Rijden Londense dubbeldekkers

Posted on

Rijden Londense dubbeldekkers
Riding Londense dubbeldekkers lijken als een droom, maar voor de Londenaren, ze zijn gewoon een van de manieren waarop ze rond. Dat geldt voor toeristen, ook, maar het is nog steeds een “Dit is Londen!” ontploffing te kijken naar de stad gaan door vanaf het bovendek van een heldere rode bus.

Of je krijgt een dubbeldekker bus rijden bij het nemen van de bussen van Londen doet enigszins afhankelijk van uw route, maar als je in het centrum van Londen (zoals Piccadilly Circus) die u waarschijnlijk in staat om te grijpen met bent gemak. Ontvang een Oyster-kaart en hop op voor een ritje rond de stad, of tik gewoon uw bankpas op de scanner als u een contactloze kaart.

Waar te zitten

U wilt zitten op het bovendek, natuurlijk, dat is leuk! De trappen zijn achter de bestuurder, die aan de rechterzijde zit. U kunt een klein tv-scherm achter de trap af te zien; kan de bovenste verdieping pan als u wilt zorgen voor een stoel is voor u open beklimmen.

Hoe en waar te krijgen Tickets

Credit card-sized plastic pasjes genaamd Oyster-kaarten vindt u tal van Londense metro en bus rijdt geven voor goedkope, en u kunt kopen Oyster gaat in Londen convenience stores of op metrostations. Hier krijg je een week’s Oyster passeren als je drie of meer dagen verblijft; het is het waard.

Oyster kaarten kunnen worden opgeladen op elk gewenst moment met elk bedrag. Je hebt een statiegeld en de eventuele overgebleven geld te krijgen terug als je de Oyster pas terug te keren op metrostations.

Wanneer je op een dubbeldekker bus, gaat u met uw Oyster card via een kaartlezer in de buurt van de bestuurder (hij zit aan de rechterkant). Dit is zo eenvoudig, en Londen buschauffeurs zo geduldig, dat je het zal uitzoeken de eerste keer dat je aan boord van een dubbeldekker bus.

Maps Bus voor toeristen


De bus van Londen kaarten worden geplaatst bij bushaltes overal in het centrum van Londen.

Natuurlijk, het is leuk om te weten waar je naartoe gaat. Als je echt geen idee, dan kunt u altijd de chauffeur vragen, Londen buschauffeurs zijn de vriendelijkste veel rond. Het is heel gemakkelijk om een ​​aanwijzing te krijgen, hoewel, door het controleren van de kaart bij de bushalte.

Londen is een van die opmerkelijk gemakkelijk met het openbaar vervoer steden waarin je hoeft niet de metro te onthouden en bushaltes die je nodig hebt om te weten voordat je het huis verlaten, andere dan de afstand tot het hotel en uw eerste bestemming in de stad. Laat uitzoeken het eindpunt, de laatste halte van de buslijn dichtstbijzijnde hotel; die zullen worden aan de zijkant en de voorkant readerboard van de bus moet je terug naar het hotel te krijgen. Als u nodig hebt om verbindingen te maken, kunt u gemakkelijk achterhalen hen uit de leesbaar en logische kaarten op London bushaltes.

Gebruik de Transport for London’s busreis planner in kaart te voren welke bussen u zult nemen in Londen.

Vergeet niet dat veel buslijnen hebben geen bussen rijden ‘s nachts, zullen de bussen’ s nachts renden een “N” hebben in de voorkant van de route nummer.

bus Tours

Twee outfits opereren Londen sightseeing bus reizen, die geroepen zijn hop-on, hop-off tours. De bussen gebruikt op routes heten dubbeldekkers vanwege het dak van de bus is een open-to-the-elementen zithoek.

Ze heten hop-on, hop-off, want je kunt uitstappen op elk punt, en de bussen stoppen in de buurt van de meeste toeristische attracties en stap op de volgende bus van dat bedrijf wanneer u wilt. Uw ticket is goed voor 24 uur in de zomer; 48 uur anders. Als je alleen in Londen voor een dag, een kaartje kopen op deze bus, het is absoluut de moeite waard om de bezienswaardigheden te zien.

London’s Original Tour Hop-on, hop-off tour bussen zijn schoon en het beneden gedeelte wordt verwarmd. Drie circuits, afgebeeld door verschillende kleuren op bedrijf kaarten en bussen, lopen door het centrum van Londen, het oversteken van wegen plaatsen als Piccadilly Circus, waar u circuits kan veranderen.

Pak een “Kapitaal Connections” Original Tour bus in uw hotel of in de buurt van een gewone bus halte na 08:45 in te halen met een Original Tour circuit bus.