RV1 London Bus Sightseeing Gids

Posted on

RV1 London Bus
Londense RV1 busroute verbindt veel van de beste bezienswaardigheden van Londen, dus het is de moeite waard om te weten over. RV staat voor River omdat het de lijn van de Thames voor een groot deel van de route volgt. De RV1 is een schone machine dankzij de op waterstof brandstofcellen dit alleen releases water en geen stinkende dampen.

De route verbindt de Tower of London naar London Bridge en Borough Market, via de Tower Bridge, en Waterloo en de South Bank naar Covent Garden.

De route start vanaf tegenoverliggende station Tower Gateway (DLR station) en is goed aangegeven vanaf Tower Hill tube station. Heeft de weg naar station Tower Gateway niet oversteken; in plaats daarvan, slaat u linksaf en de bus route start van onder de brug.

Een Oyster-kaart of een eendaagse Travelcard maakt alle bussen (en tubes en Londen treinen) een hop on / hop off service (je kunt springen op en af ​​in verschillende haltes gedurende de dag zonder betaling van extra).

De RV1 London Bus Route

Benodigde tijd: Ongeveer 40 minuten

Start: Tower of London

Finish: Covent Garden

Tijdens het wachten bij de bushalte uit te kijken naar de oude houten Tower Hill station teken aan de wand (onder de brug aan dezelfde kant als de bushalte).

De beste plaats voor deze ene dek ligt aan de rechterkant, op de voorzijde van het hoogste niveau plaatsen.

De bus rijdt rond het blok en dan binnen enkele minuten je zit te wachten in de rij te gaan over Tower Bridge met de Tower of London gang en aan uw rechterhand.

Als je over de Tower Bridge, kijken uit op de rechterzijde voor de vermomde schoorsteen voordat je gaat over de hele wereld beroemde brug. Als je de brug over te steken, kijken naar uw recht op het stadhuis, de HMS Belfast en The Shard zien.

Eenmaal over de iconische brug is het rechtsaf naar Tooley Street. U vindt de Unicorn Theater doorgeven aan de rechterkant, die legt op voorstellingen voor kinderen en jongeren, dan More London, een ontwikkeling van de moderne gebouwen die City Hall omvat. Volgende aan de rechterkant is Hay’s Galleria die is gebouwd op de plaats van de 1861 grote brand van Tooley Street, die de grootste brand van Londen sinds de Grote Brand van Londen in 1666 was er een plaquette op Battle Bridge Lane, een uitschakelen van Tooley Street op de rechts.

London Bridge station is dan aan uw linkerhand en als de bus bereikt het einde van de straat kijk naar rechts te zien op London Bridge en probeer de gouden top van het monument ter plaatse, aan de andere kant van de brug, aan de rechterkant.

De bus bocht naar links hier ongeveer 10 minuten in uw reis, en geeft Borough Market op je vlak voor de volgende halte op de Hop Exchange. Deze interessante monumentale pand ligt aan uw rechterhand bij de bushalte. Het was een centrum voor de brouwerij-industrie toen het in 1868 geopend en het is nu een corporate hospitality locatie, maar het is goed gerestaureerd.

Als je onder een spoorbrug over Southwark straat gaan, kun je gekleurde lichten op de muur te zien. De verlichting werd geïnstalleerd in 2008 als onderdeel van een lokale overheid project om het gebied te verbeteren, en als je langs op het half uur of op het uur zie je de lichten langzaam aan het veranderen van een douche van veelkleurige met een wand van effen kleur .

Hoewel er niet zo veel grote bezienswaardigheden langs deze route, het doet verbindt vele belangrijke toeristische attracties en de bus aankondigingen zelfs begeleiden u over waar uitstappen, zoals “Great Guildford Street. Stap hier voor The Globe Theater.” En “Lavington Street. Stap hier voor Tate Modern.”

More ‘onder de brug kunstwerk’ kan worden gezien in de buurt van het einde van de straat met een gestreept muur bijna 50 meter lang genaamd ‘ Gegoten Lines ‘. Je zult in de reis op dit moment ongeveer 20 minuten.

De bus gaat over in de Coin straat woonwijk, die erin geslaagd is om fatsoenlijke huisvesting op wat was een bijna verlaten site te maken. De bewoners kwamen bij elkaar in de vroege jaren 1980 om campagne te voeren tegen de voorstellen voor het gebied dat hun gemeenschap zou hebben vernietigd en nu leven ze recht in het hart van het Londense bloeiende South Bank.

De bus rijdt langs Upper Ground en Belvedere Road, die parallel aan de rivier de Theems is, hoewel je het niet kunt zien. U komt langs de achterkant van het Nationaal Theater, BFI Southbank, Southbank Centre en Royal Festival Hall voordat je de London Eye, ook aan uw rechterhand. Kijk als je uit net na de Royal Festival Hall komen uit onder de brug, en je zult zien de Big Ben ook achter de London Eye.

De bus een bocht naar links naar Waterloo Station in uw reis ongeveer 30 minuten. Bij het verlaten van het station Waterloo / York Road bushalte kijk aan de rechterkant om de decoratieve Waterloo station gebouw.

En nu is het tijd om links te gaan en meer dan Waterloo Bridge. De uitzichten worden beschouwd als een van de beste in Londen als aan uw linkerhand is de South Bank, de Houses of Parliament en de London Eye en aan de rechterkant kunt u St Paul’s Cathedral en de Stad van Londen te zien.

Eenmaal over Waterloo Bridge, draait naar de bus links van de hoofdweg en neemt u mee naar Covent Garden en het West End. Het einde van de route laat je met uitzicht op de Piazza en klaar om Covent Garden verkennen.