Rejseguide til Tanjung Benoa, Balis mest familievenlige strand

Posted on

Rejseguide til Tanjung Benoa, Balis mest familievenlige strand

Balis Tanjung Benoa stranden sidder nord for Nusa Dua enklave resorts – slags en mere overkommelig kvarter inden tee-off vifte af den berømte (eller berygtede, afhængigt af dit perspektiv) gated ejendom, der huser nogle af de mest eksklusive navne i den udvej forretning.

Tanjung Benoa er langtfra så antiseptisk som Nusa Dua, men det er ikke nær så larmende heller ikke som downmarket enten som Kuta,. Området Vibe er mere moden og familievenlige – surfere tendens til at styre fri af Tanjung Benoa s adstadige bølger, der forlader vandet klar til kajakker, vandscooter, parasailers, og bananbåde. Grand Mirage sidder foran en særlig aktiv del af stranden; den udvej tilbyder sine egne udvalg af vandsport aktiviteter til at drage fordel af placeringen.

Transport til Tanjung Benoa, Bali

Tanjung Benoa er tæt på lufthavnen, om en tyve minutters kørsel væk i minimal trafik, men op til en time væk i kraftig trafikforhold. Tjek om dit hotel tilbyder lufthavnstransport (Grand Mirage Resort giver lufthavn pickup gratis for alle inklusive gæster og oplader US $ 30 envejs værelse-and-breakfast gæster).

Under alle omstændigheder, taxier er ekstremt nemt at komme med i denne del af det sydlige Bali. Jalan Legian i Kuta er omkring en 30-45 minutters kørsel væk fra Jalan Pratama.

 • For mere om ridning en kabine i Bali læses: Sådan Ride en taxa i Bali, Indonesien.

Kom godt i dine Lejer på Tanjung Benoa

Jalan Pratama, hovedvejen servicering resorts og hoteller foring Tanjung Benoa strand, løber lodret fra syd til nord, hvis du kommer fra lufthavnen. Vejen er foret med et stort udbud af restauranter, kurbade, moneychangers og tøjbutikker på den vestlige side af gaden og en række resorts på den østlige, der spænder fra den klassiske Conrad Bali (sammenlign priserne) til mere overkommelige muligheder som Matahari Terbit (sammenlign priser).

Den nordlige spids af Jalan Pratama fører til en fiskerby, skifter fra Tanjung Benoa turist strækning i backstreets befolket af de lokale. Gaderne vest for Jalan Pratama udgør en blomstrende balinesisk samfund, med et tempel på den nordlige spids og en travl havn ned vestkysten af ​​halvøen.

Hotels & Resorts på Tanjung Benoa

Tanjung Benoa s hoteller og resorts er placeret hovedsageligt på den østlige side af halvøen, hvor stranden fanger stigende solen. De tamme strømme på Tanjung Benoa strand skabe en perfekt udvej indstilling for de virksomheder, spirende op langs kysten; mange af dem tilbyder vandsport og andre aktiviteter perfekt egnet til bølgerne.

Der er en udvej for næsten ethvert behov på Tanjung Benoa – her er et lille udvalg:

Børnevenligt resort: checke ind på Grand Mirage Resort (købe direkte), en sprællende fire etager, 310-værelse feriested med en miniklub, massiv swimmingpool og adgang til både motoriserede og ikke-motoriserede vandsport. Deres ophold med alt inklusive giver næsten ubegrænset adgang til stedets faciliteter, for omkring 80% mere end den sædvanlige pris. For mere om det sted, læse vores anmeldelse af Grand Mirage Resort, Tanjung Benoa, Bali.

Luxury overnatningssteder: checke ind på Conrad Bali (købe direkte), en luksus feriested ved stranden med 353 værelser med panoramaudsigt over havet. Conrad Beliggende inden 6,8 acres af tropiske haver og laguner, har brusende vandfald og ud til stranden bryllup kapel fastsat på et hav anløbsbro.

Budget indstilling: Tanjung Sari Inn (købe direkte) tilbyder 21 værelser med udsigt til haven. Tanjung Benoa stranden er en tre minutters gang væk. Gratis trådløs internetadgang er tilgængelig i hele ejendommen.

Barer og restauranter i Tanjung Benoa

Jalan Pratama er foret med restauranter i alle størrelser og budgetter. De større hoteller har deres egne spisesteder, hvoraf nogle er bemærkelsesværdig nok til at tiltrække outsider opmærksomhed.

For en fin balinesisk madoplevelse, gå til Bumbu Bali (Jalan Pratama overfor Kind Villa Bintang Resort – Google Maps , Telefon: +62 361 774 502; http://www.balifoods.com ). Bumbu Balis krydret lokale køkken blev anerkendt af Miele Guide som en af sine fem bedste indonesiske restauranter i deres 2009-2010-udgaven. Du kan ikke gå galt med Bumbu Balis rijsttafel.

For en mere moderne bar og fest oplevelse, gå til Sakala (Jalan Pratama 88, Tanjung Benoa – Google Maps , telefon: +62 361 774 499, www.sakalabali.com ) , et glædeligt moderne sted på Tanjung Benoa til drinks og skaldyr.

Prøv Surya Café (Jalan Segara Lor 21, Tanjung Benoa – Google Maps , telefon: +62 361 772 016; suryacafebali.blogspot.com ) til en frisk fisk og skaldyr oplevelse på den billige. Surya Café Beliggende på den nordlige spids af Tanjung Benoa-halvøen, serverer frisk-kogte billetpris med en fantastisk udsigt over harborfront og nabolandet Serangan Island.

Penge skiftere på Tanjung Benoa

Jalan Pratama er foret med vekselerere; ikke alle af dem er værdig til din tillid, selv om. For mere om at ændre valuta i Bali (og undgå snydepelse) læses: Penge og vekselerere i Bali.

Ikke at bekymre sig, en række virkelig ærlige penge omskiftere faktisk gøre forretninger på Jalan Pratama. Fra din guide personlige erfaring, PT Central Kuta ( www.centralkutabali.com ) fortjener sit fine ry: de handles IDR 9145 til den amerikanske dollar, når den faktiske kurs var noget som IDR 9150, og hotellerne var at ændre sig til IDR 8900.

Central Kuta kan findes lige før Taman Bhagavan ( www.tamanbhagawan.com ) inden for Kodak Photo Central, Jalan Pratama ( Google Maps ).

Andre autoriserede penge omskiftere på Jalan Pratama:

 • PT Jania Sedana Graha
  • Jalan Pratama 89; telefon: +62 361 773 975
 • PT Trus Valasindo
  • Jalan Pratama 93; telefon: +62 361 775 493, 62 361 773 580
 • PT Indonesia Partha Sari Valuta
  • Jalan Pratama 99; telefon: +62 361 776 326

Turistattraktioner på Tanjung Benoa

Tanjung Benoa er bedst kendt for sine vandsport. Hvis du ikke opholder sig i en udvej på Tanjung Benoa, kan du leje en af ​​disse vandsport udbydere at teste farvande for dig selv:

 • Wibisana Marine Adventures
 • Jalan Pratama, Margi Pemuunan, Tanjung Benoa
 • Telefon: +62 361 778713, +62 361 785444, www.wibisana.com
 • Bali Jet Set Dive and Marine Sports
 • Jl. Pratama 89 Tanjung Benoa
 • Telefon: +62 361 772 518, www.jetsetmarine.com

Ud over stranden, er Tanjung Benoa ikke specielt kendt for sine turistattraktioner, men der er en retfærdig bit af lokalkolorit på halvøen, der er værd at se. I den nordlige ende af halvøen, kan du finde to templer, som ligger i gåafstand fra hinanden:

 • Pura Taman Beji er inden for synsvidde af havet, et tempel, der plejede at være ejet af en lokal kongefamilie. Du vil ikke få lov til at komme ind, hvis du ikke er klædt ordentligt, men skulpturer udenfor er værd at se. ( Google Maps )
 • Klenteng Caow Eng Bio er Tanjung Benoa ældste kinesiske tempel, og er på sit mest interessante under kinesisk nytår og helligdage Waisak. ( Google Maps )

En Turtle Island tur tager de besøgende til en skildpadde reservat på den vestlige kyst af halvøen. Skildpadden fristed kan nås via en glas-bund båd, der byder på udsigt over koraller under havet. Helligdommen selv krisecentre en række truede havskildpadder, fra æg til fuldt ud modne skildpadder i store spildevandstanke.

Shopping i Tanjung Benoa

Tanjung Benoa er ikke særlig kendt for sine shopping scene – mens gaden har et rimeligt antal af kunst markeder og tøjbutikker, shopping på Jalan Legian tilbyder langt mere variation og værdi. Må prøve at gå ned den vestlige side af gaden og udforske deres valg af kunst, smykker og tøj (både ægte og falske).

Den nærmeste indkøbscenter til Tanjung Benoa er Bali Collection i Nusa Dua, som er en del af vores liste over indkøbscentre i South Bali. Til indkøbsmuligheder tæt ved, så tjek vores artikel om shopping i South Bali; eller læs vores resumé af Bali shopping scene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *