Skip to main content

RV1 London Bus Városnézés Guide

RV1 London Bus
London RV1 busz útvonal köti össze számos londoni látnivalóihoz így is érdemes tudni. RV jelentése River mert vonalát követi a Temze egy csomó útvonal. A RV1 is egy tiszta gép, ez hidrogénüzemű üzemanyagcellák így csak vizet szabadít fel, és nem büdös füst.

Az útvonal köti össze a Tower of London London Bridge és Borough Market, via Tower Bridge, és a Waterloo és a South Bank a Covent Garden.

Az útvonal kiindulási szemben Tower Gateway állomáson (DLR állomás), és jól látható táblák segítik a Tower Hill metróállomástól. Ne az út túloldalán Tower Gateway állomáson; ahelyett, balra, és a busz útvonal indul a híd alatt.

Oyster kártyát vagy egy egynapos Travelcard teszi az összes autóbusz (csövek és London vonatok) hop on / hop off szolgáltatás (akkor ugrik be és ki a különböző ütközők egész nap nem fizetett semmilyen extra).

A RV1 London Bus Route

Szükséges idő: körülbelül 40 perc alatt

Kezdés: Tower of London

Befejezés: Covent Garden

Várakozás közben a buszmegállóban néz ki a régi, fából készült Tower Hill állomás jele a falon (a híd alatt ugyanazon az oldalon, mint a buszmegálló).

A legjobb helyet ez az egyetlen dekás a jobb oldali, az elülső részen a legmagasabb szintű ülések.

A busz megy a tömb körül, majd perceken belül te sorban, hogy menjen át a Tower Bridge a londoni Tower előre, és a jobb.

Ahogy megy át a Tower Bridge, nézd meg a jobb oldali az álcázott kémény előtt megy át a világhírű híd. Ahogy a hídon, meg a jobb látni City Hall, HMS Belfast és a Szilánk.

Miután az ikonikus hídon ez jobbra Tooley Street. Lesz át a Unicorn Színház, a jog, amely felveszi előadások gyermekek és fiatalok, majd a További Londonban, egy korszerű épület, amely magában foglalja a Városháza. Következő a jobb oldalon Hay Galleria, amely helyén épült az 1861 tűzvészben Tooley Street amely London legnagyobb tűz, mivel a nagy londoni tűzvész 1666 Van egy emléktábla Battle Bridge Lane, a kikapcsolás Tooley Street a jobb.

London Bridge állomás, majd a bal oldalon, és az autóbusz eléri a végén az utcán néz ki jól, hogy több mint London Bridge, és próbálja kiszúrni az arany az emlékmű tetején, a másik oldalon a híd, a jobb oldalon.

A busz balra fordul itt körülbelül 10 perc az út, és átadja a Borough Market, a jobb oldalon, mielőtt a következő megálló a Hop jegyzik. Ez az érdekes műemléképület a jobb oldalon van a buszmegálló. Ez volt a központja a söriparban nyitotta meg kapuit 1868-ban ez most egy vállalati vendéglátás helyszín, de azt is helyreállt.

Ahogy át alatt egy vasúti híd Southwark Street, láthatjuk színes fények a falon. A világítás volt telepítve részeként 2008 önkormányzati projekt, hogy javítsa a terület, és ha elhalad a fél óra vagy óra meglátja a fények lassan változik zuhanyozó többszínű fali egyszínű .

Bár nem olyan sok nagy épületek ezen az útvonalon, mégis csatlakozni számos turisztikai látványosságok és a busz bejelentések még titeket, hogy hol szálljon le, mint a „Nagy Guildford utca. Alight ide a Globe Színház.” És a “Lavington Street. Alight ide Tate Modern”.

További „alatt híd grafikát” látható a vége felé az utcán egy csíkos fal közel 50 méter hosszú úgynevezett „ Öntött Lines ”. Nem lesz körülbelül 20 perc az út ezen a ponton.

A busz fordul a Coin Street lakott területen, amelynek már sikerült létrehozni a megfelelő lakhatás, hogy milyen volt a közelében elhagyott hely. A lakók összejött az 1980 kampány javaslatok ellen a terület, amely elpusztította volna a közösség, és most élnek közvetlenül a London szívében, a virágzó South Bank.

A busz megy végig Felső Ground és a Belvedere Road, amely párhuzamos a Temze, bár nem látom. Majd át a hátán a Nemzeti Színház, BFI Southbank, Southbank Centre és a Royal Festival Hall, mielőtt látná a London Eye is a jobb oldalon. Nézd át, ahogy jön ki a híd alatt, csak miután a Royal Festival Hall, és meglátja, Big Ben is, mögötte a London Eye.

A busz balra fordul, hogy menjen a Waterloo Station, körülbelül 30 perc az út. Ahogy elhagyja a Waterloo pályaudvar / York Road buszmegálló megjelenés a jobbra, hogy a dekoratív Waterloo vasútállomás épülete.

És most itt az ideje, hogy menjen balra, és több mint Waterloo Bridge. A nézetek tekintik az egyik legjobb londoni balra a South Bank, a Houses of Parliament és a London Eye és a jobb oldalon látható a Szent Pál székesegyház és a City of London.

Miután több mint Waterloo Bridge, a busz balra fordul a főúttól, és elvisz a Covent Garden és a West End. A vége az útvonal hagyja néz a térre és készen áll, hogy tárja fel a Covent Garden.

You may also like