Popotniški vodnik na Tanjung Benoa, Most Družini prijazno Beach Bali

Posted on

Popotniški vodnik na Tanjung Benoa, Most Družini prijazno Beach Bali

Bali Tanjung Benoa plaža leži severno od Nusa Dua enklavi krajev – neke vrste bolj cenovno soseski v območju tee-off slavnega (ali zloglasni, odvisno od perspektive) odvisnih premoženja, ki domuje nekaj najbolj ekskluzivnih imen v letovišču posel.

Tanjung Benoa ni nikjer v bližini, kot antiseptik, kot Nusa Dua, vendar je nikjer v bližini, kot neotesani niti kot downmarket kot Kuta, bodisi. Vibe območje je bolj zrel in družine – deskarjev ponavadi izogniti Trijezan valov Tanjung Benoa je, tako da voda jasno, kajaki, Jetskis, parasailers in banan čolne. Grand Mirage sedi pred posebno aktivno delu plaže; resort ponuja svoj izbor vodnih športov dejavnosti izkoristiti lokacijo.

Prevoz Tanjung Benoa, Bali

Tanjung Benoa je v bližini letališča, približno dvajset minut vožnje v minimalno prometa, vendar največ eno uro stran v težkih prometnih razmer. Preverite, če je vaš hotel ponuja letališke transferje (Grand Mirage Resort letališče pickup brezplačno za all-inclusive goste, in stroški US $ 30 enosmerna za sobo-in-zajtrk goste).

V vsakem primeru, taksiji so zelo enostavno priti v tem delu južne Bali. Jalan Legian v Kuta, je približno 30-45 minut vožnje od Jalan Pratama.

 • Za več informacij o vožnji s taksijem na Baliju, da se glasi: Kako Ride Taxi na Baliju v Indoneziji.

Kako ležaji na Tanjung Benoa

Jalan Pratama, glavna cesta servisiranje naselja in hoteli oblog Tanjung Benoa plažo, poteka navpično od juga proti severu, če prihajate iz letališča. Cesta je podložena z obilno izbiro restavracije, zdravilišča, moneychangers in oblačila trgovin na zahodni strani ulice in številnih krajev na vzhodu, od classy Conrad Baliju (primerjaj cene) za cenejše možnosti, kot so Matahari Terbit (primerjaj cene).

Severni vrh Jalan Pratama vodi do ribiške vasice, prehajamo iz turističnega odsek Tanjung Benoa je v backstreets domačini naseljenih. zahodno od Jalan Pratama ulice predstavljajo uspešno balijski skupnosti, s templjem na severni konici in živahnem pristanišču navzdol zahodni obali polotoka.

Hotels & Resorts na Tanjung Benoa

hoteli in letovišča Tanjung Benoa je postavljenih v glavnem na vzhodni strani polotoka, kjer je plaža ujame vzhajajočega sonca. V tame tokovi na Tanjung Benoa plaži ustvariti popolno resort nastavitev za obrate brstenje vzdolž obale; mnogi izmed njih ponujajo vodne športe in druge aktivnosti povsem primerna za valov.

Obstaja možnost za skoraj vse potrebe na Tanjung Benoa – tukaj je majhen izbor:

Družini prijazno naselje: preverite v Grand Mirage Resort (kupujejo neposredno), ki je eden izmed njih štirinadstropne, 310-sobno obmorsko letovišče z otroški klub, ogromen bazen, in dostop do tako motoriziranih in nemotoriziranih vodnih športov. Njihove all-inclusive bivanje zagotavlja skoraj neomejen dostop do zdravilišča udobja, za približno 80% več kot običajne cene. Za več informacij o mestu, preberite pregled Grand Mirage Resort, Tanjung Benoa, Bali.

Luksuzni namestitve: preverite v Conrad Baliju (kupujejo neposredno), luksuzni obmorsko letovišče z 353 sobami ponuja panoramski pogled na ocean. Nahaja se v 6,8 hektarjev tropskih vrtov in lagunah, Conrad ima kaskadnih slapov in ob obali poročno kapelo, navedene na ocean pomola.

Proračun možnost: Tanjung Sari Inn (kupujejo neposredno) ponuja 21 sob s pogledom na vrt. Tanjung Benoa plaža je tri minute hoje. Brezplačen brezžični internet je na voljo po vsej lastnine.

Bari in restavracije v Tanjung Benoa

Jalan Pratama je podložena z restavracijami vseh velikosti in proračune. Večji hoteli imajo svoje dining obratov, od katerih so nekateri dovolj opazne, da bi pritegnili outsider pozornost.

Za fino balijski večerje, pojdite na Bumbu Baliju (Jalan Pratama nasproti Kind Villa Bintang Resort – Google Maps , Telefon: 62 361 774 502; http://www.balifoods.com ). Bumbu Bali začinjene lokalne kuhinje je priznal Miele vodnika kot eno od svojih petih najboljših indonezijski restavracij v svoji izdaji 2009-2010. Saj ne more iti narobe z rijsttafel na Bumbu Bali.

Za bolj sodobno bar in stranke izkušenj, pojdite na Sakala (Jalan Pratama 88, Tanjung Benoa – Google Maps , telefon: 62 361 774 499; www.sakalabali.com ) , Prijetno moderno mesto na Tanjung Benoa za pijačo in morskih sadežev.

Poskusite Surya Café (Jalan Segara Lor 21, Tanjung Benoa – Google Maps , telefon: 62 361 772 016; suryacafebali.blogspot.com ) za sveže morske izkušnjo na poceni. Nahaja se na severnem rtu polotoka Tanjung Benoa, Surya Café služi sveže kuhani fare z veliko pogled na harborfront in sosednjih Serangan Island.

Menjalnic na Tanjung Benoa

Jalan Pratama je podložena z menjalce denarja; ne vsi od njih so vredni vašega zaupanja, čeprav. Za več informacij o spreminjanju valute na Baliju (in izogibanje goljufa), se glasi: Denar in menjalce denarja na Baliju.

Ne skrbite, nekaj resnično poštenih menjalnic dejansko poslujejo na Jalan Pratama. Iz osebnih izkušenj vaš vodnik je, PT Srednja Kuta ( www.centralkutabali.com ) zasluži svoj lep ugled: z njimi trguje IDR 9,145 na ameriški dolar, ko je bila dejanska tečaj nekaj podobnega IDR 9,150, in hoteli so se spreminja IDR 8.900.

Srednja Kuta se nahaja tik pred Taman Bhagawan ( www.tamanbhagawan.com ) v Kodak Photo Central, Jalan Pratama ( Google Maps ).

Druge pooblaščene menjalnic na Jalan Pratama:

 • PT Jania Sedana Graha
  • Jalan Pratama 89; Telefon: 62 361 773 975
 • PT TRUS Valasindo
  • Jalan Pratama 93; Telefon: 62 361 775 493, 62 361 773 580
 • PT Indonesia Partha Sari Valuta
  • Jalan Pratama 99; Telefon: 62 361 776 326

Turistične atrakcije na Tanjung Benoa

Tanjung Benoa je najbolj znan po svojih vodnih športov. Če ne bivajo v letovišču na Tanjung Benoa, lahko najamete enega od teh ponudnikov vodnih športov za testiranje vode za sebe:

 • Wibisana Marine Adventures
 • Jalan Pratama, Margi Pemuunan, Tanjung Benoa
 • Telefon: +62 361 778713, +62 361 785444, www.wibisana.com
 • Bali Jet Set Dive in Marine Šport
 • Jl. Pratama 89 Tanjung Benoa
 • Telefon: 62 361 772 518, www.jetsetmarine.com

Poleg plaže, Tanjung Benoa ni posebej znan po svojih turističnih znamenitosti, vendar pa je pošteno malo lokalne barve na polotoku, ki je vredna ogleda. Na severnem koncu polotoka, boste našli dva templjev, ki se nahajajo v hoje od drugega:

 • Pura Taman Beji je v pogledu na morje, ki je tempelj, ki je bila nekoč last lokalne kraljeve družine. Vam ne bo dovoljeno vstopiti, če niste oblečeni pravilno, vendar kipi zunaj je vredno ogleda. ( Google Maps )
 • Klenteng Caow Eng Bio je Tanjung Benoa najstarejši kitajski tempelj, in na najbolj zanimiva v kitajsko novo leto in Waisak počitnice. ( Google Maps )

Turtle Island ogled obiskovalce popelje do želva svetišče na zahodni obali polotoka. Želva svetišče je mogoče doseči preko steklenim dnom, ki ponuja razgled na korale pod morjem. Svetišče sama Zavetišča število ogroženih morskih želv, iz jajc, da v celoti zrel želve v velikih holdingov cistern.

Nakupovanje v Tanjung Benoa

Tanjung Benoa ni posebej znan po svojih nakupovalnih scene – medtem ko je ulice pošteno število umetniških trgov in oblačila trgovin, nakupovanje na Jalan Legian ponuja veliko več možnosti in vrednost. Ne poskušajte hodil po zahodni strani ulice in raziskati njihovo izbiro umetnosti, nakit in oblačila (tako pristne in ponarejene).

Najbližji nakupovalni center na Tanjung Benoa je zbirka Bali v Nusa Dua, ki je del našega seznama nakupovalnih centrov v Južni Baliju. Za nakupovalne možnosti, ki je blizu, preberite članek o nakupovanju v Južni Baliju; ali preberite povzetek nakupovalni scene Baliju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *