Roma Ghid de cumpărături: De la Fashions la Talciocuri

Posted on

 Roma Ghid de cumpărături: De la Fashions la Talciocuri
Shopping în Roma este fantastic, indiferent dacă sunteți în căutarea pentru haute couture, antichități, sau o afacere. In urma sunt cateva idei cu privire la cazul în care pentru a face cumpărături în capitala Italiei.

Cumpărături pentru High Fashion

Unele dintre cele mai mari nume din italian de moda-Fendi, Valentino, Bulgari-grindină de la Roma și veți găsi magazine emblematice, precum și buticuri cu Prada, Armani, Versace, Ferragamo, Cavalli, Gucci, si multe altele de-a lungul rețelei de străzile din apropiere de Treptele spaniole.

Via Condotti este să trageți din Roma pentru Haute couture și „aspirațional“ fereastra de cumpărături, deși veți găsi, de asemenea, făcând semn mare de moda de la buticurile de pe Via Borgognona, Via Frattina, Via Sistina, și Via Bocca de Leone.

Lanț de magazine și Mainstream cumpărături

Dacă doriți să magazin în cazul în care regulate magazin Romani, există mai multe locuri bune pentru a merge.

Via del Corso și străzile care radiaza de la ea, este zona comercială cea mai evidentă. Strada lung mile care ruleaza de Piazza Venezia Piazza del Popolo are tot felul de magazine, inclusiv magazinul Ferrari pilot, numeroase magazine de pantofi, branduri de moda populare cum ar fi diesel și Benetton, și magazine (Rinascente, COIN).

O altă zonă populară cu Romani este Via Cola di Rienzo în cartierul Prati. Această stradă lungă de nord a Vaticanului are un sortiment similar de magazine cu cele de pe Via del Corso, dar are mult mai puține turiști înghesuindu trotuare.

În aer liber Talciocuri și antichități

Există mai multe piețe bune în aer liber, piețe de vechituri, și locuri pentru a cumpăra antichități din Roma. Porta Portese, care funcționează în zilele de duminică de la ora 7 până la 13, este cea mai importantă piață de vechituri din Roma si este una dintre cele mai mari piete de vechituri din Europa.

La Porta Portese, veți găsi totul, de la articole de menaj antic la haine la mâna a doua și muzică la artă originală, bijuterii, postere, mobilier, etc. Porta Portese este situat la capătul de sud a cartierului Trastevere.

O altă piață de vechituri pentru a încerca este cea de la Via Sannio situat la doar câteva blocuri sud de Bazilica San Giovanni in Laterano. Această piață vinde cea mai mare parte de îmbrăcăminte și accesorii, inclusiv de designer knock-off. Acesta funcționează în dimineața de luni până sâmbătă.

Sfat: Este ilegal punct de vedere tehnic să cumpere și să vândă produse contrafăcute, inclusiv designer de knock-off. De fapt, achiziționarea produselor de brutărie knock-off ar putea însemna amenzi considerabile atât pentru vânzător și cumpărător.

În timp ce puteți găsi multe antichități bune în piețele de vechituri din Roma, există mai multe străzi și cartiere, care sunt cunoscute pentru vanzatori antice lor. Via del Babuino, în apropiere de magazine de haute couture din jurul Treptele Spaniole, este renumit pentru antichități sale, în special mobilier de epocă și picturi.

O stradă incredibil de pitoresc, pe care să-ți faci cumpărăturile antic este Via Giulia, o stradă care trece aproape paralel cu Tibru chiar la vest de Campo de“Fiori. Veți găsi, de asemenea, o mână de anticari pe labirinte de străzi la curba Tibru între Via Giulia și Via del Governo Vecchio.

Una dintre cele mai simple moduri de abordare a acestui cartier antic este prin începând de la Castelul Sant’Angelo și mergând spre sud pe frumoasa Ponte Sant’Angelo (Podul Angels’).