Potovalne Nasveti za obisk London na proračun

Posted on

Potovalne Nasveti za obisk London na proračun

Na obisku v Londonu, o proračunu, je lahko zahtevna, saj je to med svetovno najdražjih mest. Vsako leto, veliko potencialnih turistov – ljudje, ki bi sami uživajo zelo veliko na tem mestu – bypass London zaradi visokih stroškov.

Ampak to je mogoče obiskati tega živahnega, zgodovinsko mesto na proračun. Tukaj je nekaj strategij za obravnavo ceno izlet v London. Oglejte si proračun potovanja nasveti za cene letalskih vozovnic, hotelov, prevoz, stvari za početi, jedilnico, zanimivosti in celo kratek layover na poti v drugo mesto.

London Poceni letalske vozovnice

To je bil ustanovljen kot nekaj drugih mest za ekonomično vožnjo. Obstaja šest glavnih letališč v regiji, ki služijo na stotine komercialnih letov na dan. S tem veliko prostornino, obstaja veliko več možnosti za proračun popotnika Čvoruga kupčijo vozovnico. Oglejte si nekaj strategij, da bi začeli z iskanjem.

London Hoteli

Tipičen London hotel je podmerno in precenjeno. Vendar pa obstajajo načini, da shranite. Razmislite Londonu proračuna hoteli, nočitev z zajtrkom možnosti, domovi ali stanovanje najemnine. Začeli iskati načine, da prihranite denar s teh nasvetov za London hiš na proračun.

London Transport

Kaj je najcenejši način, da bi dobili okoli Londona? Odgovor je odvisen od vaših načrtov. Če načrtujete, da preživijo večino svojega časa v osrednjem Londonu, tam je malo dvoma cevi je vaša najbolj učinkovita in gospodarna rešitev. Oglejte si nasvete za javni prevoz in najem avtomobilov.

London Kaj početi

London je mesto z znanih znamenitosti, ki so pogosto veljale za “mora obiskov.” Nekateri od njih so drage. Vendar pa lahko te izdatke uravnotežiti z veliko brezplačnih ali poceni dejavnostih. Obiskovanje Broadway kakovostne produkcije je cenejši v Londonu kot v New Yorku. Oglejte si nasvete za izdelavo seznama London stvari narediti dostopne.

London Restavracije

Številni potniki vam bo povedal, London ni znan po svoji hrani. Boste bolje v drugih evropskih prestolnicah, kot sta Pariz in Rim. Medtem ko bi to bilo res za veliko okusov, ne popust na različne proračunske odločitve London ponuja udobno. Od gostilne do tisoč na tem območju malih etnične restavracije, boste zagotovo našli zadovoljivo poceni obrok na proračun v Londonu.

London je znan po parlamenta in Savile Row.

Za mnoge, to ni kraj za obisk le po kuhinji. Ljudje, ki čutijo ta način imajo ponavadi hrane kritik okuse in proračune, da se ujemajo.

Kot pri vseh stereotipov, ta izgine z vsakim letom. Odlična hrana in ugodne cene niso tako težko najti. Dejstvo je, svetovljanski značaj tega veliko mesto je ena izmed najboljših lokacij na svetu za vzorčenje različne jedi.

Začnimo z zajtrkom.

Bed-in-zajtrk ustanove običajno ponujajo jutranji obrok, ki bo plima vam več kot do večerje. Kosilo ni potrebno več kot prigrizek. Če boste ostali na konvencionalne hotelu, kjer je zajtrk ni vključen, da je to: Za razliko od Parizu in številnih drugih evropskih mestih, ki jih lahko najdete Izvrsten zajtrk v restavracijah tukaj, da ne bo prekinil proračuna.

Kosilo ali celo večerjo lahko “piknik”, sestavljeni na trgih v Londonu.

London pub izleti so že dolgo kraj, da uživajo poceni obrok in neprimerljivo vzdušje. Pozor: razvijalci so postavitev imitacije verodostojnih sosednjih lokalih po vsem mestu. Imitacije so pogosto dolgo na stroške in kratko o pristnosti.

London je odličen kraj za zaposliti dobrega proračuna jedilnico strategijo. Ideja je, da jedo veliko, brezplačen zajtrk, ko je to mogoče, počasi na kosilo, in rešiti večji del svojega proračuna hrane za lepe večerje, ki vas izpostavljajo s kulturo svojega cilja.

Obstaja več vodnikov, ki dajejo informacije, ki temeljijo na cenovnih razredov, splošno uporabo “drag-zmerno poceni” ali podobnih označb.

London Jedilnica Vodnik  vsebuje tudi povezave do restavracij v precej širokem območju.

Ostali vodniki so manj strukturirani in pogosto sestavljeni študenti ali ljudi, ki se zanimajo za pomoč obiskovalcem v London.

London Eye – Pregled

To je eden izmed najbolj priljubljenih atrakcij v Londonu, vendar pa lahko med najdražja uvrstitev, če imate večjo potovalno stranka na vrhuncu turistične sezone. Še huje, lahko stalo dragocenega časa čakanja v vrsti. Razmislite svoje interese, proračun in časovne omejitve Pred uporabo natančno načrtovati obisk London Eye – s pomočjo tega pregleda.

London layovers na proračun

To se zgodi, da veliko potnikov v Evropi: se znajdete z dolgotrajno layover v Londonu ali 10 ur za prehod iz enega večjega letališča na drugega, preden lahko vaša pot naprej. Možno je, da bo v nekaj znamenitosti na proračun, če veš, kako načrtovati za London layover.

London Budget Travel Napake

V vsakem mestu, ki pritegne veliko število obiskovalcev, so pasti (tako nameni in drugače), ki vas bo stalo denarja. V Londonu so nekateri prvič obiskovalcev prestraši, ko se soočajo z javnim prevozom, se odločijo za drage kabinah namesto. Ne dovolite, da vaše začetne reakcije povzroči dodanih stroškov. Izogibajte se te pasti, ko obiščete London. Vi boste prihranili denar in da drugi dragocen vir časa.