Skip to main content

Preživeli Singapur na proračun – 10 nasvetov za varčevanje denarja v Singapurju

Preživeli Singapur na proračun - 10 nasvetov za varčevanje denarja v Singapurju

Verjeli ali ne, lahko doživite Singapur na proračun! Ni treba žrtvovati obroke ali prodati plazmo za raziskovanje jugovzhodni Aziji je zanimivo malo mesto-otok-državo.

Singapur je bil vedno bane popotnike in proračun popotnika. Z zloben ugled, da so drage, še toliko slabše, ki so jih številne priložnosti, ki jih je treba globo , številni potniki v jugovzhodni Aziji dajejo Singapur le nekaj dni ali pa se odločijo, da ga preskočite v celoti.

Kljub temu ima veliko ponuditi (vključno z najboljšimi letališča na svetu), ugled Singapur na Banana palačinka pot je bolj ali manj vse o nakupih in kot velik Postanek okolici.

Nimate postati Singa-slaba , da uživajo nekaj dni ali dlje v tej vznemirljivi večnacionalnem mestu! Če upoštevate te nasvete za varčevanje denarja, medtem ko v Singapurju.

Številni potniki delajo napako, ne kupujejo Singapur je odlično prevoz kartico, ko so prvič prišli. Namesto, da plačujejo za vsako avtobusne in železniške poti, ki hitro dodaja gor.

Na železniških postajah, stroški kartico EZ-Link S $ 12 in vključuje S $ 7 v vrednosti kredita. Lahko tudi nakup in dodajte kredit kartic na 7-Eleven minimarts za S 10 $ (vključuje S $ 5 na kredit). Ob izkaznico EZ-Link bo tudi vam prihrani veliko časa čaka v čakalnih vrst na avtomatov za vozovnice v MRT postaje.

Kartico EZ-Link se lahko uporablja na vlakih LRT in MRT, skupaj z odlično javnega avtobusnega sistema. Z uporabo kartice za EZ-Link, plačate samo za prevoženo razdaljo, ne pa ravno fare, kot vsi ostali (vozniki ne drobiž).

Nasvet: Ne pozabite, da izkoristi svojo kartico na čitalec, ko zapustite avtobus, ali boste plačali več, kot bi smeli imeti!

2. Ne Kupi Singapore Tourist Pass

Singapur Turistična Pass je podobno kartico EZ-Link, vendar pa omogoča neomejeno število voženj med eno, dve ali tri-dnevno bivanje. V Turistične Vozovnice niso poceni: enodnevno stroški vozovnic S 10 $ plus dodatnih S 10 $, da se povrne po vrnitvi kartico. Ti bi morali vzeti štiri ali pet voženj na MRT na dan šele, da bi prekinil celo!

Razen če si res dobil vznemirjenje od vožnjo vlakov po mestu (ti so lepo), zelo verjetno, da boste porabili večino svojega časa hodil okoli znamenitosti, v notranjosti ogromnih nakupovalnih centrov, raziskovanje svetovnega razreda muzejev, in manj na vlak.

3. piti vode

Za razliko od drugih držav v jugovzhodni Aziji, je voda iz pipe v Singapurju, je varna za pitje. To je dobra novica, saj steklenico vode lahko stane okoli S $ 2 na minimarts!

Če ne nosite steklenico z vodo, kupi majhno steklenico vode, nato pa ga polnjenje brezplačno v hotelih ali iz pipe.

4. Jejte v prehrano dvoranah

Singapur je blagoslovil z nekaterimi od najboljših igrišč za živila, dvoran in Sokolar uličnih stojnicah najdemo nikjer v Aziji. Ja, to je varna za uživanje ulice hrano! Dejstvo, ki uživajo ulično hrano je tipičen del doživlja Singapur.

Kakovost je pogosto celo zarezo nad ulično hrano običajno najdemo v mestih, kot sta Tajska. Okusen obrok si lahko privoščite za med S $ 4-6 na živilskih dvoranah. Lahko jesti pod S $ 3, če ste pri volji za rezanci juho.

Sodišča hrane najdemo v Posh centrih in na dno skoraj vsak nebotičnika so cenovno nekoliko višje kot samostojne živilskih centrih. Oglejte si Izvaljen hrano center v Chinatown, ali poceni-a-čudovito Lau Pa Sat center hrano v bližini postaje Raffles MRT .

5. Ne piti in ne kaditi

Hvala za prekomerno obdavčitev, eno od teh dveh razvad preprosto uniči svoj proračun v Singapurju.

Škatlo Marlboro cigaret stane več kot S 13 $, in pitje je strašno drago, tudi v ZDA ali evropskih standardov. Vstop v nočnih klubih lahko do S $ 30, ki vključuje eno vodeno pijačo. Glasen večer bi stalo toliko kot povprečna noč ven na Ibizi.

Proračun potniki hrepenenje družbeno ozračje zunaj domovi pogosto odločijo za nakup pijače iz 7-Eleven, ki se nahaja na koncu Clarke Quay, nato pa zvečer ven po obali. Samo poglej za most za pešce, prekrito z ljudje ležali naokoli.

Opomba: Elektronske cigarete so dejansko nezakonito v Singapurju. Ne prečkati mejo z enim!

6. Uživajte parki

Čeprav ima Singapur ugled za beton, mesto je blagoslovil z odličnim park matrike z zelenih površin, da pajek skozi mesto. Zvišane kolesarske steze in skywalks zagotavljajo odličen pogled.

Parki in pogledi skyline lahko uživate brezplačno. Izkoristite kompleksa, ki povezuje omrežje, ki povezuje parkov in različnih sosesk med seboj.

7. Izkoristite Freebies

Zdrava pamet potniki lahko najdete art zaslonov, javne nastope in ulične izvajalci vzdolž riverfront, ploščadi, in centra mesta. Obstaja skoraj vedno možnosti za brezplačno zabavo, še posebej ob koncu tedna.

Vstop v muzeje v Singapurju je drago, pa je nekaj dni ali večere mesec vstopnina opusti za posebne razstave. Preverite na okencu in znotraj številnih brezplačnih znamenitosti revij za datum promocije.

Število turističnih prehodov so na voljo, da zagotovi diskontirani vstopnine na številnih muzejev in znamenitosti. Večina teh prehodov so samo posel, če nameravate storiti veliko za notranje oglede.

8. Samo Trgovina na pravih mestih

Singapur ima več nakupovalnih centrov, kot bi lahko preučila v mesecih. Tudi ultra-moderno Changi Airport je tako rekoč en velik center, ki se zgodi, da imajo občasno letalo pristalo ali vzlet.

Mnogi od teh centrih so smešno drag. Namesto, opravljate svoje spominek in naključni nakupovanje v poceni trgovinah in turističnih trgih po Chinatown in Little India. Ne pozabite, da se pogaja!

Kupite prigrizke, pijačo in toaletni od velikih supermarketov, ki se nahajajo v okviru mnogih velikih centrih, ne pa v mini marts. VivoMart, pod VivoCity, največje nakupovalno središče v Singapur-redno ima hrano in pijačo v akciji.

9. Končno Daj Couchsurfing Preskusite

Nastanitev v Singapurju je drago. Pograd v natrpan dom domu stroški S $ 20 ali več. Noč v skromnem hotelu lahko zahtevajo, da dajo kri. Številni potniki odločijo za hotelih več hotelov v Singapurju samo za znižanje stroškov.

Couch surfing z enim od številnih izseljenci, ki živijo v Singapurju, je odličen način za spanje za brezplačno, in tudi vam daje vpogled lokalnem je v tem, kako uživati ​​Singapur na proračun.

Nasvet: Če ste Občutljiv o bivanju z neznancem, poiščete tudi nastanitev v okolici Little India, kjer domovi in hoteli so ponavadi nekoliko cenejši.

10. Ne Get ujeli

Domačini šala, da je Singapur za “fino” city-, ki ima očitno dva pomena. Čeprav redko videti policistov po mestu, prepričani, da se mnogi ljudje tukaj kaznovani za navidezno neškodljive dejavnosti; finega plačila kioski nizajo okoli udobje, so prepričani, da navedba.

Čeprav bi morali biti nesrečni ujeti, se zavedajo naslednjega:

  • Številka ena razlog, da se kaznovani v Singapurju je ne uporabljate označene crosswalks.
  • Varnostni pasovi so potrebna, če v avtomobilu; voznik med vožnjo ne sme uporabljati mobilni telefon.
  • Vožnja s kolesom na poti samo za pešce, še posebej ob reki, je prepovedano.
  • Žvečilni gumi, prigrizki in pijače ni dovoljeno na vlakih MRT in javnega prevoza.
  • Elektronske cigarete in “vaping” so nezakonite.
  • Tehnično ni izpirajte javno stranišče je nezakonito.
  • Pljuvanje boste dobili veliko denarno kazen v Singapurju.
  • Hranjenje golobov v parku je S $ 500 v redu!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *