pomladi, čeprav je večina beachgoers raje delajo na svojih tans namesto njihovega hrbtno, ko je morje še vedno tako hladno. Pomlad je pravi čas za pohodništvo in ogled divje cvetje.

Boste našli veliko majhnih sejmov in festivalov, predvsem hrane festivale ali sagre, in na prostem predstave začela v pozni pomladi.

Italijansko hrano v pomlad

Top spomladanska živila vsebujejo artičoke (carciofi), beluši (asparagi) in spomladanske jagnje (Agnello). Bodite pozorni na plakate, ki napovedujejo tudi Sagra za carciofi, asparagi ali Pesce (ribe) v spomladi.