Posibilitati de alimentatie cu copii din Paris – De la muscaturi rapid la mese formale

Posted on

Posibilitati de alimentatie cu copii din Paris - De la muscaturi rapid la mese formale
Paris poate fi una dintre capitalele gastronomice stimat din lume, dar vizitatorii cu copii pot piti la ideea de a găsi ceva pentru micuții lor să mănânce, cu citarea viziuni de cel mai tânăr cules lor la o friptură prea rar, sau AGITAłIE peste legume necunoscute și ingrediente „de lux“. Chiar și adolescenții pot fi mancatorii unadventurous care doresc doar ceva simplu și fără complicații și sunt uneori la fel de susceptibile de a găsi bucătărie în stil franțuzesc un pic prea în afara zonei lor de confort.

Din fericire, în ciuda reputației sale de a fi neiertătoare și inflexibile în cazul în care sunt implicate nevoile clienților, cultura restaurant parizian poate fi surprinzător de copil-friendly: totul este o chestiune de a recunoaște tipurile de unități care contribuie mai liber la mancatorii tineri si pretentios si cei care sunt mai puțin probabil să se acomodeze. Răspunsurile pe care le-ar putea surprinde. Aici sunt o mulțime de mare sfaturi despre cum să păstreze cerul gurii și burticile mai tineri membri ai familiei dvs. fericit în timpul călătoriei.

Mese rapide: Încercați Food Street sau Corner Brasseries

Dacă încercați să găsiți o masă rapidă și decentă între obiectivele turistice sau înainte de a vă capul afară din Paris pentru o excursie de o zi la Versailles sau Disneyland, există o mulțime de opțiuni simple, care ar trebui să satisfacă gusturile cei mai tineri membri ai familiei.

  • Din moment ce copiii au tendinta de a prefera arome și texturi bland si simplu peste cele subtile, complicate, elemente cum ar fi clatite simple cu branza, ciuperci, zahăr, sau Nutella, sandwich – uri, sau chiar Falafel, sunt apt pentru a te mancatorii pretentios.
  • Pentru o masă rapidă sit-jos , nu ezitați să încercați orice decente cu aspect de colț , cafe-braserie aproape de locul unde stai sau turism. Cele mai multe braserii pariziene servesc mâncăruri simple , cum ar fi omlete simple, sandwich – uri brânză, paste cu sos simplu de roșii sau Emmental, sau pește, pesmet toate elementele care sunt un hit cu copii. Un avantaj adăugat? Multe dintre aceste restaurante, relativ informale orientate spre familie oferă meniuri make – vă că pentru a căuta semne sau secțiuni de meniu etichetate „ de copil meniul enfant “ sau cere waitstaff în cazul în care acestea oferă elemente speciale pentru copii.
  • Sunt copii pofta de hamburgeri, cartofi și alte clasice americane ? Puteți găsi unele restaurante și magazine americane în Paris , dacă doriți să găsiți ceva care îi amintește de acasă.
  • Multe, dacă nu chiar majoritatea, cafenele și restaurante în marile muzee și monumente din jurul meniuri din nou oraș oferta puștiului, uita – te pentru semne de lectură „ enfant meniul “ atunci când aveți dubii sau întrebați personalul dacă au oferte speciale pentru tineri mancatorii.

Mai multe mese formale

Dacă ești pe moarte pentru a încerca restaurantul de două stele Michelin din Paris și nu doresc să aibă de a găsi babysitting pentru copii și adolescenți pretentios, nu se tem: Unele dintre cele mai bune unități din Paris se mândresc nu numai pe experiența gastronomică , dar pentru a face clienții fericiți. Unii oameni raportează că au numit chiar și cele mai high-end restaurante pariziene in avans pentru a întreba dacă acestea pot face un fel de mâncare simplu (paste cu branza, de exemplu) pentru copii, și multe restaurante se vor conforma. Unii au chiar speciale gastronomică „ meniuri Enfants “ (deși ar trebui să fie conștienți de faptul că ideile franceze de ceea ce copiii ca și tolerează pot fi bine diferite de a ta).

În toate cazurile, dacă există un restaurant special, pe care doriți să încercați, dacă high-end sau mid-range, asigurați-vă că pentru a apela sau e-mail înainte și înainte de rezervare, pentru a evita dezamăgirea și stresul. Nu există garanții, dar unele dintre cele mai bune restaurante fac un punct de catering la nevoile clienților, iar acest lucru include pregătirea elemente speciale pentru copii care nu sunt pe meniu.

Note dulci: tratând Kids

Cei mai mulți părinți doresc să vă asigurați că copiii lor mananca sanatos in timp ce călătoresc, și pe bună dreptate. Dar, ocazional, un tratament special este chemat. Ar trebui să aveți zero probleme în găsirea ceva pentru a te dinții lor dulci.