Ridning Londons dobbeltdækkerbusser

Posted on

Ridning Londons dobbeltdækkerbusser
Ridning Londons dobbeltdækkerbusser synes som en drøm, men for londonere, de er simpelthen en af ​​de måder, de får omkring. Det er sandt for turister, også, men det er stadig en “Dette er London!” blast at se byen gå forbi fra det øverste dæk af en rød bus.

Uanset om du kommer til at ride en dobbeltdækkerbus, når man tager i London busserne betyder noget afhænge af din rute, men hvis du er i det centrale London (ligesom Piccadilly Circus) vil du sandsynligvis være i stand til at få fat i en med lethed. Få en østers kort og hop på en tur rundt i byen, eller blot trykke dit betalingskort på scanneren, hvis du har en kontaktløs kort.

Hvor sidder du

Du ønsker at sidde på det øverste dæk, selvfølgelig, det er sjovt! Trappen er bag føreren, der sidder til højre. Du kan se en lille tv-skærm bag trappen; det kan panorere øverste etage, hvis du ønsker at sikre en plads er åben før du klatre.

Hvordan og hvor kan man få billetter

Kreditkort-størrelse plast passerer kaldet østers kort vil give dig masser af Londons rør og bus rides for billige, og du kan købe Oyster passerer i London nærbutikker eller ved undergrundsstationer. Få en uges Oyster passere, hvis du holder tre eller flere dage; det er det værd.

Østers kort kan oplades til enhver tid med ethvert beløb. Du får et depositum og enhver sidesten kontanter tilbage, når du vender tilbage Oyster pass på undergrundsstationer.

Når du kommer på en dobbeltdækkerbus, skal du føre Oyster-kortet i løbet af en kortlæser i nærheden af ​​føreren (han sidder til højre). Dette er så nemt, og London buschauffører så tålmodig, at du vil finde ud af det første gang du bord en dobbeltdækkerbus.

Kort Bus for turister


London Bus kort er udstationeret ved busstoppesteder over det centrale London.

Naturligvis er det rart at vide, hvor du skal hen. Hvis du virkelig ikke har en anelse, kan du altid bede chaufføren, London buschauffører er den hyggeligste meget rundt. Det er meget nemt at få et fingerpeg, selv om, ved at kontrollere kortet ved busstoppestedet.

London er en af ​​disse bemærkelsesværdigt nemme offentlige transportforbindelser byer, hvor du ikke behøver huske metro og bus stopper du skal vide, før du forlader hjemmet, end den nærmeste dit hotel og din første destination i byen. Må finde ud af endestation, det sidste stop, af bussen linje nærmeste dit hotel; der vil være på den side og front readerboard af bussen, du har brug for at komme tilbage til hotellet. Hvis du har brug for at foretage tilslutninger, kan du nemt regne dem ud fra de læselige og logiske kort på London busstoppesteder.

Brug Transport for Londons bus tur planner at kortlægge på forhånd, hvilke busser du vil tage i London.

Husk, at mange busruter har ingen busser kører om natten, vil busser kører om natten have en “N” foran rutenummer.

Busture

To outfits opererer London sightseeing busture, som kaldes hop-on, hop-off ture. Busserne, der anvendes på disse ruter kaldes dobbeltdækker busser, fordi taget af bussen er en open-to-the-elementer opholdsområde.

De kaldes hop-on, hop-off, fordi du kan stå af på noget tidspunkt, og busserne stopper nær de fleste turistattraktioner og komme på den næste bus fra dette selskab, når du vil. Din billet er godt for 24 timer om sommeren; 48 timer ellers. Hvis du kun i London for en dag, købe en billet på denne bus, er det det hele værd at se seværdighederne.

Londons Original Tour Hop-on, hop-off tour busser er rene og nedenunder sektion er opvarmet. Tre kredsløb, skildret af forskellige farver på virksomhedens kort og busser, der kører gennem det centrale London, krydsninger stier steder som Piccadilly Circus, hvor du kan ændre kredsløb.

Grib en “Capital Connections” Original Tour bus på dit hotel eller i nærheden af ​​en regelmæssig bus stop efter 08:45 for at indhente en oprindelige Tour kredsløb bus.