RV1 Londra autobuz Ghid turistic

Posted on

RV1 London Bus
traseu de autobuz RV1 Londra leagă multe dintre atracțiile de top din Londra, astfel că merită să știe despre. RV standuri pentru River deoarece urmează linia de Tamisei pentru o mulțime de traseu. RV1 este, de asemenea, o mașină curată așa cum este alimentat de celule de combustie cu hidrogen eliberează astfel încât numai apă și nici un fum mirositor.

Link-urile de traseu Turnul din Londra la Londra Bridge și Borough Market, prin Tower Bridge, Waterloo și South Bank Covent Garden.

Traseul pornește de vizavi de stația Tower Gateway (statia DLR) si este bine semnalizate de la stația de metrou Tower Hill. Nu traversează drumul spre stația Gateway Tower; în schimb, virați la stânga și ruta de autobuz pornește de sub pod.

O carte de Oyster sau un Travelcard-o zi face ca toate autobuzele (și tuburi și trenuri Londra) un hop on / hop off serviciu (puteți sări și dezactiva la diferite opriri pe tot parcursul zilei, fără achitarea suplimentară).

RV1 London Bus Route

Timp necesar: aproximativ 40 de minute

Start: Turnul din Londra

Finish: Covent Garden

În timp ce așteaptă de la stația de autobuz pazesc vechi din lemn semn stație Tower Hill pe perete (sub pod de pe aceeași parte ca și stația de autobuz).

Cel mai bun loc pentru acest singur etaj este pe partea dreaptă, în partea din față a celor mai înalte scaune de nivel.

Autobuzul merge în jurul blocului și apoi în câteva minute te așteaptă în linie pentru a trece peste Tower Bridge cu Turnul Londrei înainte și la dreapta.

Pe măsură ce trece peste Tower Bridge, uita-te pe partea dreapta pentru horn deghizat înainte de a merge peste pod de renume mondial. Pe măsură ce trece podul, uita-te la dreapta pentru a vedea City Hall, HMS Belfast și ciobul.

Odată peste pod iconic este la dreapta pe Tooley Street. Vei trece Teatrul Unicorn pe dreapta care se pune pe spectacole pentru copii și tineri, apoi Londra Mai mult, o dezvoltare de cladiri moderne, care include Primăria. Următorul pe dreapta este Galleria Hay, care este construit pe locul 1861 marelui incendiu din Tooley Street, care a fost cel mai mare incendiu din Londra, deoarece Marele Incendiu din Londra, în 1666. Există o placă pe Battle Podul Lane, o cotitură pe strada Tooley pe de dreapta.

Londra stație Bridge este apoi pe stânga și ca autobuzul ajunge la capătul din dreapta uite stradă pentru a vedea peste London Bridge și să încerce să fața locului de aur în partea de sus a monumentului, pe de cealaltă parte a podului, pe dreapta.

Autobuzul face stânga aici în jurul valorii de 10 minute în această călătorie, și trece Borough Market pe dreapta înainte de următoarea oprire la Hop Exchange. Acest lucru interesant clădire listată de gradul II este pe dreapta, la stația de autobuz. A fost un centru pentru industria berii, atunci când a fost deschis în 1868 și este acum un loc de ospitalitate corporative, dar a fost bine restaurat.

Pe măsură ce trece pe sub un pod de cale ferată peste Southwark Street, puteți vedea lumini colorate pe perete. Iluminatul a fost instalat în 2008, ca parte a unui proiect guvernamental local pentru a îmbunătăți zona, iar dacă treci de la o jumătate de oră sau pe oră veți vedea luminile schimbă încet de la un duș de multicoloră la un perete de culoare solida .

În timp ce există nu sunt atât de multe obiective turistice mari de-a lungul acestui traseu, acesta se conectează multe atracții turistice majore și anunțurile de autobuz chiar vă ghida cu privire la cazul în care pentru a obține off, cum ar fi „Great Guildford Street. Descalecă aici pentru The Globe Theatre.“ Și “Lavington Street. Descalecă aici pentru Tate Modern.”

Mai multe „sub pod opera de arta“ poate fi văzut în apropiere de capătul străzii , cu un perete de aproape 50 de metri stripy lung , numit „ Linii turnat “. Vei fi în călătoria în acest moment aproximativ 20 de minute.

Autobuzul se transformă în monede Street zona rezidentiala , care a reușit să creeze condiții decente de locuit pe ceea ce a fost un site aproape în paragină. Locuitorii au reunit la începutul anilor 1980 la campanie împotriva propunerilor pentru zona care ar fi distrus comunitatea lor și acum ei trăiesc chiar în inima Londrei înfloritoare South Bank.

Autobuzul merge de-a lungul terenului de Sus și Belvedere Road, care este paralelă cu râul Tamisa, deși nu se poate vedea. Vei trece spatele Teatrului Național, BFI Southbank, Southbank Center și Royal Festival Hall înainte de a vedea London Eye, de asemenea, pe dreapta. Uită-te cum ai ieși de sub pod, imediat după Royal Festival Hall, și veți vedea Big Ben prea, în spatele London Eye.

Autobuzul face stânga pentru a merge la Waterloo Station , la călătoria în aproximativ 30 de minute. Pe măsură ce părăsesc stația Waterloo / York Road stație de autobuz aspectul la dreapta pentru a vedea decorativ Waterloo clădire stație de tren.

Și acum e timpul pentru a merge la stânga și peste Waterloo Bridge. Punctele de vedere sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din Londra ca pe stânga este Banca de Sud, Casa Parlamentului și London Eye și pe dreapta puteți vedea Catedrala St Paul și City of London.

După ce peste Podul Waterloo, autobuzul face stânga pe drumul principal și te duce în Covent Garden și West End. Sfârșitul traseului vă lasă cu vedere spre Piazza și gata de a explora Covent Garden.