Rimski Palatin Hill: The Complete Guide

Posted on

 Rimski Palatin Hill: The Complete Guide
Palatin Hill Rima je eden od znanih “Seven Hills v Rimu” -V gričev v bližini reke Tibere, kjer različne starodavne naselbine enkrat razvitih in postopoma pridružile skupaj tvorijo mesto. Palatin, eden od hribov najbližje reke, ki je tradicionalno velja za ustanovni mestu Rimu. Legenda drži, da je tukaj v 753 pred našim štetjem, ki Romulus, po ubijanje svojega brata, Remus, zgradili obrambni zid, vzpostaviti sistem vladanja in začeli poravnavo, da bi rasla, da postane največja moč starodavne zahodnem svetu.

Seveda, je imenovan mesto po sebi.

Palatin Hill je del glavnega arheološkega območja starega Rima in je v bližini Koloseja in rimskega foruma. Toda mnogi obiskovalci Rimu videli le Kolosej in Forum in preskočite Palatin. So manjka. Palatin Hill je polna fascinantnih arheoloških ruševin in vstop v hrib je vključen v kombinaciji Forum / Colosseum vozovnice. Vedno je veliko manj obiskana od teh drugih dveh mestih, tako da lahko ponudimo lepo predaha od množice.

Tu so nekatere od najpomembnejših mest na Palatin Hill, plus informacije o tem, kako na obisk.

Kako priti do Palatin Hill, da

Palatin Hill se lahko pride iz rimskega foruma, ki jih nosijo levo po Titov slavolok, ko ste že vstopili v forum s strani Colosseum. Če ste pogledali na forum od Via di Fori Imperiali, boste videli Palatin grozila velika preko foruma, ki presegajo Hiše Vestals. Lahko se v znamenitosti foruma, ko glavo v smeri od Palatin, lahko v resnici ne izgubijo na poti.

Naš najljubši kraj za vstop Palatin je od Via di San Gregorio, ki se nahaja le na jugu (v ozadju) Koloseja. Prednost vstopajo v tem, da je manj korakov, da plezajo, in, če še niste kupili vstopnice za Palatin, Kolosej in Forum, jo ​​lahko kupite tukaj. Tam je skoraj nikoli ne črta, in vam ne bo treba čakati na zelo dolgi vrsti na vrsti Colosseum vozovnice.

Če potujete z javnim prevozom, v katerem je Metro postaja je Colosseo (Kolosej) na B Line. 75 avtobus vozi od postaje Termini in se ustavi v bližini vhoda v Via di San Gregorio. Končno, tramvaji 3 in 8 postanka na vzhodni strani Koloseja, kratek sprehod do vhoda Palatin.

Poudarki Palatin Hill

Kot veliko arheoloških najdišč v Rimu, je Palatin Hill mesto nenehnega človekovega delovanja in razvoja skozi več stoletij. Kot rezultat, ruševine ležala drug vrh drugega, in je pogosto težko povedati en izdelek od drugega. Prav tako, kot so veliko lokacij v Rimu, pomanjkanje opisne signalizacije zaradi česar je izziv, da vedo, kaj iščete. Če ste zelo zainteresirani za rimsko arheologijo, da je vredno kupiti vodnik, ali vsaj dober zemljevid, ki ponuja več informacij na spletni strani.

V nasprotnem primeru lahko samo sprehaja po klancu v prostem času, uživajte v zelene površine in cenijo prostranost stavb tam.

Kot sprehodom, poglej za te najpomembnejših mest na Palatin Hill:

 • Imperial Palače:  Ta obsežen kompleks vključuje Domus Flavia in Domus Augustana in je bil doma iz rimskih cesarjev v času od Avgusta do padca zahodnega cesarstva v 5. stoletju AD je razširil bil obnovljen čez leto, s in kaj še danes so fragmenti pet stoletij ali več gradnje. Poudarki so na stadion, ki bi jih lahko uporabili za konjske dirke ali kot zasebni vrt cesar Domicijan in kopeli v 3. stoletju v Septimija Severa, zgrajena v enem od zadnjih velikih širitev v palači.
 • Pogled na Circus Maximus:  V območju Palace, se lahko sprehaja na robu Palatin Hill in pogled navzdol preko Circus Maximus, ogromno progo pod Palatin. Boste ob v istem mnenju rimski cesarji uživala, so gledali vozu dirke in drugi spektakli iz tega ostriž visoko nad Napeti.
 • Palatin muzej:  Ta majhen muzej vsebuje velike skulpture, večina od njih v fragmentov, najdenih med izkopavanji na Palatin. To je prost vstop, vredno za hiter postanek, in so sanitarije tudi tukaj.
 • Hiše v Avgustu in Livia:  cesarja Avgusta in njegova žena Livia imela side-by-side hiše na Palatin. Oba sta bila dovršeno okrašena s freskami in mozaiki, od katerih so mnoge ostajajo. V Hiši Avgusta, lahko celo videli zasebno študijo cesarjev, kjer je napisal svojo avtobiografijo, dejanjih Božanske Augustus,  v 14 AD Modest fanta. Obiščete lahko obe hiše na kombinirane vozovnice, vendar morate rezervirati vnaprej, in mesta, pogosto zapre za ohranjanje in popravila. Če želite izvedeti več, obiščite spletno stran COOP kulturo .
 • V Romulan Koče:  V bližini hiš Avgusta in Livia, boste videli znak, ki kaže na Casa Romuli . Naredite ovinek na oni strani Palatin Hill, ki je najbližje reke, in si lahko ogledate, kaj je ostalo od kar arheologi verjamejo, da je prvi mesto človeškega bivanja na Palatin. Po preprostih Geganje in kič koče prekrite s slamnatimi strehami, kar je ostalo so zdaj poštni luknje in ustanove narežemo na lehnjak skalno posteljo. Skupina stanovanj je bil poimenovan “The House of Romulus” -though ni trdnih dokazov, da Romulus kdaj živel tukaj. Kljub temu, da predstavljajo pomemben del prej razvoja Rimu. S tega vidika, boste imeli tudi lep pogled na kupolo svetega Petra bazilike v daljavi.
 • Cryptoporticus:  Ta 130 metrov dolga pokrita prehod je bil zgrajen za cesarji za potovanje iz ene palače v drugo v relativno tajnosti in varen pred vremenskimi vplivi in bi-biti morilci. (To ni delo za despotski Kaligula, ki naj bi bil umorjen v tem koridorju v 41 AD) Koridor vsebuje nekaj fragmentov obokanimi, izrezljani stropi, in, na vroč, sončen dan v Rimu, ni hladnejše mesto.
 • Farnese Gardens:  kardinal Alessandro Farnese zgrajena v 1500, je bil v Farnese vrt prvi zasebni botanični vrt v Evropi. Za razočaranje sodobnih arheologov, vrt pokriva veliko tega, kar je bila palača Tiberija in vključili nekatere ruševine. Čeprav to ni nič, kot svojo nekdanjo slavo, na vrtu je še vedno precej kraj, da hodi okoli, in obstaja veliko senčnih, travnatih površin, kjer si odpočije in ohladi. Bodite prepričani, da raco v nymphaeum, umetni jami zgrajena spominjata prejšnje rimske strukture. Tudi na Farnese Gardens, obstaja več teras s pogledom na rimski forum, Kapitolu Hill in drugod. Te razgledne točke vam nekaj najbolj emblematične mnenj v Rimu in se ne sme zamuditi.

Načrtovanje Vaš obisk v Palatin Hill

Vstop na Palatin Hill je vključen v kombinirano vstopnico za Kolosej in rimski forum. Ker boste zelo verjetno želeli obiskati teh spletnih strani na svojem potovanju v Rim, vam svetujemo, da vidite Palatin Hill kot dobro. Vstopnice lahko kupite v vnaprej iz uradne spletne strani COOP kulturo  ali preko različnih neodvisnih ponudnikov. Vstopnice so 12 € za odrasle in brezplačno za tiste, mlajše od 18 let. COOP Kultura zaračuna 2 € za plačilo vozovnice za spletne nakupe. Ne pozabite, če nimate vstopnice vnaprej, lahko greš na vhodu Palatin Hill na Via di San Gregorio in nakup vstopnic z malo ali brez čakanja.

Nekaj ​​napotkov za obisk:

 • Nosite dobre pohodne čevlje.  Tla pod nogami se giblje od polnjenimi poti umazanijo utrditi pločnikih na neravnih tlakovcev in cest, določenih v rimskih časih. Obstajajo tudi stopnice v več mestih. Moral bi biti v razmeroma dobri kondiciji za hojo in nositi močne, udobne pohodne čevlje.
 • Prinesi steklenico vode. Še posebej, če obiščete v poletnem času, boste hoja pod vročim soncem, pogosto na območjih brez sence, tako da bi jo ponovno napolniš steklenico vode. Obstaja nekaj vodometov na Palatin Hill, kjer si lahko napolnite steklenico, vendar ni ustekleničeno vodo, ki so naprodaj na hribu.
 • Prinesite malico ali piknik, ampak je diskretno. Še posebej v bližini Farnese Gardens, so klopi in nekaj področij, kjer lahko Pasti po travi in jesti sendvič, ki ste jih prinesli skupaj. Vendar pa ne prinese odejo in piknik košaro in kipec na ležali za nekaj ur. Izleta po sebi ni dovoljeno na Palatin Hill, pa ne bo nihče vas chase off, če se ustavite za nekaj minut za hiter ugriz. Upoštevajte, da ni prodaje hrana in pijača na Palatin Hill, tako da če ne prinese prigrizek, čas vašega obiska za pred ali po kosilu.
 • Ne poskušajte videti vse tri mesta v enem dnevu.  Kombinirana arheološko območje Palatin Hill, rimski forum in Kolosej je eden izmed njih, gneča in prepričljivo. Ne poskušajte, da bi v vseh treh mestih v en dan you’ll veter gor izčrpana in na koncu ne bodo cenili, kar ste videli. Vaša vozovnica je dobra za 24 ur od trenutka, ko ste vnesli prvi privlačnost. Torej, če boste obiskali forum in Palatin Hill prvi dan in je začel, na primer, ob 10. uri, si lahko ogledate Kolosej naslednji dan, tako dolgo, kot vnesete do 10. ure Priporočamo vam, da širijo svoj obisk več kot dve dnevi.