Rim Shopping Guide: Od Fashions do bolh trgov

Posted on

 Rim Shopping Guide: Od Fashions do bolh trgov
Nakupovanje v Rimu je fantastično, ne glede na to, če ste iskali za haute couture, starine, ali kupčijo. Po nekaj idej o tem, kje nakupovati v prestolnici Italije.

Nakupovanje za visoko modo

Nekateri od največjih imen v italijanski modni-Fendi, Valentino, Bulgari, toča iz Rima in boste našli svoje vodilne trgovin, kot tudi butiki po Prada, Armani, Versace, Ferragamo, Cavalli, Gucci, in mnogi drugi, skupaj z mrežo ulice v bližini španskih stopnic.

Via Condotti je glavni povlecite Rima za haute couture in “zaželeni” window shopping, čeprav boste našli tudi visoke mode, ki je viden od butikov na Via Borgognona, Via Frattina, Via Sistina, in Via Bocca de Leone.

Veriga trgovin in Mainstream Nakupovanje

Če želite shop, kjer redno Rimljanom trgovina, obstaja več dober kraj za iti.

Via del Corso, in ulicah, ki sevajo iz nje, je najbolj očitna nakupovalno območje. Milj dolga ulica, ki poteka od Piazza Venezia Piazza del Popolo je vse način trgovin, vključno z vodilno trgovini Ferrari, številne čevlje trgovin, priljubljenih modnih znamk, kot so Diesel in Benetton in veleblagovnice (Rinascente, COIN).

Drugo področje priljubljen pri Rimljanih je Via Cola di Rienzo v soseski Prati. Ta dolga ulica severno od Vatikana ima podoben izbor trgovin na tiste, na Via del Corso, vendar ima sedaj manj turistov izrinjanje pločnikih.

Zunanje bolšji trgi in Starine

Obstaja več dobrih zunanjih trgov, bolšji trgi in mesta za nakup starine v Rimu. Porta Portese, ki deluje v nedeljo od 7. ure zjutraj do 1. ure, je najbolj pomembno, bolšji sejem v Rimu in je eden največjih trgov bolh v Evropi.

Na Porta Portese, boste našli vse od antičnih housewares na rabljena oblačila in glasbe na prvotni umetnosti, nakit, plakate, pohištvo, itd Porta Portese se nahaja na južnem delu soseske Trastevere.

Drugo bolšji trg poskusiti je tista na Via Sannio nahaja le nekaj ulic južno od bazilike San Giovanni in Laterano. Ta trg prodaja večinoma oblačil in dodatkov, vključno oblikovalec knock-off. Deluje v dopoldanskem času od ponedeljka do sobote.

Nasvet: To je tehnično nezakonito za nakup in prodajo ponarejenih izdelkov, vključno z knock-off oblikovalec. V bistvu, lahko nakup knock-off izdelki pomeni zajetne denarne kazni za prodajalca in kupca.

Medtem lahko najdete veliko dobrih starin na bolšjih trgih Rima, obstaja več ulic in okolišev, ki so znani po svojih antičnih prodajalcev. Via del Babuino, v bližini haute couture trgovinah po Španskih stopnic, je znana po svojih starin, zlasti starinskega pohištva in slik.

Neverjetno slikovito ulico na katerem naj to svojo starinsko nakupovanje je Via Giulia, ulica, ki poteka skoraj vzporedno z Tibere zahodno od Campo de ‘Fiori. Našli boste tudi peščica antičnih trgovcev na prizorišče ulic na krivuljo Tibere med Via Giulia in Via del Governo Vecchio.

Eden izmed najlažjih načinov za obravnavo tega starinskega okraj je s pričetkom ob Castel Sant’Angelo in hojo proti jugu na lepem Ponte Sant’Angelo (Angels “Bridge).