Purtarea Adidași în Franța – Ar trebui sa se imbrace pentru a se potrivi în timp ce vizita la Paris?

Posted on

Purtarea Adidași în Franța - Ar trebui sa se imbrace pentru a se potrivi în timp ce vizita la Paris?

Nu pot conta numărul de ori turiști m-au întrebat: „Ar trebui să poarte adidași la Paris?“ și multe alte variante de aceeași întrebare. turistii americani mai ales sunt preocupați „care nu se încadrează în“ cu pantofi nepotrivite.

Această atitudine este remarcabilă, într-adevăr. Dressing, astfel încât să nu șoc sensibilitatea localnicilor. Cât de mult mai atent poți obține? Eu pot da doar felicitări tuturor celor care au cerut vreodată întrebarea sau gândit la asta!

Parizieni și adidași

Mulți vizitatori pentru prima dată în Franța și Paris sunt convinși că toate femeile franceze sunt fashionistas-imagine perfectă. Acest lucru este cu mult exagerată, chiar dacă accesul la haine elegante este ușor în Paris , unde Vogue  revista încă dictează ce este și în afară.

Cu toate acestea, eu nu găsesc o astfel de diferență mare în gusturi perene pe străzile din Paris și în New York bulevarde. Chiar dacă nu există variații, mărci de top sunt internaționale în natură, și ei sunt imitate peste tot. Globalizarea și imitații au tendința de a omogeniza moda, ceea ce face de zi cu zi poarte arata similar în orașele mari, cum ar fi Paris, Londra, Milano și New York.

Adidași ca declarație de moda

Dar întrebarea despre adidași rămâne valabilă. Adidași au devenit astfel o marfă în SUA, dar cum este la Paris?

La prima vedere, aș îndrăzni nu există aproape la fel de multe femei care poartă adidași la Paris ca la New York, în timpul săptămânii de lucru.

General acceptată Codul vestimentar de afaceri în Franța se uită în jos la pantofi sport. Prin urmare, cu excepția cazului în angajatorul ei cultivă o imagine sportivă mai tânără, femeia pariziană poartă pantofi discret cu aspect de oraș pentru a merge la locul de muncă.

Cu toate acestea, adidași sunt „ea“ pantof atunci când devin de design icoane. Adidas, Puma și Nike fiecare au propriile lor magazine la Paris, în cazul în care zeci de modele diferite sunt expuse.

Judecând după mulțimea aceste magazine atrag, nici unul dintre aceste branduri suferă de tulburare de deficit de popularitate în Paris.

Deci, ce este diferența majoră în pantof-atitudine între consumator american de sex feminin și consumatorul de sex feminin franceză? Este destul de simplu: principala diferență este că acesta din urmă va purta adidași ca elemente de design, pantofi nu ca prozaice. Ea nu va cumpăra pantofi sport pentru confort. Ea va cumpăra adidași în cazul în care completează pantaloni rochie-jos și să le arate mai inteligent. Ea va cumpăra adidași care face picioarele sa arate subțire, mici, și elegant.

O simplă privire la tipurile de adidași cel mai frecvent observate pe picioarele femeilor din Paris se spune: nu va vedea nici adidași largi, cushy, confortabile, cu aspect de câmpie de vanilie. Vei vedea adidași mic, subțire aspect, plat unic, de designer.

Pentru aceleași motive, o pereche de „escarpins“ de Stephane Kelian sau Prada va fi întotdeauna favorizat pe o pereche de Pumas. Pantofii sunt o declarație de moda, iar mai subevaluate este, cu atât mai bine.

Și asta este o altă diferență majoră între femeie franceză și americană. Subestimare este o regula de bază în moda franceză. Orice lucru care este prea vizibil este considerat bătător la ochi. Acesta este motivul pentru franceză rochie neagră este o astfel de fashion icon, și de ce Audrey Hepburn și Grace Kelly va fi amintit întotdeauna de doamnelor modă american.

Turiștii și adidași

Are toate astea înseamnă că nu puteți purta adidași atunci când călătoriți la Paris? Desigur că nu!

În primul rând, adidași poate fi pantofi confortabil de mers pe jos. Și jos se poate. Cel mai bun mod de a descoperi Parisul este să se plimbe pe străzile sale. Purtarea pantofi în care vă simțiți confortabil de mers pe jos 10 mile pe zi, într-un ritm lent este o decizie majorly importantă pentru starea de spirit generală a șederii în capitala franceză și nu vei regreta această decizie.

Nu înapoi off de la purtarea de adidași în cazul în care acestea sunt cele mai bune de mers pe jos pantofii. Și dacă ai chiar pantofi de mers pe jos mai bine, le-Pack, chiar dacă acestea te fac să arate ca esti pe o excursie trekking!

Sincer, nu ar trebui să vă pun această întrebare. Cui îi pasă despre modul în care te uiți pe stradă? Nu fi conștient de sine, trebuie doar să fie confortabil în pantofii.

Sunteți un vizitator, acestea sunt vacante dvs., acest lucru este foarte proprii timpul! Blugi și adidași sunt internaționale. Oamenii nu vor fi jignit de aspectul tău. Cu excepția cazului în care te îmbraci în topuri roz și pantaloni albastru electric, cu adidași aurii și nuanțe Jackie-O, nimeni nu va avea în jurul valorii de orice gânduri cu privire la tinuta ta.

Și dacă observați vreodată blugi, LL Bean pantofi trekking, și jacheta Patagonia, bine, dacă vine vorba de împinge împinge, s-ar putea crede că ești american. Și ce dacă? În toate probabilitățile, ei vor aprecia dvs. de vizita Parisul.

Restaurante și adidași

Acum, înseamnă poti purta adidași peste tot, pe orice si orice ocazie? Probabil ca nu. Restaurante sunt un caz la punct. Poți lua masa în adidași?

Spune, vă plimbați de-a lungul în blugi ocazionali și Lands End confortabile cizme. Acum este timpul cina, și sunteți în căutarea pentru un restaurant ispititoare. Iata! Meniul afișat în afara este apetisant, prețurile sunt destul de scumpe, locul nu este prea aglomerat …

dar oaspeții sunt îmbrăcați elegant. Vei au lăsat în? Vei potrivi?

Trebuie încă să văd la Paris, un restaurant sau chiar un semn ușă bar care indică „Nu Adidași permise în.“ Adevărat, unele locuri snob te va lăsa expert la Bay: „? Ai o rezervare Ne pare rău, plin în seara asta.“ Dar, în general vorbind, nici un restaurant va refuza să vă scaun pentru că purtați pantofi sport.

Întrebarea corectă este, prin urmare, nu „Îmi va permit în?“ dar, „Will mă simt confortabil intră într-un loc elegant în adidași?“ Probabil că nu îndrăznesc să spun. Și fiind conștient de sine nu este cel mai bun mod de a se bucura de masa. Atenția dumneavoastră ar trebui să fie în farfurie și pe produsele alimentare, nu pe pantofi si tinuta ta.

Deci regula mea practică este să se îmbrace în funcție de locul unde te duci la. Dacă intenționați să luați masa afară la restaurante scumpe, de seara, atunci când vă aflați în Paris, doar pachet Pradas tale. Chiar mai bine: vizita buticuri Stephane Kelian și Robert Clergerie la Paris, și cumpără-ți încălțămintea cu aspect deosebit de aceste designeri tipic parizian.

Alte locuri și adidași

Există și alte locuri în care adidași pur și simplu nu-l va taie.

Opera este cu siguranta una dintre ele. Dar cine ar fi atât de nebun încât să nu te îmbraci pentru noaptea de operă? Punctul Sneaker este discutabil.

Ce zici de un cabaret? Aș spune că este mult mai bine să te îmbraci când ai cina la un cabaret ca „Moulin Rouge“, „Lido“, și „Paradis Latin“. Deși numai scena este bine luminat în aceste locuri, faptul este ca oamenii din jurul tău va fi, de obicei, îmbrăcat. Vă veți simți mult mai confortabil într-o uzură mai formale.

Ce zici de bărcile de pe Sena? Dacă se îmbarcă o barcă pentru o croazieră cina, nu purta adidași. Aceasta este o experiență romantică, veți dori să profite la maximum de ea și tu cu siguranță nu va fi de codare în sus și în jos pe scări și merge pe punte. O rochie de seara este de rigoare . Pe de altă parte, dacă pur și simplu doriți să croazieră în sus și în jos fluxul, pantofi sport sunt bine.

Muzee? Uita de stil, purta pantofi foarte confortabil. Nimeni nu se va uita la pantofii, este arta de pe pereți, care va deține atenția. Dar mersul pe jos în sus și în jos este o experiență obositoare: atât de mult prea se vedea, atât de multe galerii, astfel încât ritmul lent. Sfatul medicului bun: du-te cu perna și confort.

Galeria de Arta vernisaje ? Stilul este tac dumneavoastră. Galerii de artă sunt mici, seri vernisaj sunt scurte. Rochie de seara, de preferință negru, nimic sclipitor, și pantofi de bună cu aspect de design. Nu există adidași.

Învelire

Rochie în funcție de locul pe care urmează să.

Dacă aveți dubii, sunați în avans pentru a înțelege codul vestimentar. Pachet de o pereche de pantofi, sau chiar mai bine, cumpara unele atunci când sunt în Paris. Adu-o rochie frumoasă, seara subevaluate.

Dar nu timid departe de adidași pentru orice ocazie, nu-așa-formale. Poarta-le în stradă cu nici o rușine. Vei amesteca în fără nici o problemă dacă porți blugi și o pereche de adidași. Nike este un brand american, și este foarte popular în Franța. Levi, Diesel, Wrangler, și Calvin Klein sunt branduri americane, iar ei conduc lumea blugi în Franța prea.

Deci, să fie confortabil în adidași, și bucurați-vă de vedere.