Proračun Popotniški vodnik za Finding London Hotel Deals

Posted on

Proračun Popotniški vodnik za Finding London Hotel Deals

Za mnoge proračun popotnika, da poiščete odlične Hotel London ukvarja je ključnega pomena. sam cene sob lahko prestraši nekatere od načrtovanja takšno potovanje. Cene za navadno sobo so strma.

Kako strma?

V Londonu, kot številnih svetovnih prestolnicah, lahko dokaj vljudno soba stane več sto dolarjev na noč. Tudi posteljo v domu-style hotelih lahko stane več kot $ 100 USD / dan.

Mnogi ljudje nikoli mimo teh cen. So praska mesto od svojih načrtov, ne da bi opravljanje London hotelsko iskanjem. Potem, gledajo na tiste, ki ne gredo z zavistjo. Morda jih celo videti, kot snobe za pogovor o svojem potovanju (e) v Londonu.

Ni potrebe, da se v tej prvi skupini, in ni razloga, da bi plačali velike cene v Londonu, bodisi.

London na tesen proračuna

Hostelworld išče Londonu so dober način, da začnejo načrtovati dobro proračunu potovanje. Tipičen izraz bo zavihati na desetine domov, kot je Astor Kensington, kjer domu-style postelje začnejo pri okoli 25 $ / noč in si kratek sprehod od Gloucester Road postaje cevi (v starosti 18-35 samo).

Zdaj beseda o posteljo in zajtrkov v Veliki Britaniji: Ponavadi niso fancy, starinsko napolnjena kač. So pogosto proračuna prenočišča, vsaj pogosteje kot v Združenih državah Amerike.

Družine najem ven sobe za dopolnitev svojih dohodkov. Pogosto, WC je na koncu hodnika. Albumi za slike in vadbene opreme lahko shranjene pod posteljo za noč.

To so čudoviti kraj za tako prihranite denar in se družijo z lokalno kulturo. Ljudje, ki jih vodijo pogosto poznajo svoje soseske in sosednja območja bolje kot katerikoli vodnik avtorja.

Dobra baza podatkov za iskanje sobe ali stanovanja za najem je Airbnb.com/London .

Ni “recepcijo” ali Vrba, vendar pogosto dober pogovor in lep zajtrk so del dogovora.

Če podjetje v angleškem podeželju ali na Škotskem, stroški pogosto spusti. V teh krajih, boste morda morali najeti avtomobil izkoristiti takšne cene.

Če ste pripravljeni plačati nekoliko več, tam so hoteli, ki ponujajo dobro vrednost, preveč.

V bližini letališča Heathrow, Radisson Blu Edwardian ponuja dobro vrednost pri sobnih mer, ki so običajno cenejši od tistega, ki bi se zaračunal v osrednjem Londonu za podobne kakovosti objektov.

Druga stran z vrsto izborov cen je LateRooms.com . Morda boste našli nekaj izbire v kategoriji proračuna za manj kot 80 £ / noč Obstajajo tudi najdemo tukaj za počitek glavo za več sto ali celo več tisoč dolarjev mest. Ena majhna tolažba: boste z veseljem vedeli, davki so vključeni v teh narekovajih.

Za tiste, ki želijo ostati v enem od velikih svetovnih hotelov, Claridge Hotel ponuja Timeless Posebna ponudba za vikend . Plačate £ 540 ($ 704 USD) na noč. Proračun soba? Težko. Ampak bi lahko zlahka plačati ta znesek v teh dneh za dokaj standardno štirimi zvezdicami sobo v Londonu, Parizu in New Yorku. Enkraten Razmetanje, da ne bo pomote, ampak tistega, ki ga boste verjetno pozabil ne. Na srečo so vsi davki v tej stopnji.

No Place Like Home

Če so hoteli in domovi ne bi si srečen, zakaj ne najeti nekoga prazno ravno (stanovanje) Studios 92 ponuja stopnje v Londonu, ki so včasih konkurenčna s proračunskimi hotelih in hostlih.

Če imaš večjo skupino prebiva vsaj teden dni v Londonu, si oglejte The London Connection . Nudijo apartmaje v različnih sosesk, in oni, ki temelji na Ogden, Utah. Pravijo, da jim omogoča, da uskladijo izleti z obeh strani Atlantika.

Končno, če nimate dovolj denarja za najemnino, kaj o trgovini? Kliknite HomeExchange.com in brati o tem, kako nastaviti člane z drugimi člani za “menjave” hiše na počitnicah. To ni za vsakogar, vendar če lahko sprejmete pogoje, lahko v veliki meri odpraviti svoje vlaganje stroške in da big-čas je bil ob dostopna.