Rim Popust prestane in Kombinirani Vstopnice

Posted on

 Rim Popust prestane in Kombinirani Vstopnice
Obisk antičnih spomenikov in muzejev rimske lahko drago, in nekatere od najbolj znanih območij, kot je Kolosej, imajo dolge proge na blagajni. Preberite več o nekaterih vozovnic in kart, ki vam lahko pomagajo prihraniti čas in denar na vaš Rimske počitnice.

Z nakupom te vozovnice vnaprej, se lahko izognili opravljanju velike vsote denarja za plačilo za vsak vhod in z nekaj prelazov, vam ne bo treba kupiti metro ali avtobusne vozovnice.

Opomba O ponedeljkih

Več lokacij in večina muzejev, vključno štirih nacionalnih muzejih v Rimu, zaprto ob ponedeljkih. Kolosej, Forum, Palatin Hill in Pantheon so odprti. To je dobra ideja, da dvojno preveri lokacijo za ur, preden greš.

Roma Pass

Romi Pass vključuje brezplačen prevoz za tri dni in prost vstop za svojo izbiro dveh muzejev ali območij. Po prvih dveh uporabah, Romi Pass daje imetniku nižjo ceno za sprejem v izbranih muzejev in arheoloških najdišč, razstav in prireditev.

Priljubljena mesta so Kolosej, Kapitolu Muzeji, rimski forum in Palatin Hill, Villa Borghese galerija, grad Sant’Angelo, ruševine na Appia Antica in Ostia Antica, in številnih sodobnih umetniških galerijah in muzejih.

Lahko kupite vaš Roma Pass na spletu preko Viator (priporočamo, da ga imate pred obiskom mesto), in bo tudi vam omogočajo, da preskočite črte na Vatikanske muzeje, Sikstinska kapela, in svetega Petra bazilike. Če boste čakali, dokler ne boste imeli noge na tleh, lahko Romi Pass je mogoče kupiti v Turistično informacijskih točk, vključno z železniške postaje in letališča Fiumicino, potovalnih agencij, uradov vozovnic hoteli, Atac (avtobus), in kioskih. Romi Pass je mogoče kupiti tudi neposredno od izbranih muzejev ali okna stran vozovnic.

Archeologia kartice 

Archeologia  kartice, ali arheologija kartica, je dobro za sedem dni od prve uporabe. Archeologia kartica vključuje vstop v Kolosej, rimski forum, Palatin Hill, strani Roman Narodni muzej, kadi Caracalla, in grob Cecilia Metella o antični Apijan Way.

Arheologija kartico lahko kupite na vhodu, da večina od zgoraj navedenih območij ali iz centra Rimske obiskovalce v  Via Parigi 5 . Kartica je dobra za sedem dni prost vstop (enkrat na kraju samem), ki se začne z datumom prve uporabe. Ta kartica ne vključuje prevoz.

Roman Kolosej Vstopnice

Notoričen, je bila najbolj znana atrakcija v starih časih, in danes, rimski Kolosej je vrh ogled spot v Rimu. Črta vozovnice rimskega Koloseja lahko zelo dolgo. Da bi se izognili čakati, lahko kupite Roma Pass, Archeologia kartico ali se pridružijo potovalno skupino Koloseja. Prav tako lahko kupite Kolosej in rimski forum prehaja na spletu v ameriških dolarjih z Viator in vključuje dostop do Palatin Hill.

Štiri muzej Kombinacija vstopnice

Štiri muzej kombinacija vozovnic, ki se imenuje Biglietto 4 Musei , vključuje eno dovoljenje za vsako od štirih nacionalnih muzejih v Rimu, Palazzo Altemps, Palazzo Massimo, Dioklecijanova kopeli in Balbi Crypt. Kartica je dobra za tri dni in jih je mogoče kupiti na katero od spletnih strani.

Transport Izkaznice

Transport vozovnice, dobre za neomejeno število voženj na avtobuse in podzemne železnice v Rimu, so na voljo za en dan, tri dni, sedem dni, in v enem mesecu. Vozovnice (in posamezne vstopnice) lahko kupite na postaje podzemne železnice, Tabacchi , ali v nekaterih barih. Avtobusne vozovnice in vozovnice ni mogoče kupiti na avtobusu. Prelaz je treba potrditi na prvo uporabo. Vozovnice (in karte) je treba potrditi, da jih žigosanje v stroju validaciji na avtobusu ali na stroju v metro postaje, preden vnesete Obrt metro.