Royal Ascot – O zi specială la curse

Posted on

Royal Ascot - O zi specială la curse

Dacă v – ați întrebat vreodată de ce ei numesc curse pur sânge sportul regilor , o zi de la Royal Ascot în iunie va face totul clar.

Cursa se întâlnesc de 5 zile, la Ascot Racecourse din Berkshire – doar pe drum de la săpăturilor week-end Reginei, Castelul Windsor – atrage cele mai bune și cele mai bine îngrijit caii din lume. Ei vin să concureze pentru cele mai bogate poșete din Marea Britanie – în 2015 premiul în bani a fost estimat la 5,5 milioane £ – și proprietarii lor sunt printre cele mai bogate și cele mai renumite oameni din lume, inclusiv sultani și șeici, moguli film, șefii de industrie și cele mai multe dintre capetele încoronate ale Europei.

Dar Royal Ascot este mult mai mult decât un eveniment important în calendarul de curse internaționale. Este unul dintre evenimentele sociale cheie ale sezonului de primăvară și de vară sportive foarte sociale din Anglia (care include, de asemenea, Wimbledon campionate de tenis și Regatta Henley Royal). Și, desigur, dacă ai auzit vreodată de Ascot, la toate, probabil știți deja că este faimos pentru moda sale, în special extravagante, și, uneori, scandalos pălării Ascot.

Din fericire, pentru restul dintre noi care nu dețin mai multe milioane de dolari armasari si nu au avut coroane pe capetele noastre, în ultima perioadă, Royal Ascot este, de asemenea, o afacere foarte democratică. Oricine poate ridica prețul unui bilet – cât mai puțin £ 27 pentru ceea ce este cunoscut sub numele de Inelul de argint (mai multe despre prețuri și zone de cale mai târziu) – și care pot trage împreună un costum care se potrivește codul vestimentar este binevenit. Deși hipodrom stă pe un teren care aparține Crown Estate, este protejată ca o facilitate publică printr-un act al Parlamentului care datează din 1813.

De ce Royal Ascot?

Conexiuni regale ale evenimentului sunt atât istorice și contemporane. Au fost curse la Ascot pentru mai mult de trei sute de ani. Cursul a fost stabilit de Regina Ana, în 1711, deoarece ea sa bucurat de un pic de pariuri pe cai și a vrut diversiunea langa Windsor, palatul ei preferat.

Royals au menținut un interes în cai și curse de cai și încă de la actuala Regina Elisabeta nu este o excepție. Caii de la grajduri ei concurează în mod regulat și în 2013, calul ei, Estimați, a câștigat Cupa de Aur – cursa centrepiece Zilei Doamnelor. Sosirea familia regală, în trăsurile deschise, la începutul fiecărei zile de la Royal Ascot este una dintre cele mai importante pentru spectatori.

Ziua Doamnelor de la Royal Ascot

Marea cursa Royal Ascot este Cupa de aur, o cursă plat pentru copiii de patru ani care a fost administrat timp de mai mult de 200 de ani. Este rula pe Doamnelor Ziua, joi a întâlni, atunci când moda și podoabe aproape umbri cursa cea mare.

Dacă se întâmplă să fie la Waterloo Station acea zi, veți vedea locul mișună de femei în pălării extravagante și rochii colorate. S-ar putea vedea, de asemenea oameni în haine de dimineață și pălării de top. Designeri, celebrități și goers curse obișnuite concurează pentru a se întrece pe sine reciproc.

Până în 2012, moda a devenit atât de scandalos că un cod vestimentar a fost impusă pentru oaspeți în incintă și Royal grandstand. Este specificat carne goale minim, lungimea fustei modeste și pălării corespunzătoare. Bărbații în Royal Enclosure au fost obligați să poarte cravate și costume , fie dimineața sau costume cu vestele au fost necesare. Acum, dacă vizitați oficial site – ul Royal Ascot (care este foarte distractiv de altfel), veți găsi videoclipuri de modă și un ghid de stil descărcabil Royal Ascot .

Dacă doriți să Du-te

Biletele devin disponibile prin intermediul site-ului Ascot în ianuarie și cele mai populare zile (Ziua Doamnelor joi precum și sâmbătă și duminică a evenimentului) sunt vândute foarte repede. Este posibil, de obicei, deși pentru a obține bilete de argint Ring, cel puțin până la sfârșitul lunii mai. Acestea sunt categoriile de bilete pentru Royal Ascot:

  • Royal Enclosure – Intrarea este doar invitație și solicitanții trebuie să fie sponsorizat de cineva care a participat la Enclosure Regal timp de cel puțin patru ani. Aceasta incinta are cel mai strict codul vestimentar și bărbați purta de obicei , pălării de top sau rochie naționale formale.
  • Anne Enclosure Regina (fosta tribună) – Oricine poate cumpăra bilete pentru tribună Ascot state-of-the-art (reconstruit la un cost de £ 200 milioane între 2004 și 2006). Codul vestimentar este un pic mai relaxat , dar încă relativ formale. Bilete de Grandstand în 2016 costa £ 75 la £ 85, în funcție de zi.
  • Windsor Enclosure (Fost inel de argint) – Aceasta este o zonă în aer liber pe pista de la tribună. Acesta oferă cea mai bună vedere tribună dramatică a lui Ascot. Nu există nici un cod vestimentar , dar oamenii se îmbracă , de obicei , pentru ocazie. Biletele în 2016 au variat de la £ 34 la £ 43. Picnicuri, pături și scaune pliante sunt permise , dar nu ar fi Royal Ascot fără câteva reguli și există chiar și reguli care se aplică la picnicuri. Dacă aveți de gând și de planificare pentru a aduce alimente, verifica politica de picnic (într – adevăr) , în primul rând.
  • Biletele online prin intermediul site-ul Royal Ascot.