Skip to main content

RER trenurile din Paris: Care sunt acestea, și cum să le ia?

RER trenurile din Paris: Care sunt acestea, și cum să le ia?

Într – o primă călătorie în capitala franceză, mulți vizitatori se găsesc un pic confuz de către rețeaua de transport public. Ei de multe ori ajung la Paris , la stația de Gare du Nord , prin intermediul aeroportului, pe un tren denumit în continuare „RER B“. Acest lucru le poate duce să se presupună că trenul în cauză face parte din network– de metrou principală a orașului , atunci când , de fapt , face parte dintr – un sistem separat, regional. Dar ce anume este diferența între metrou și RER- – și de ce este important acest lucru pentru vizitatorii încearcă să obține în jurul orașului în cel mai eficient mod posibil?

Ce înseamnă „RER“

„RER“ este un acronymn pentru Reseau Express Régional , sau Network Regional Express, și se referă la sistemul de tranzit rapid , care servește la Paris și suburbiile sale înconjurătoare. RER are în prezent cinci linii, AE, si este operat de o companie cu totul diferit decât metroul din Paris. Din acest motiv , și alte câteva, călătorii găsesc adesea RER un sistem confuz și puțin dificil de utilizat; dar poate fi foarte la îndemână pentru a obține rapid dintr – o parte a orașului în altul, sau pentru a lua excursii de o zi în afara Parisului. Aflați totul despre cum să mergeți RER fără stres sau confuzie citind în continuare.

Pronunția În franceză, RER este pronunțat „DES-UE-DES“. Este un pic dificil pentru vorbitorifranceză non-nativi, desigur! Puteți simți liber săl pronunță ca var în limba engleză atunci cândadresează personaluluitransport, darfie pregătit să auzi spus way– francez atunci când la Roma, și toate.

În cazul în care este diferența dintre trenurile RER și liniile de Go?

cinci linii de mare viteză de transfer de la RER de mii de navetiști și turiști în fiecare zi la destinații din apropiere, inclusiv La Defense Business District; Chateau de Versailles, și Disneyland Paris. Sunt o opțiune excelentă pentru excursii de o zi în partea de aproape de Paris.

În plus, RER linia B servește Paris două aeroporturi principale, Charles de Gaulle ( în jur de o oră la nord) și Orly (circa 30 mil sud de centrul orașului).

A se vedea ghidul nostru complet la aeroporturile din Paris pentru a afla mai multe despre utilizarea RER ca o modalitate de a ajunge în oraș și înapoi la aeroport, folosind acest mod de transport.

Mai multe detalii despre RER Transport și Public din Paris

Pentru a evita stresul inutil și vă asigurați că obțineți în jurul orașului ca un adevărat profesionist, asigurați-vă că aveți un mâner bun pe transportul public în capitala franceză, înainte de următoarea călătorie. Citiți următoarele resurse pentru a obține un sentiment de modul în oraș funcționează sistemele de transport și aflați mai multe despre cumpararea de zi cu zi și trece pe săptămână potrivit nevoilor si bugetului.

  • Cum să Ride RER din Paris
  • Totul despre metroul din Paris
  • Bilete Metro Paris: Paris Visite Pass

Pentru informații și mai practice privind vizita orașul de lumină, și de tone de sfaturi pe unde să meargă și ce să vezi, precum și primeri utile cu privire la cultura pariziană și limba franceză, consultați ghidul nostru de începător complet de la Paris.

You may also like