Skip to main content

Pred rezervacijo hotela na Baliju – Kako izbrati najboljši Nastanitev na Baliju

Pred rezervacijo hotela na Baliju - Kako izbrati najboljši Nastanitev na Baliju
Pred rezervacijo hotela na Baliju, obstaja nekaj svarila, da razmisli – še posebej, če nakupovanje za nastanitev na spletu, medtem ko še vedno doma.

Tradicionalni hotel ali gostišče? Homestay ali Airbnb? Široka paleta izbire poskrbi za več kot 4 milijone goste, ki prihajajo na otoku leto okoli. Hoteli segajo od razkošno in seclusive za barakah, ki stanejo manj kot 10 $ na noč.

Bali je top destinacija v Aziji. Dejstvo je, da je najbolj obiskana ocenjenih 922 naseljenih otokov Indonezije. Ne tvegajte svoje sanjske počitnice, ki bodo ostali v mestu, ki jih ne uživajo.

Najboljši kraj za bivanje v Bali

Obstaja veliko mest za bivanje v Bali, vendar nekatera področja privabljajo določene vrste potnikov in proračunov.

To je dejal, da izberete eno področje, ne pomeni, da ste tam zaljubljen! Skupni Bali bemos postajajo stvar preteklosti; potniki uporabljajo taksiji, rideshare storitev ali turistične avtobuse (Perama je priljubljena izbira), da se med kraji.

Zgrabi A rideshare aplikacija podobna Uber in Lyft je priljubljena izbira na otoku. Če ste udobno vožnjo v veliko prometa, Bali je odličen kraj za najem motorno kolo (skuter).

Hvala za skoraj pet kilometrov širokih plaž in neposredni bližini letališča, Kuta je, če je tožba – za boljše ali slabše. Večina obiskovalcev preživijo vsaj nekaj časa v Južni Baliju pred naslovom tišjih mestih dlje od drugod.

Čeprav ni popoln, tukaj je nekaj izmed najbolj priljubljenih mest za bivanje v Bali:

  • Kuta Beach: Kuta pritegne največ deskarjev in backpacking dopust, tako da obstaja veliko glasnih, proračun namestitvenih izbir okoli epicenter Poppies I in II. Vzporedno s plaže, Jalan Pantai (Beach Road) v Kuta, je zelo dobro glavni povlecite za Bali. Jalan Legian (v Kuta odsek) je zaposlen trak nočnih klubov, restavracij in trgovin. Življenje na splošno postane tišji, ko se premikate bolj severno od plaže Kuta.
  • Severno od plaže Kuta: Tik nad Kuta Beach, boste našli Legian – nekoliko tišji poleg športnih barov napolnjene s-pitno dan Bali rednih. Severno od Legian je Seminyak, kjer so hoteli in jedilnico možnosti precej bolj upscale v primerjavi s svojimi sosedami na jugu.
  • Ubud: Zelen Ubud je znan po privabljanje jogo množico, vendar ima svoj delež kavarne, organskih jedec, obrtniki in kulture, da bi nadoknadili pomanjkanje plaži.
  • Južno od letališča: Jimbaran in Uluwatu so znani za deskanje po svetovnem merilu. Skalnate plaže in veliki valovi vodijo številne družine stran, ampak nekaj veliko ukvarja za butičnih hotelov in Homestays je mogoče najti na tem območju.
  • Sanur: Sanur, na zahodni obali le nasproti Kuta in Denpasar, je dom najstarejši luksuzni hotel na Baliju. Trak se nagiba, da bi pritegnili starejše, bolj “prefinjene” potnike od Kuta. Plaža se jih nazaj, ampak kot s kjerkoli, lahko malo nočno življenje še vedno mogoče najti.
  • Severovzhodni: Ahmed, na severovzhodnem vogalu otoka, je hitro postala dostopna točka za potapljanje. Veliko manjših hotelov ob črno-peščeni plaži ni bilo mogoče najti na spletu.

Morate Rezervirajte naprej ali osebno?

Stara uganka, ali rdečega in trajanje bivanja ali samo prvih nekaj noči pred prihodom, je pravi izziv na Baliju.

Čeprav rezervacijo hotela na Baliju pred prihodom dela čudeže za duševni mir, se lahko plačajo za to na več načinov kot enega. Iskanje tam je veliko bolje / tišje / prijaznejši Hotel soseda z diskontne stopnje je neprijetno, še posebej, če ste že zaklenjeni v nepremičnine rezervirane od doma. Ugotovitev, da je glasen gradbeni projekt dogaja in tvoja soba je nepovratna, je še bolj neprijetno!

Na žalost, lahko fotografij hotela se doctored, da bodo videti bolj privlačna za ljudi, ki so kar rezervacije iz več tisoč kilometrov stran. Poteg spletnih pregled je običajna praksa na Baliju; Ne verjamem vse, kar ste videli ali prebrali.

Ob predpostavki, da niste eden izmed mnogih mladoporočencev naslovom na Baliju vsako leto in so pripravljeni sprejeti majhne Gamble, lahko rezervirate samo prvo noč ali dve in nato spremenite hotelov, če je potrebno. Vprašajte recepciji za podaljšanje, če je mesto izpolnjuje pričakovanja. To je očitno nevarna strategija v konicah. Prepričajte se, da boste prejeli izvirno spletno ceno na voljo, če ste se odločili za podaljšanje – to ni vedno tako.

Potovanje v vrhunec sezone na Baliju omogoča čaka, da rezervirate sobo nekoliko cenitev, vendar boste še vedno lahko našli prostor.

Nasvet: pri izhodu iz letališča morate ime in naslov hotela. Če ne rezervacijo vnaprej, vsaj naredil dovolj raziskav, da vem kje naj začnem. Nikoli ne bi taksista je priporočilo za hotel v Bali.

Ne vsi hoteli so na spletu

Nimajo vsi hoteli in penzioni na spletu seznam. Ali ne bo odvrnilo s cenami ali pomanjkanja razpoložljivosti, ki temelji na tisto, kar je razvidno iz rezervacije mest.

Za vsak hotel boste našli na voljo na priljubljenih potovalnih strani, verjetno obstajajo še tri neodvisno v lasti proračuna hoteli v bližini, ki niso ustanovljeni za spletne rezervacije.

Še več, ni vse sobe v vsakem hotelu so na seznamu na voljo rezervacije mest. V bistvu, lahko hoteli odpreti le peščico svojih številnih sobah na spletnih rezervacij. Samo zato, ker mesto rumen vam pove, hotel je poln vedno ne pomeni, da so na voljo nobene sobe.

Se ne zagotovi, da je mogoče najti na spletu pametno poslovanje hotelov v Bali? Ja, nekateri pa nimajo knowhow; drugi ne želijo predati 15 odstotkov ali tako vodijo, kot komisija, ki jo potovalnih strani. Njihova odlična lokacija bi lahko pomenilo, da bodo dobili dovolj hoditi v poslu in komaj ukvarjati s spletnimi oglasi.

Sprejem lahko zahteva, da Book Online

Nerazložljivo, Bali je eden redkih krajev v jugovzhodni Aziji, kjer hotelirstvo včasih raje, da si rezervirajte sobo na spletu in ne v recepciji! Walk-in in spletne cene lahko zelo razlikujejo zaradi močne konkurence med hoteli na potovalnih strani.

Namesto ujemanje ceno za sobo, navedene na spletu, bo vodenje včasih raje plačati provizijo in prosim, da hodi v goste sedli v recepciji – v nekaj korakih recepciji – Rezervirajte svoje sobe!

Nasvet: Cena razširiti svojo sobo lahko bistveno višja od tistega, kar pridržane spletu. Boste pogosto povedal, da plačajo ceno hodi ali boj Baliju je notoričen počasno Wi-Fi podaljšati svoje bivanje na spletu.

Mnenja niso vedno Iskren

Kot velja za precej vse spletne pregledov, je malo skeptičen o tem, kaj ste prebrali. Mnenja se brezsramno gamed na Baliju.

Gostišča redno izbrisati slabe ocene ali sodelujejo na spletu “vplivne” zapustil veliko pozitivne kritike. Prijatelji in družina so v igri, preveč. Eden od načinov za povedati, je, da so te vrste pregledov pogosto tako žareče, da izstopajo od ostalih na umeten način.

Najstarejši trik v knjigi? Pustite komentar na strani konkurenta o bedbugs. Čeprav ni resen problem, na Baliju in verjetno le nekdo jab v hotelu, morate vedeti, kako preveriti svojo sobo za posteljo bugs takoj po prijavi.

Airbnb dobro deluje na Baliju

Airbnb je eksplodiral v priljubljenosti na Baliju. Veliko izseljenec prebivalci ki so se naselili na Baliju pogosto potujejo ali se vrnejo v domovino. Nekatere od teh prebivalcev se odločite za najem svoje domove in stanovanja, medtem ko več. Drugi lahko preprosto izposodite dodatno sobo, medtem ko še vedno živi na licu mesta.

Če imate težave pri iskanju hotel v Bali, raje imajo kuhinjo, ali želijo ostati v več stanovanjskem območju, menijo, išče Airbnb. Veliko Airbnb možnosti so tik izven turističnega območja. Za večjo mobilnost, poglej za kraje, v hoje od obsežnih železniškega omrežja kl je.

Hrup je lahko problem

Težave hrupa pridejo in gredo v hotelih, na Baliju. Če boste ostali v backpacker penzioni v Kuta, kjer stranke teči pozno, ali ob južnem koncu Jalan Legian – z živahno trak za nočno življenje – pričakujejo, da bodo slišali udarec udarec elektronske glasbe vso noč.

Toda tudi strateško izbiro kje bivati na Baliju lahko še vedno pomeni, ki se ukvarjajo s hrupom. V rami sezone mesecih od marca in aprila, morda hoteli biti v naglici za dokončanje prenove in gradbenih projektov, preden je zaseden sezona se začne poleti. Zgodnje ure thump thump lahko prihajajo iz izvajalčevega kladivo namesto DJ-techno progi.

Promet je resno vprašanje okoli otoka, in vozniki so zelo nagnjeni k uporabi svoje rogove. Če možnost izbire, vedno zaprosi za sobo, ki ne gleda na ulico. Plačevanje razliko za “vrt pogled” sobi je lahko vredna razlika. Poleg letnega dan tišine je brnenje motornih koles nikoli ne ustavi ob glavnih prometnih poti v Bali.

Izberite Hotel Lokacije Previdno

Preden se odločijo za hotel samo zato, ker mesto rumen je naveden kot “.04 milj na plaži,” bruhati Google Maps in parcelo poti kot pešec z nogami namesto krila. Morda celo sposoben narediti Street View sprehod od naslova do plaže.

Veliko proračuna hotele v Bali se nahaja navzdol temnih, ozkih ulicah in neprijetno krajev, da dosežejo s hojo. Včasih je enostaven dostop do plaže blokira upscale lastnosti hotela, ki ne dopuščajo ne-goste, da se sekajo. Varnost je običajno objavljen.

Čeprav kriminal je precej nizko na Baliju, hoja neosvetljeni prehodi nazaj v hotel po sončnem zahodu lahko zastrašujoče. Ne zanašati samo na navedenih geografskih razdaljah, ki so pogosto v zračni liniji.

Ni vse Homestays so idealne

Družinski Homestays so zelo priljubljene na Baliju. Včasih se beseda “homestay” uporabljajo izmenično z “gostišča” ali “dom”, tako zajtrk lahko ali pa ne smejo biti vključeni. Ste lahko prepričani, da rezervaciji “homestay” ne pomeni, da boste v hotelu na visokih.

Čeprav bi bilo bivanje v Homestay teoretično zagotoviti boljše možnosti za Zabaven, kulturne izkušnje, niso vedno najbolj udobna izbira. Veliko Homestays so družinsko, tako da lahko zaposleni prisiljeni “zaslužiti svoj voditi v” manj navdušeni nad čiščenjem ali odziva na pritožbe. Zaradi očitnih razlogov, Homestays so običajno starejši lastnosti z več težavami. Jezik ovira je lahko problem, ko so angleško govoreči uslužbenci ne okrog.

Pazi za Top Picks

Homestays in penzioni, ki so zaslužili coveted top-izbirni seznam v popularni vodiči približno Aziji včasih trpijo zaradi pomanjkanja energije. Tako imenovani “Vodnik Effect” zagotavlja, da bodo prejeli enakomeren tok strank, ne glede na napor. Pretegnil osebje postane manj prisrčni, ko poslovni quadruples, a plače ostajajo enake. Tipping ni običajna praksa v Indoneziji.

Čeprav je izbira med najbolj priljubljenih hotelov na otoku se zdi kot varen stavo, je odvisno od upravljanja. Boste zagotovo imeli strožji časa pogajajo za sobno popust pri bivanju na vrh izbirčen.

Nasvet: Pri pogajanjih stopnjo soba, ponujajo odreči brezplačen zajtrk. S tem je koncesija in omogoča upravljanje rešiti obraz.

Testna Wi-Fi, preden

Če je Wi-Fi je zelo pomembno za vas (na primer, boste delali ali pa kar veliko internetne klice, medtem ko v hotelu), boste zagotovo želeli, da se preveri, da deluje tudi pred sprejetjem sobo. Tudi velike, upscale hoteli so mučile počasne povezave Wi-Fi, na vse preveč pozna vir frustracij za digitalne nomadov v Bali.

Poskusite prosi sprejem za sobo bližje dostopni točki, čeprav to morda ne bi razliko ponoči in ob deževnih dneh, ko več gostov obrnejo na prenosne računalnike in pametne telefone za zabavo.

Preverite, ali dima vonj

Kajenje v zaprtih prostorih je pogost na Baliju. Tudi če ste rezervirali soba za nekadilce, lahko sobo so bili pretvorjeni v “nekadilci” tik preden ste prišli. Včasih dim iz skupnih prostorih v hotelu lahko vstopijo sobe.

Če ste občutljivi na cigaretni dim, preverite sobo, preden. Selitev v sobi brez vonja, ne sme biti v poštev, če je dim ohranja prihaja iz čakalnice.

Niso vsi dobrodošli Pijače so enaki

Ne veseli se preveč, če vaš opis rezervacijo vključuje pijačo dobrodošlice, medtem ko preverjam. Veliko honeymooner je naučil na težji način, da ne “welcome drink” vedno ne pomeni “koktajl.”

Včasih so dobrodošli pijače so sladke, vijolične skovank, ki jih v povprečju 8-year-old bolj cenijo. Enako velja za “eno brezplačno pijačo Happy Hour” bonov dano ven. Tudi dobrodošli pijače, ki vsebujejo alkohol, se lahko z Arak , ker je to najcenejša možnost.

Nasvet: Arak , poceni lokalni moonshine A, je bil odgovoren za številne smrti na Baliju zaradi zastrupitve z metanolom – izogibati.

Pravila so pravila

Indonezija ima sloves enega friendliest mest v jugovzhodni Aziji. Hotelsko osebje so skoraj vedno velika vljuden in poskus, da bi ugodil potrebam.

Ne vedo, kako pozdraviti v indonezijščina pravilno boste zagotovo dobili nekaj nasmeškov okoli gostišča. Vendar boste tudi ugotovili, da so člani osebja cenijo svoje delo in trdno držijo hotelske politike in protokola, bolj tako, kot hotelsko osebje na Zahodu.

V tem primeru kupec ni vedno prav – vendar-finančni nadzor šef ima vedno prav. Če zajtrk konča ob 10. uri, ne pojavi ob 10:10 uri in pričakujemo kaj več kot sladkim nasmehom in “Žal mi je.”

Uporabite Net

Ne internet, proti komarjem neto! Spanje pod z mrežo proti komarjem ni samo romantična pojem; Če ima vaša soba eno, da je tam z razlogom. Uporabi. Naj neto zaprt podnevi ali biters lahko ujamejo na notranji strani.

Prostem bungalovi in ​​sobe z balkonom so del šarma na eksotičnem otoku s tropskim vremenom, vendar Bali ima precejšen komarjev populacijo, ki dobi lačen ponoči.