Rom Rabat Passes og Kombination Billetter

Posted on

 Rom Rabat Passes og Kombination Billetter
Besøger Roms antikke monumenter og museer kan være dyrt, og nogle af de mest berømte steder, ligesom Colosseum, har lange linjer på tælleren billet. Lær om nogle af de passerer og kort, der kan hjælpe dig med at spare tid og penge på din Rom ferie.

Ved at købe disse gennemløb i forvejen, kan du undgå at bære store summer af penge til at betale for hver indgang, og med nogle af de passerer, vil du ikke behøver at købe metro eller busbilletter.

Bemærk Om mandagen

Adskillige steder og de fleste museer, herunder de fire nationale museer i Rom, er lukket om mandagen. Colosseum, Forum, Palatine Hill, og Pantheon er åbne. Det er en god idé at dobbelttjekke stedets timer før du går.

Roma Pass

Romaerne Pass inkluderer gratis transport i tre dage og gratis adgang for dit valg af to museer eller steder. Efter de første to anvendelser, Roma passet giver indehaveren en reduceret optagelse pris på udvalgte museer og arkæologiske steder, udstillinger og events.

Populære steder omfatter Colosseum, kapitolinske museer, Forum Romanum og Palatinerhøjen, Villa Borghese Gallery Slot Sant’Angelo, ruinerne ved Appia Antica og Ostia Antica, og mange moderne kunstgallerier og museer.

Du kan købe din Roma Pass online via Viator (anbefales, så du har det, før du besøger byen), og det vil også give dig mulighed for at springe linjer på Vatikanets museer, det Sixtinske Kapel, og Peterskirken. Hvis du venter til du har dine fødder på jorden, kan Roma passet købes på Turistinformation Points, herunder togstationen og lufthavnen Fiumicino, rejsebureauer, hoteller, Atac (bus) billetkontorer, og kiosker. Roma passet kan også købes direkte fra udvalgte museer eller websted billet vinduer.

Archeologia Card 

Den  Archeologia  Card, eller arkæologi-kort, er godt for syv dage fra den første brug. Den Archeologia Card omfatter optagelse til Colosseum, Forum Romanum, Palatinerhøjen, Roman National Museum sites, det Caracallas Termer, og Tomb of Cecilia Metella på den gamle Via Appia.

Den arkæologi kort kan købes ved indgangen til de fleste af de ovennævnte steder eller fra Rom Visitor Center i  Via Parigi 5 . Kortet er godt for syv dage af gratis adgang (en gang per site) fra datoen for den første brug. Dette kort omfatter ikke transport.

Roman Colosseum Billetter

Erfaringsmæssigt, det var den mest berømte attraktion i oldtiden, og i dag, det romerske Colosseum er den øverste sightseeing stedet i Rom. Billetten linje på den romerske Colosseum kan være meget lang. For at undgå ventetid, kan du købe en Roma Pass, Archeologia kort eller deltage i en tour gruppe af Colosseum. Du kan også købe Colosseum og Forum Romanum passerer online i amerikanske dollars fra Viator, og det omfatter adgang til Palatinerhøjen.

Fire Museum Kombination Billet

De fire museum kombination billet, kaldet biglietto 4 Musei , omfatter en optagelse til hver af de fire nationale museer i Rom, Palazzo Altemps, Palazzo Massimo, Diocletian bade, og Balbi Crypt. Kortet er godt for tre dage, og kan købes på nogen af de steder.

transport gennemløb

Transport passerer, godt for ubegrænset rides på busser og metro i Rom, er til rådighed for en dag, tre dage, syv dage, og en måned. Passes (og enkelt billetter) kan købes på metrostationer, tabacchi , eller i nogle barer. Bus billetter og gennemløb kan ikke købes i bussen. Passet skal valideres på den første brug. Passes (og billetter) skal valideres ved at stemple dem i valideringen maskine på bussen eller på en maskine i metrostationen før du går ind i metroen tælleapparatet.