Rome Kortingspassen en Combinatie Tickets

Posted on

 Rome Kortingspassen en Combinatie Tickets
Bezoeken van oude monumenten en musea van Rome kan kostbaar zijn, en een aantal van de meest beroemde bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, hebben lange rijen bij de kassa. Lees meer over enkele van de pasjes en kaarten die u kunnen helpen tijd en geld te besparen op uw vakantie Rome.

Door de aankoop van deze passen op voorhand, kunt u voorkomen dat het dragen van grote sommen geld te betalen voor elke ingang, en met een aantal van de passen, zul je niet nodig om de metro of bus tickets te kopen.

Opmerking Over maandag

Verschillende sites en de meeste musea, met inbegrip van de vier nationale musea van Rome, zijn op maandag gesloten. Het Colosseum, het Forum, Palatijn, en het Pantheon zijn open. Het is een goed idee om dubbel te controleren uren van de locatie voordat je gaat.

Roma Pass

De Roma Pass is inclusief gratis vervoer voor drie dagen en gratis toegang voor uw keuze uit twee musea of ​​sites. Na de eerste twee toepassingen, de Roma Pass geeft de houder een gereduceerde toegangsprijs bij geselecteerde musea en archeologische sites, tentoonstellingen en evenementen.

Populaire sites zijn onder andere het Colosseum, Capitolijnse Musea, het Forum Romanum en de Palatijn, Villa Borghese Gallery, Kasteel Sant’Angelo, de ruïnes van Appia Antica en Ostia Antica, en veel hedendaagse kunst galeries en musea.

U kunt uw Roma online Ga door Viator (aanbevolen, dus je hebt voordat je de stad te bezoeken), en het zal je ook toestaan om de lijnen van de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en St Peter’s Basilica overslaan. Als je wacht tot je je voeten op de grond, kan de Roma Pass is verkrijgbaar bij VVV-Points, met inbegrip van het station en de luchthaven Fiumicino, reisbureaus, hotels, Atac (bus) loketten en kiosken. De Roma Pass kan ook rechtstreeks worden gekocht bij select musea of site loketten.

archeologia Card 

De  Archeologia  Card, of archeologie kaart, is goed voor zeven dagen na het eerste gebruik. De Archeologia Card is inclusief toegang tot het Colosseum, het Forum Romanum, de Palatijn, Romeinse Nationaal Museum sites, de Thermen van Caracalla, en het graf van Cecilia Metella op de oude Appian Way.

De archeologie kaart kan worden gekocht bij de ingang van de meeste van de bovengenoemde sites of uit de Rome Visitor Center in  de Via Parigi 5 . De kaart is goed voor zeven dagen gratis toegang (eenmalig per site) vanaf de datum van het eerste gebruik. Deze kaart bevat geen vervoer.

Roman Colosseum Tickets

Berucht, het was de meest beroemde attractie in de oudheid, en vandaag de dag, het Romeinse Colosseum is de top toeristische plek in Rome. Het ticket lijn op het Romeinse Colosseum zeer lang kan zijn. Om het wachten te voorkomen, kunt u een Roma Pass, Archeologia kaart kopen of deelnemen aan een rondleiding groep van het Colosseum. Ook kunt u kopen Colosseum en het Forum Romanum gaat online in US dollars van Viator, en het is inclusief toegang tot Palatijn.

Vier Museum Combinatie Ticket

De vier museum combiticket, genaamd de Biglietto 4 Musei , bevat een toegang tot elk van de vier Nationale Musea van Rome, het Palazzo Altemps, Palazzo Massimo, Thermen van Diocletianus en Balbi Crypt. De kaart is goed voor drie dagen en kunnen worden gekocht bij een van de sites.

vervoer Passes

Vervoer passes, goed voor een onbeperkt aantal ritten op de bussen en de metro in Rome, zijn beschikbaar voor een dag, drie dagen, zeven dagen en een maand. Passes (en losse kaarten) kunnen gekocht worden bij metrostations, tabacchi , of in sommige bars. Buskaartjes en passes kan niet worden gekocht op de bus. De pas moet worden gevalideerd op het eerste gebruik. Passes (en tickets) moet worden gevalideerd door ze te stempelen bij de validatie machine in de bus of op een machine in de metro station voordat u de metro tourniquet te voeren.