Pri pregledu: Le Moulin Rouge Cabaret v Parizu

Posted on

Pri pregledu: Le Moulin Rouge Cabaret v Parizu

Za romantike, ne bi bil obisk v mesto luči popoln brez noči na prvotni Moulin Rouge kabareta v Parizu. Zgrajena leta 1889, je bil klub bistvo boemski, Belle Epoque Pariz, kjer umetniki združene za proizvodnjo in se udeležujejo barvite in avantgardne predstave. Moulin Rouge v Parizu je navdihnila mnogo hollywoodskih homages, zadnje direktorja počutje Baz Luhrman leta 2001 glitz fest starring Nicole Kidman.

To je tudi navdih za 19. stoletje slikar Henri de Toulouse-Lautrec, katerega ikona portreti Moulin Rouge nastopajočih so danes nahaja v Parizu, Musee d’Orsay.

Spektakularni Zaslon … Ali Dull Cliche?

Za vse svoje glamurozno preteklosti, je trenutna ponudba na Moulin Rouge pogosto zavrže kot povprečen, masovne proizvodnje afero, s kričeča, izmišljene predstavo, ki ne opravičuje vstopnina precenjeno. Toda, ko tri od mojih gostov so izrazili zanimanje za predstavo, radovednost dobil boljši od mene. Brez odlašanja, tukaj so nekatere prednosti in slabosti zvečer ven v kabaretu.

Pros :

 • Pliš, prostoren kraj vzbuja turn-of-the-stoletja Pariz
 • nadarjenih izvajalcev
 • Avtentični kabaret občutek

Slabosti:

 • Dolge proge, kljub rezervaciji
 • preveč turistično
 • Golota je lahko žaljivo za nekatere

Rezervacija in umirjanja V

Ko sem telefon do rezervirati za predstavo dva dni prej, sem povedal, predstava je polno zaseden, da vikend: presenečenje, saj smo v off-vrhunec sezone (decembra).

Prijazna receptorka mi svetuje, da poskusite znova dan predstave, kot so odpovedi očitno pogoste. Ob njen nasvet, smo zagotovili mizo za petek ponoči kažejo (brez večerje) na 11pm. Prihajamo, kot je predlagano, pol ure prej in sem trenutno obžalujem odločitev. Milj dolge čakalne vrste na mokro in vetrovno bulvarju ne kaže premikanje in demografski večinoma utrujeni turisti.

Vendar pa je pol ure kasneje, smo pripeljal na naši mizi in sem takoj odpelje do poznega 19. stoletja boemski Pariz. Pliš dekor in dim osvetlitev ustvarja dekadentne vzdušje in veliko romance je še vedno prisotna v klubu. Toulouse Lautrec morda težave je priznala, vendar smo ustrezno navdušena in si privoščite našo šampanjec, ki je del dogovora (dve steklenici za štiri osebe).

Pokaži Begins

Predstava se začne s spektakularno fanfare. Dekleta so oblečena v Škrt beaded kostume, medtem ko so fantje nosijo srebrne obleke. Prizor je dramatičen in estetsko napadel, vendar ne za Vplivati-začetni pol-golote od plesalk določa ton za celotno predstavo. Čeprav rezultat je z nedoločljivo “evropskega” narave, lyrics glasbi so vse v francoščini.

Dancing akti so glavna značilnost Moulin Rouge, ampak cirkus element kmalu zadnji del svojo glavo, saj so nas zabavali z nekaj precej bleščečo akrobatike. poteze izvajalcev so impresivne, vendar smo zaslutili utrujenost v nekaterih ukrepov – verjetno je rezultat tri predstave na dan, razpored. Plesalci zdi utrujen, a le do usposobljeni oko moje Thespian spremljevalca.

Circus trikov nadaljevati s prisotnostjo klovnov, žonglerjev in nadarjenega trebuha, ki uspe v livening up sicer umirjeno (in potovanja, utrujene) občinstvo. On izbere štiri udeležence različnih narodnosti iz množice, ki se je zdelo, naučenega, ampak očitno spontano.

Brezhibno koreografija sledi različnih obdobij v zgodovini, nam vrtinčenje skozi Majev do Egipčanov do leta 1940, skupaj s premičnimi plesalcev – vse predstavljene v živo prikaz pisanih kostumov in optimistično glasbo. Moramo počakati blizu konca Predstava za tradicionalni francoski cancan, čeprav, kjer so visoke brcne potopljeno v morje tricolor.

Predstava doseže nekaj presenetljivih trenutkov. Približno na polovici, oder umakne rezervoar vode, kjer je ženska izvajalec plava s kačami.

In je večja, kot življenje finale odlikuje kosmate roza kostume.

Praktične informacije: Kraj, Stiki in Kako rezervirati

 • Naslov:  82 boulevard de Clichy, 18. okrožje
 • Tel .:  33 (0) 153.098.282
 • Podzemne:  Blanche (linija 2)
 • Rezervacije:  To so zelo priporočljivo, še posebej v sezoni, ko sedeži prodajajo hitro. Lahko tudi rezervirate osnovno večerjo in kažejo paket tukaj: (knjige neposredno prek Isango). Za all-inclusive paket, vključno z večerjo in kažejo na MR z ogledom Eifflovega stolpa.
 • Cene vstopnic:  Oglejte si trenutne cene in rezervne sedeže tukaj 
 • Večerja meniji:  francosko cancan Meni; Toulouse-Lautrec meni; Belle Époque meni; Kosilo meni (vegetarijanske možnosti so na voljo). Če si želite ogledati trenutne cene menijev, obiščite to stran, na uradni spletni strani. 
 • Dress code:  Čistega, je potrebno semiformal formalno obleko (ni superge, majice in kavbojke, kratke hlače, itd)
 • Možnosti plačila:  Gotovina in vse glavne kreditne kartice sprejemajo
 • Obiščite uradno spletno stran (v angleščini)
 • Drugo:  Fotografija, kajenje, pijače in hrane, kupljene izven kraja je prepovedano

Moja zadnja beseda

Klišeji pretek na tekočem Moulin Rouge kažejo nekateri morda zdi, da je v najboljšem primeru zastarel in v najslabšem ofenzivo. Če želite biti pošteni, čeprav se nikoli ne trdi, da je kaj drugega kot razposajeni Atavizam prvotne Moulin Rouge kabareta. Za Provokativna kabareta, boste morda želeli poskusiti temelji-Elysees Champs na Lido , priljubljene med Parižani. Kot skeptik, sem našel Moulin neokusen, kič in zelo turistično usmerjeno, vendar še vedno zelo prijetno in vredno večer.

Če ne odvrne s parangalom in turistično fare, Moulin Rouge, je enkratna in nepozabna izkušnja.