Royal Observatory Greenwich: Alt du behøver at vide

Posted on

Royal Observatory Greenwich: The Complete Guide

En af de bedste udsigt over Londons skyline kan findes på Royal Observatory Greenwich, et museum, der er en del af Royal museer Greenwich sammen med National Maritime Museum, Cutty Sark og Dronningens Hus. Men Royal Observatory handler ikke kun om de synspunkter. Besøgende kan lære om historien om Greenwich Mean Time, samt studiet af kosmos, i den historiske kompleks.

Historie

Beliggende i Greenwich Park, Royal Observatory Greenwich er hjemsted for Greenwich Mean Time, også kendt som GMT. Strukturen blev oprettet efter Kong Charles II udnævnte en Royal Kommissionen til at undersøge astronomi. Et af kommissionens medlemmer, Sir Christopher Wren, foreslog at bruge Greenwich Slot, som sad i ruiner, som stedet for den nye videnskabelige observatorium. Bygning først begyndte i august 1675, og det har udvidet gennem årene. Det har været det sted, hvor nulmeridianen siden det 19. århundrede, der officielt valgt at markere den globale tid i 1884 på den internationale Meridian konference i Washington, DC

The Royal Observatory Greenwich åbnede officielt for offentligheden i 1960, først giver de besøgende i Flamsteed House. Den blev genåbnet i 2007 med nye gallerier, en uddannelse center og Peter Harrison Planetarium.

Hvordan man kommer dertil

Royal Observatory Greenwich er let tilgængeligt fra det centrale London. Besøgende kan ankommer med tog, en lys-skinne kendt som DLR eller med båd. Der er flere stationer i nærheden af ​​Observatory, herunder Cutty Sark DLR stop, Greenwich Pier og tre jernbanestationer, Greenwich, Blackheath og Maze Hill. Når afgår fra det centrale London, stopper den bedste til at forlade fra er Cannon Street, London Bridge eller Bank stationer, som alle forbinder til Underground. Busruter 53, 54, 202 og 380 også alle stopper i nærheden af ​​Observatory.

Det er vigtigt at bemærke, at fra hver skinne station, vil de besøgende nødt til at gå op ad bakke for at op ad bakke for at komme til Royal Observatory Greenwich, selv om der er en kørestol tilgængelige rute.

Overvej begrænset parkering til rådighed omkring Greenwich, hvis du kører, især på weekender. Der er flere parkeringspladser omkring Greenwich Park, som hver især giver parkering for højst fire timer. Der er også en offentlig parkeringsplads på National Maritime Museum, som hilser besøgende til nogen af ​​de Greenwich museer, herunder Royal Observatory Greenwich.

Hvad skal man se og gøre

Der er meget at se i og omkring Royal Observatory Greenwich, så sørg for at give dig selv mindst et par timer. Besøgende kan starte med at stå på selve Prime Meridian linje, som er inkluderet i billetprisen for observatoriet og inspicere den Store Ækvatorial Telescope, Storbritanniens største historiske teleskop, som er over 100 år gamle. Hovedudstillingen detaljer historie tid fortæller som det vedrører Prime Meridian, samt hvordan observatoriet er blevet brugt til at studere rummet.

Andre bemærkelsesværdige udstillede genstande omfatter Harrisons ure, Shepherd Gate Clock og Time Ball, og Octagon Room er specielt mindeværdig plads i observatoriet.

Selv om det ikke er inkluderet i Observatory billet, kan de besøgende også opleve en af ​​de rum-tema shows i Peter Harrison Planetarium. Disse omfatter ”Moons Beyond Counting,” om sol systemets mange måner, og ”Ted Space Adventure,” et uddannelsesprogram betød for dem under 7 år.

Særlige begivenheder og aktiviteter er hyppige ved observatoriet Royal. Tag børnene til en ung Astronomer Værksted, hånd-på aktiviteter ledet af ”Observatory Explainers,” eller tilmelde sig en astronomi Course, som løber hele året. Royal Museer Greenwich også vært for en række filmvisninger kaldet ”Silver Screen Science fiction”, hvor besøgende kan nyde klassikere og nyere film, der centrum på videnskab. Hver efterfølges af et foredrag af en af ​​observationscentrets astronomer.

Spise og drikke

Den Astronomi Café & Terrace er åben dagligt fra 10:00 til 16:30, der tilbyder snacks og frokostretter for besøgende (selvom du ikke behøver et museum billet for at få adgang caféen). Den udendørs terrasse er dækket i tilfælde af regn. Andre nærliggende spisemuligheder er placeret i National Maritime Museum, som er hjemsted for de to-gulv Parkside Café & Terrace og Great Kort Café. Begge tilbyder en særlig børnemenu for yngre besøgende, og ligger i gåafstand fra observatoriet Royal. En anden stor mulighed er Cutty Sark Cafe, opstaldet inde i Cutty Sark, som serverer en daglig eftermiddagste.

Prisen for te inkluderer adgang til den historiske skib. Alternativt medbringe din egen mad og drikke til en picnic i Greenwich Park.

Tips til Visiting

Billet muligheder for Royal Observatory kan være forvirrende, da der er flere måder at få indrejse i stedet. Den bedste deal er en dag Explorer billet, som inkluderer adgang til det Observatorium samt National Maritime Museum, Cutty Sark og Meridian Line. Der er separate omkostninger til voksne og børn billetter, og hver billet inkluderer en lyd vejledning. En anden mulighed, hvis du tror, ​​du vil besøge mere end en gang om året, er en familie medlemskab, som omfatter Planetariet viser og er lig med prisen for to voksne endagsbilletter.

Shows på Peter Harrison Planetarium er booket hver for sig, så gør lidt grave, som viser, du ønsker at opleve i løbet af dit besøg. Tidlig booking online anbefales, især i weekender og på helligdage.

Forældre med børn vil finde baby ændre faciliteter og toiletter i Royal Observatory på nederste etage, og der er også garderober på stedet, hvis du er kommet bebyrdet med en masse poser og frakker. Mens Royal Observatory ikke har udstillinger specifikke for børn, National Maritime Museum har to dedikerede børns gallerier og værter ”Play tirsdag” med programmerede aktiviteter for unge.

Som med mange af Londons populære attraktioner, kan Royal Observatory (og de andre nærliggende museer) få meget overfyldt, især hvis du besøger i løbet af en weekend. For at undgå folkemængderne forsøger at nå frem til højre, når den åbner i løbet af en hverdag. De fleste skoleklasser besøger i eftermiddag, som også bidrager til folkemængderne, så planlægger at få der tidligt. Gå først til Prime Meridian Line, hvor linjerne kan være lang, at tage et billede før de går gennem udstillinger.

Aktiviteter i nærheden

Ud over de øvrige Greenwich museer og Greenwich Park, området har masser at gøre og se. Tag på en koncert på den massive O2 Arena, der er vært musikalske forestillinger i løbet af året, eller slentre gennem Greenwich Market, der sælger kunsthåndværk og antikviteter syv dage om ugen. Emirates Air Linje svævebanen bærer besøgende fra Greenwich over Themsen til Royal Docks og er en fantastisk måde at få et overblik over London og St. Pauls Cathedral. Greenwich er også hjemsted for Eltham Palace, en art deco palæer, der hilser offentligheden til at turnere lokaler og grunde.