Skip to main content

Reisaanbiedingen voor Parijs en Packages: vluchten, treinen en speciale pasjes

 Reisaanbiedingen voor Parijs en Packages: vluchten, treinen en speciale pasjes

Een van de belangrijkste hubs van Europa

Het plannen van een reis naar Parijs kan stressvol, maar niet voor een gebrek aan opties. Parijs is ‘s werelds top toeristische bestemming en een belangrijke Europese luchtvaart en het spoor hub, zodat reizigers vrijwel worden overspoeld met aanbiedingen voor vluchten, reispakketten, en het spoor opties om door te halen. Klik door voor ons advies, die moet helpen om een goed geïnformeerde en budget-compatibele beslissing over het krijgen van naar Parijs en terug te maken.

Vliegen naar Parijs: Main Luchthavens

Parijs heeft twee grote internationale luchthavens: Roissy-Charles de Gaulle en Orly.

 • De luchthaven Roissy-Charles de Gaulle is de tweede drukste luchthaven in Europa na Londen Heathrow, met zo’n 200.000 passagiers bewegen door dagelijks. De luchthaven Charles de Gaulle ligt op ongeveer 15 mijl ten noordoosten van het centrum van Parijs, biedt een snelle en betrouwbare grondtransport in Paris.Charles de Gaulle heeft drie terminals of “aerogares” :
  • Terminal 1: de meeste niet-Air France internationale vluchten, met inbegrip van United Airlines, US Airways, Lufthansa en Virgin Atlantic.
  • Klem 2 is de grootste en is onderverdeeld in 6 kleinere terminals (AF). De meeste vluchten van Air France, evenals American Airlines, British Airways, Delta Air en Northwest Airlines, vliegen in Terminal 2.
  • Terminal T-3 is gereserveerd voor budget en chartervluchten, waaronder Ryanair en Easyjet.

De luchthaven Orly is kleiner en enkele graden minder hectische dan de luchthaven Charles de Gaulle. Hosting ongeveer 30 luchtvaartmaatschappijen, Orly behandelt voornamelijk binnenlandse en Europese vluchten. De luchthaven ligt op slechts 10 mijl ten zuiden van Parijs, heeft twee terminals:

Beide luchthavens Paris bieden bovengemiddelde faciliteiten en diensten , met inbegrip van wereldklasse duty-free en luxe winkels, een gratis pendeldienst tussen de terminals, een grote selectie van restaurants, lounges, en speelplaatsen voor kinderen. Bovendien hebben sommige terminals, waaronder Terminal 2 op Charles de Gaulle, zijn gratis draadloos internet hotspots.

Bezoek de Parijse luchthavens Website

Informatie per telefoon:

 • Orly Ouest behandelt voornamelijk binnenlandse vluchten, waaronder Air France.
 • Orly Sud verzorgt internationale en chartervluchten.
 • Voice server (vluchttijden in real-time)
  0 892 681 515 (0,34 euro per minuut)
 • Luchthaven informatie meldpunten:
  Paris-Orly: 01 49 75 15 15 (6:00-11:45)
  Parijs-CDG: 01 48 62 22 80 (24 uur per dag)

Parijs door Air: Carriers en Fares

Vliegen naar Parijs kan duur bewijzen, maar als je goed vooruit te plannen kunt u addertje onder het gras een goede deal. Als algemene regel, reserveer je tickets ten minste 3 maanden voor uw reisdatum, en overwegen vliegen naar Parijs buiten de piekperiode (half mei tot september). Daarnaast is aan te sluiten op Parijs vanuit Londen is vaak een goedkopere manier om de stad van het licht te komen. Bij het vliegen vanuit Europa, het kiezen van een low-cost carrier is slim, zolang je bereid bent om franje af te zien bent.

Carriers: welk bedrijf om te vliegen?

De volgende luchtvaartmaatschappijen bieden lijndienst van grote Amerikaanse en Canadese steden naar Parijs:

Voor vliegreizen naar Paris vanuit het vasteland van Europa en het Verenigd Koninkrijk, de meeste van de bovengenoemde bieden service vermelde Parijs van andere grote Europese steden bedrijven. Daarnaast zijn de volgende bedrijven vliegen in Paris dagelijks:

reispakketten

Als u uw Parijse verblijf, het boeken van een reis-pakket dat round-trip vliegreis, hotel verblijven, en misschien ook andere functies, zoals rondleidingen of restaurant vouchers bevat kan een grote geld-saver. Maar voordat je uit je creditcard, zorg ervoor dat de kleine lettertjes te lezen en schuren reviews van consumenten van het pakket u overweegt buying– dit zal het risico op het krijgen opgelicht, of gewoon teleurgesteld te beperken.

 • Trip Advisor is een zeer nuttige site met reviews van consumenten van Parijs vakantie-pakketten. U kunt ook direct op de site voor vele eigenschappen.
 • Epinions is ook een geweldige bron voor het maken van een beslissing over een reispakket naar Parijs.
 • Air France biedt regelmatig speciale aanbiedingen op vluchten en reispakketten naar Parijs, met name tijdens de feestdagen.

Treinen naar Parijs: Stations, Fares, en het kopen van tickets

Als u naar Parijs reist vanuit het vasteland van Europa of uit het Verenigd Koninkrijk, om er met de trein kan een geweldig alternatief voor het vliegtuig zijn. Voor een ding, Europa telt meer en meer bullet treinen (de zogenaamde TGV voor ‘high-speed train’ in Frankrijk), die kan snijden reizen per spoor tijd neer met de helft.

De Eurostar-trein verbindt Londen naar Parijs via de Kanaaltunnel, of “chunnel”, waardoor voor een onvergetelijke ervaring. Er is ook het voordeel van het voorgaande eindeloze luchthaven lines– niet te vergeten het krijgen van een nauwere glimp van de Franse of Europese platteland. Last, but not least, zult u het kiezen van een veel milieuvriendelijker manier van reizen, en het verminderen van uw carbon footprint– iets wat je zeker goed kunnen voelen over, zelfs als je uiteindelijk de uitgaven een beetje meer geld. Als u extra tijd en je reist naar Paris vanuit elders in Europa, kan het reizen per trein de juiste optie voor je.

Main Parijs treinstations

Parijs heeft zes grote treinstations ten dienste van zowel binnenlandse als internationale bestemmingen.

 • Gare du Nord is de hub voor treinen die vanuit het Verenigd Koninkrijk, Noord-Frankrijk en Noord-Europa. De Eurostar-trein aankomt op het Gare du Nord uit Londen.
 • Gare de Lyon is een bestemming voor treinen van Lyon, Aix en Provence, Marseille, de Franse Riviera, Genève, en Italië. Veel van de treinen die aankomen op Gare de Lyon zijn kogel treinen. Bijvoorbeeld, kunt u van Lyon naar Parijs in 2 uur en van Marseille naar Parijs in 3 uur.
 • Gare d’Austerlitz bedient bestemmingen in het zuidwesten van Frankrijk (namelijk Toulouse en Bordeaux), de Loire-vallei, en Spanje.
 • Gare Saint-Lazare bedient de regio Normandië (centraal Noord-Frankrijk) en Engeland (non-Eurostar).
 • Gare de l’Est is de hub voor treinen afkomstig uit Oost-Frankrijk (Straatsburg, Elzas), delen van Duitsland, Luxemburg en Centraal-Europa.
 • Gare Montparnasse is vooral bestemd voor hogesnelheidstreinen dienen Nantes en Bordeaux.

Voor rail tarieven, schema’s, ticketing en reserveringen, bezoek de SNCF nationale spoorwegmaatschappij website.

Parijs met de trein: Het Eurostar

Getting naar Parijs met de Eurostar kan een goed idee om vele redenen zijn, vooral als je vertrekken uit Londen.

 • Internationale vluchten naar Londen kan goedkoper zijn dan vluchten naar Parijs zijn. In sommige gevallen kunt u de kosten op verplaatsingen terug te dringen door te vliegen naar Londen en daarna op weg naar Parijs met de Eurostar. Dit geeft je ook de mogelijkheid om een ​​dag of twee in Londen als een prelude op uw vakantie in Parijs.
 • De Eurostar kogel trein verbindt Londen St. Pancras station naar Parijs Gare du Nord in slechts 2 uur en 15 minuten.
 • Het kanaal tunnel is een staaltje van techniek en een sensatie te ervaren. Tenzij je claustrofobisch bent, reizen door een tunnel die nauwgezet onder het kanaal wateren werd gegraven moet ten minste een keer worden ervaren door iedereen.
 • Als je reist naar Paris vanuit elders in Europa of Frankrijk , met inbegrip van Brussel, Lille, Avignon, of Franse Alpen skigebieden zoals Aime la Plagne of Bourg St. Maurice, het nemen van de Eurostar zal je snelheid naar Parijs in een mum van tijd. Eurostar biedt ook verbindingen naar meer dan 100 andere bestemmingen in heel Europa.

Kortingskaarten en speciale aanbiedingen voor reizen naar Parijs

Studenten en senioren reizen naar Parijs kunnen veel baat hebben bij de aankoop van een kortingskaart. Zelfs als je niet in de “juiste” leeftijdscategorie vallen, reisorganisaties adverteren regelmatig speciale aanbiedingen voor korting reizen naar Parijs.

kortingskaarten

 • Rail Europe biedt kortingskaarten voor onbeperkt reizen binnen Frankrijk voor studenten, senioren, koppels, en frequente reizigers. Verschillende passen zijn beschikbaar:
 • Zoek Rail Europe deals in treinen en passen: Rechtstreeks kopen
 • Rail Europe Youth passeert (voor reizigers jonger dan 26 jaar): Rechtstreeks kopen
 • Rail Europe Senior Pass: Rechtstreeks kopen
 • Franse spoorwegmaatschappij SNCF biedt een verscheidenheid van kortingskaarten voor studenten, senioren, en frequente reizigers. Deze kaarten, die het mogelijk maken voor kortingen tot 50% korting op treinkaartje, zijn een goede optie als u van plan om te reizen naar verschillende bestemmingen in Frankrijk, of als u een reis naar Frankrijk meer dan een keer per jaar. Daarnaast kunnen SNCF kortingskaarten worden gebruikt voor kortingen op de Eurostar-trein tickets en zelfs op vliegtickets.
 • De Eurail Pass is een goede keuze als je reist naar Parijs, als onderdeel van een groter door heel Europa reist. Beschikbaar voor reizigers van alle leeftijden. (Koop uw Eurail Pass direct ten Rail Europe)

Speciale aanbiedingen:

Er zijn tal van aanbiedingen die er zijn voor het reizen per trein, maar het vereist een beetje te vroeg onderzoekswerk. Ontdek een aantal van deze opties:

 • Vind de nieuwste deals voor Eurostar tarieven bij Rail Europe
 • Air France biedt regelmatig speciale vlucht en vakantiepakketten naar Parijs tot de grote steden in de Verenigde Staten. (Now)
 • De SNCF reservering pagina kunt u een aangepaste zoeken naar last-minute aanbiedingen uit te voeren. U kunt tot 50% door de aankoop van last-minute tickets, of “Prems”. Houd in gedachten dat deze tickets kunnen niet worden vergoed en niet-verwisselbare, dat wel.

You may also like