Roma Evenimente în februarie – Ce se întâmplă în Roma, în februarie?

Posted on

Roma Evenimente în februarie - Ce se întâmplă în Roma, în februarie?
În minunat Roma, februarie este rece – maximele medii de temperatură sunt în mijlocul anilor cincizeci Fahrenheit (13 grade Celsius) – și, ocazional, ploios. Dar mulțimile sunt, de obicei mai subtiri, cu câteva zile însorite pot strecura afară, și există câteva festivaluri importante, pentru a încălzi inima ta.

Carnevale (date diferă în funcție)

Cel mai important festival din Roma , în februarie este festivalul de opt zile lung numit Carnevale. Carnevale este numele italian pentru Mardi Gras, sărbătoarea anuală care precede Postul creștin. Postul Mare este o observație religioasă în care participanții dețin 40 de zile de post și rugăciune. Această perioadă începe pe Ash miercuri și se va încheia duminică de Paști: perioada premergătoare pentru Postul Mare este un partid mare, în special în week – end chiar înainte de  MARTEDI Grasso , sau Fat marți, în ultima zi a festivităților.

Datele pentru Carnevale în Italia variază în funcție de calendarul oficial al Vaticanului pentru Paște, dar data începerii festivalului este întotdeauna între 03 februarie și martie 9. Evenimentele sunt organizate în tot orașul, începând cu parada de deschidere de pe Via del Corso, plin cu măști mascarada italiană și elabora costume. Toate cele mai importante din Roma-pietele Piazza di Spagna, Piazza Navona, și Piazza della Repubblica, organizarea de evenimente teatrale și de copii. Castelul Sant’Angelo are de obicei un patinoar artificial decorat pentru patinaj mijlocul iernii.

Carnevale este, de asemenea, o scuză pentru copii să fie rautacios, de la stropească prietenii și adulți cu pumni de confetti, chiar și pentru a arunca cu ouă crude și făină unul la altul. Vei vedea trotuarele presărate cu mii de bucăți mici de confeti colorate.

Evenimente În timpul Carnevale și după-

Piazza del Popolo, unde a avut loc o dată pe cursele de cai riderless feroce, astăzi are cal-back parade costumați în timpul Carnavalului, culminând cu un spectacol de cal în cazul în care stele ecvestre și caii lor efectua acrobații, dresaj, dans și muzică. Puteți găsi, de asemenea reproduceri istorice ale unor piese italiene saisprezecea – saptesprezecelea-lea (în limba italiană), un carusel, spectacole de păpuși și dulciuri de sărbători.

Toate părțile se încheie pe Fat marți (de asemenea, cunoscut sub numele de Lăsata Secului sau serbări). Dacă stai la Roma pentru Postul Mare, veți găsi la Roma un, loc reflexivității mai liniștit. Bisericile Station împrăștiate prin oraș au fost selectate de către Vatican pentru a găzdui mase aduna în fiecare zi din Postul Mare începând de la 07:00. Deși nu există procesiuni din biserică în biserică, fiecare biserică are propria sa zi pe parcursul perioadei. În timpul Săptămânii Sfinte, cele mai frumoase biserici din Roma sunt selectate pentru cult, inclusiv Bazilica Santa Sabina, unde Papa celebrează Ash miercuri.

Ziua Îndrăgostiților (14 februarie)

Ziua Îndrăgostiților este ziua Sărbătoarea de Sf. Valentin (Festa di San Valentino sau La Festa degli Innamorati) în Italia. San Valentino a fost un preot roman care a trăit în Roma în secolul al 3-lea; el a fost un creștin timpuriu, care sa căsătorit în secret cupluri creștine și a fost martirizat la 14 februarie, 269. Astăzi, Romani moderne sărbători, setând alte flori, bomboane de ciocolată, și cărți. Multe restaurante oferă specialități cu cine romantice la lumina lumânărilor.

Muzee și alte evenimente de divertisment în jurul orașului au adesea două-pentru-o prețuri de intrare, iar faimosul ciocolatier Perugina face ediție Ziua Îndrăgostiților de ciocolată lor Baci fabulos, pe care le veți vedea de vânzare peste tot. Iubitorii de o dată fixată lacăte la Ponte Milvio din Roma și a aruncat cheia pentru imortaliza dragostea lor. Din păcate, obiceiul a devenit prea popular și guvernul orașul a fost nevoit să taie mii de lacătele și interzicerea practicii. Alte iubitori amintesc Audrey Hepburn și Gregory Peck în 1953 filmul Roman Holiday, vizitând locurile de film din întreaga Roma, inclusiv Treptele Spaniole, Fontana di Trevi, și Gura Adevărului (Bocca della Verita).

Vânzări de iarnă (Saldi)

Magazine în Roma și restul Italiei dețin vânzări uriașe, sau  Saldi , de două ori pe an, iarna și vara. Vânzări de iarnă începe în ianuarie și ultima până la începutul lunii martie, sau până când marfa de iarnă este vândut-out. Aceasta este o șansă de a aduna chilipiruri uriașe, în special pe moda si accesorii. Vânătorii de chilipiruri vor găsi mai multe magazine accesibile căptușesc toate Via del Corso, la mijlocul de magazine high-end pe Via Cola di Rienzo lângă Vatican, și super-high-end designer de cumpărături în jurul valorii de Via Veneto și Treptele Spaniole.

Cu toate acestea, indiferent de modul în care chic magazin, toată lumea se blochează semnul „Saldi“ în ianuarie, și puteți găsi prețuri mari ca comercianți pentru a face loc de presă de primăvară.