Rom Shopping Guide: Fra Fashions til loppemarkeder

Posted on

 Rom Shopping Guide: Fra Fashions til loppemarkeder
Shopping i Rom er fantastisk, uanset om du søger efter haute couture, antikviteter, eller et godt køb. Følgende er et par ideer til, hvor man kan shoppe i Italiens hovedstad.

Shopping for High Fashion

Nogle af de største navne i italiensk mode-Fendi, Valentino, Bulgari-hagl fra Rom og du vil finde deres flagskib butikker samt butikker med Prada, Armani, Versace, Ferragamo, Cavalli, Gucci og mange andre langs gitter af gader nær den spanske Trappe.

Via Condotti er Roms vigtigste træk for haute couture og “forhåbning” vindue shopping, selvom du også finde high fashion vinkede fra butikker på Via Borgognona, Via Frattina, Via Sistina, og Via Bocca de Leone.

Kædebutikker og Mainstream Shopping

Hvis du ønsker at shoppe, hvor regelmæssig Romerne butik, der er flere gode steder at gå.

Via del Corso, og gaderne, der udstråler fra det, er det mest oplagte shoppingområde. Den mile-lange gade, der løber fra Piazza Venezia til Piazza del Popolo har alle slags butikker, herunder Ferrari flagskibsbutik, mange sko butikker, populære mode mærker som Diesel og Benetton, og varehuse (Rinascente, COIN).

Et andet område, populært med romerne er Via Cola di Rienzo i Prati nabolaget. Denne lange gade nord for Vatikanet har en lignende sortiment af butikker til dem på Via del Corso, men har langt færre turister fortrængning fortovene.

Udendørs loppemarkeder og antikviteter

Der er flere gode udendørs markeder, loppemarkeder, og steder at købe antikviteter i Rom. Porta Portese, som opererer på søndage fra 7 am indtil 01:00, er det vigtigste loppemarked i Rom og er et af de største loppemarkeder i Europa.

Hos Porta Portese, vil du finde alt fra antikke Housewares til secondhand tøj og musik til original kunst, smykker, plakater, møbler osv Porta Portese ligger i den sydlige ende af Trastevere kvarter.

En anden loppemarked at prøve er den ene på Via Sannio ligger kun et par blokke syd for Basilica di San Giovanni in Laterano. Dette marked sælger det meste tøj og tilbehør, herunder designer knock-offs. Det fungerer i formiddag mandag til lørdag.

Tip: Det er teknisk ulovligt at købe og sælge falske poster, herunder designer knock-offs. I virkeligheden kunne køb af knock-off varer betyde velvoksen bøder for både sælger og køber.

Mens du kan finde mange gode antikviteter i Roms loppemarkeder, er der flere gader og distrikter, der er kendt for deres antikke sælgere. Via del Babuino, nær haute couture butikker rundt den spanske trappe, er kendt for sine antikviteter, især antikke møbler og malerier.

En utrolig malerisk gade, hvorpå der kan gøre din antikke shopping er Via Giulia, en gade, der løber næsten parallelt med Tiberen lige vest for Campo de’ Fiori. Du vil også finde en håndfuld antikvitetshandlere på warren af ​​gader på kurven for Tiberen mellem Via Giulia og Via del Governo Vecchio.

En af de nemmeste måder at nærme denne antikke distrikt er ved at starte på Castel Sant’Angelo og gå syd på den dejlige Ponte Sant’Angelo (Angels’ Bridge).