Rom Begivenheder i Februar – hvad der sker i Rom i februar?

Posted on

Rom Begivenheder i Februar - hvad der sker i Rom i februar?
I dejlige Rom, Februar er kølig – den gennemsnitlige temperatur højder er i midten af ​​halvtredserne Fahrenheit (13 grader Celsius) – og lejlighedsvis regnfuldt. Men skarer er normalt tyndere, et par solrige dage kan snige sig ud, og der er et par vigtige festivaler for at varme dit hjerte.

Carnevale (datoer Vary)

Det vigtigste festival i Rom i februar er den otte dage lang festival kaldet Carnevale. Carnevale er den italienske betegnelse for Fastelavn, den årlige fest forud Christian fasten. Fastetiden er en religiøs observation, hvor deltagerne holder 40 dages faste og bøn. Denne periode begynder på Askeonsdag og slutter på påske søndag: Den optakten til fasten er én stor fest, især i weekenden lige før  martedì Grasso , eller Fat Tuesday, den sidste dag i festlighederne.

Datoer for Carnevale i Italien varierer med den officielle Vatikanet kalenderen til påske, men festivalen startdatoen er altid i perioden februar 3. og marts 9. arrangementer afholdes over hele byen, begyndende med åbningen parade på Via del Corso, fyldt med italienske maskerade masker og uddybe kostumer. Alle de store piazzaer i Rom-Piazza di Spagna, Piazza Navona og Piazza della Repubblica-hold teater og børns begivenheder. Engelsborg har normalt en dekoreret kunstig skøjtebane til midvinter skating.

Carnevale er også en undskyldning for børn at være fræk, fra dousing venner og voksne med håndfulde af konfetti, at selv smide rå æg og mel på hinanden. Du vil se fortove strøet med tusindvis af små stykker af farverige konfetti.

Begivenheder i Carnevale-og Efter

Piazza del Popolo, hvor voldsomme riderless hestevæddeløb engang forekom, i dag er udstyret med hest-back udklædte parader i løbet Carnevale, der kulminerede i en hest show, hvor hestesport stjerner og deres heste udføre akrobatik, dressur og dans til musik. Du kan også finde historiske reproduktioner af det 16. 17. århundrede italienske skuespil (på italiensk), en merry-go-round, dukketeater, og ferie-tema slik.

Alle parter slutter den Fat Tuesday (også kendt som fastelavn eller Fastelavn). Hvis du bor i Rom for fasten, vil du finde Rom en roligere, mere reflekterende sted. Station kirker spredt gennem byen er blevet udvalgt af Vatikanet til at være vært samles masserne på hver dag i fasten starter ved 07:00. Selv om der ikke optog fra kirken til kirke, hver kirke har sin egen dag i hele perioden. Under Holy Week, er de smukkeste kirker i Rom valgt til gudstjenester, herunder Basilica di Santa Sabina, hvor Paven fejrer Askeonsdag.

Valentinsdag (februar 14th)

Valentinsdag er festdag for St. Valentine (Festa di San Valentino eller La Festa degli Innamorati) i Italien. San Valentino var en romersk præst, der boede i Rom i det 3. århundrede; han var en tidlig kristen der blev gift kristne par i hemmelighed og blev martyr den 14. februar 269. I dag er moderne romerne fejre ved at give hinanden blomster, chokolade og kort. Mange restauranter tilbyder tilbud med romantiske middage med levende lys.

Museer og anden underholdning arrangementer rundt om i byen har ofte to-til-én indgangspriser, og den verdensberømte chokoladefabrikant Perugina gør en Valentinsdag udgave af deres fantastiske Baci chokolade, som du kan se til salg overalt. Lovers engang fastgjort hængelåse til Roms Ponte Milvio og smed nøglen til udødeliggøre deres kærlighed. Desværre, den brugerdefinerede blev for populær og bystyret blev tvunget til at afskære tusindvis af hængelåse og forbyde praksis. Andre elskere husker Audrey Hepburn og Gregory Peck i 1953 filmen Roman Holiday ved at besøge filmen steder i Rom, herunder Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen og sandhedens mund (Bocca della Verità).

Vinter Salg (Saldi)

Butikker i Rom og resten af Italien holder store salg, eller  saldi , to gange om året, i vinter og sommer. Vinter salget starter i januar og sidste indtil begyndelsen af marts, eller indtil vinteren merchandise udsolgt. Dette er en chance for at øse op enorme gode tilbud, især på modetøj og tilbehør. Lejlighedskøb jægere vil finde mere overkommelige butikker foring alle Via del Corso, midten til højere-end shopping på Via Cola di Rienzo nær Vatikanet, og super-high-end designer shopping omkring Via Veneto og Den Spanske Trappe.

Men uanset hvor smarte butikken, alle hænger ud “saldi” skilt i januar, og du kan finde gode priser som købmænd gøre plads til foråret udgivelser.