Sää Lontoossa: Ilmasto, Vuodenajat, ja keskimääräinen kuukausittainen lämpötila

Posted on

 Sää Lontoossa: Ilmasto, Vuodenajat, ja keskimääräinen kuukausittainen lämpötila
Lontoon sää on tunnettu siitä varsin arvaamattomia. Itse lontoolaiset säännöllisesti kuljettaa sekä aurinkolasit ja sateenvarjo ympäri vuoden. Mutta Lontoon sää ei ole koskaan niin äärimmäinen kuin vähätellä kaikkien suuria asioita kaupungissa.

Kuumin kuukausi on yleensä elokuussa, kun huippu lämpötila voi olla 90 F (30 ° C), mutta keskimääräinen lämpötila elokuussa on noin 70 F (22 ° C). Kylmin kuukausi on yleensä tammikuussa, kun lämpötila voi upota noin 33 F (1 C). Lumi on melko harvinaista Lontoossa, mutta jos se ei kuulu se yleensä tammi-helmikuussa. Jotkut Junaliikenteen voidaan vaikuttaa epäsuotuisista sääoloista. Muista tarkistaa oman kuljetuksen tarjoaja ennen matkaa, jos lunta on tulossa.

Lontoo on ympärivuotinen kohde, joten nähtävyyksiä ei vaikuta kausivaihtelu. On tyypillisesti kasvuun vierailijoiden heinä- ja elokuussa, joten se on parasta suunnitella matkaa eri aikaan vuodesta välttää tungosta.

Yleensä Lontoon sää on leuto ympäri vuoden, mutta vain muistaa pakata kevyt sadetakki pitää oman päiväreppu. Vuodenajat vaihtuvat asteittain ja talvella voi näyttää edelleen roikkuu, kun sen pitäisi olla keväällä, mutta sää ei ole koskaan niin huono estää sinua suunnittelusta ulos ja noin. On niin paljon tekemistä Lontoossa, sekä sisä- että ulkotiloissa, että sinun ei tarvitse huolehtia säästä pilaa suunnitelmia. Löydät aina jotain tapahtuu elävässä kaupungissa!

Fast Ilmasto Facts

  • Kuumin Kuukausi: heinäkuu (66 F / 19 C)
  • Kylmin Kuukausi: Tammikuu (41 F / 5 C)
  • Kosteisiin Kuukausi: lokakuu (2,79 tuumaa)

Keväällä Lontoossa

Kevät Lontoossa on varsin arvaamaton, jossa sää voi vaihdella lämmintä (joiden lämpötila osaksi 70s) kolea ja kostea päivää. Toisinaan on jopa vielä pakkaset koko kevään.

Onneksi jota myöhemmin kauden, päivät pitenevät ja on ilmeistä, että kesä on tulossa. Ei ole yllättävää, lyhyt suihkut ovat yhteisiä aikana London kevät-sademäärä keskiarvot noin 2,5 tuumaa kuukaudessa keväällä.

Mitä Pack:  Koska vaihtelu Lontoon kevään sää, sinun kannattaa pakata tehokkaasti, jossa on paljon kerroksia ja vedenpitävä vaatteet. Kevyt takki ja alas liivi, jotka molemmat voidaan helposti poistaa, jos saat liian lämmin ovat hyviä ideoita.

Keskilämpötilat Kuukausi

Maaliskuu:  48 F (9 C)

Huhtikuu:  52 F (11 C)

Voi:  57 F (14 C)

Kesä Lontoossa

Lontoo voi olla ihanasti aurinkoisia kesäpäiviä, mutta aina viikkoa jatkuneen sateen. On parasta varautua molemmissa vaihtoehdoissa! Jos loppuun asti entisen, harkitse itse erittäin onnekas, sillä aurinkoisena kesäpäivänä Lontoossa on ihana.

Kuten keväällä, Lontoon näkee noin 2,5 tuumaa sademäärä kuukaudessa kesällä, joten se kuivin kausi kokonaisuudessaan. Silti ajoittain rankkaa rankkasateet tai thundershowers voi esiintyä iltapäivisin.

Mitä Pack:  Varaudu auringolta ja sateelta, pakkaamalla kerrokset kuten T-paitoja, puseroita, ja pashmina tai suuri huivi, jonka voit laittaa tai ottaa pois tarvittaessa. Lisäksi Lontoossa on suuri kesäalennusmyynneissä-jos unohdat jotain, se on helppo korvata! (Kannattaa myös säästää tilaa matkalaukku.)

Keskilämpötilat Kuukausi

Kesäkuu:  61 F (16 C)

Heinäkuu:  66 F (19 C)

Elokuu:  66 F (19 C)

Fall Lontoossa

Fall Lontoossa voi tuoda hyvä sää ja mukavampi lämpötiloissa, etenkin aikaisempien kuukausien. Lokakuuhun kuitenkin lämpötila laskee ja sademäärä tulee useammin. Marraskuussa pakkaset yleistyneet.

Loppusyksyllä on kosteisiin aikaan vuodesta Lontoossa, mutta se ei ole merkittävästi kosteampi kuin mikään muu kausi, joten älä anna sen latistaa-pun tarkoitettu-matkallasi. Päivänvalo myös laskee nopeasti syksyllä.

Mitä Pack:  Fall voi olla lämmin, märkä, kylmä, tai jokin yhdistelmä. Pakkaus farkut, pusero ja liivi on lähes idioottivarma yhdistelmä, näkevät sinut läpi kaikki sää, että kaupungilla on varastossa. Voit silti kannattaa pakata T-paita tai kaksi, jos yllättävän lämmin päivä.

Keskilämpötilat Kuukausi

Syyskuu:  63 F (17 C)

Lokakuu:  55 F (13 C)

Marraskuu: 50 F (10 ° C)

Talvi Lontoossa

Talvet Lontoossa ovat kylmiä, mutta ei kylmä kuin eräiden naapureiden. Ilmastonmuutoksen edetessä, kausi on entistä lievempi ajoittain jaksoja outo sää lisäsi lumisade, mikä on varsin harvinaista kaupungin ansiosta “lämmön saari” ilmiö.

Sademäärä huiput talvella, keskimäärin noin kolme tuumaa kuukaudessa. Toisin kuin muut aikoina vuodesta, mutta tämä sademäärä tapahtuu tyypillisesti tihkusade tai pilvistä mikä tarkoittaa sinun viettää paljon talvikauden märkä! Lontoo on myös paljon tummempi talvella, jolloin kauden hieman tylsä ​​aikaa vierailla, paitsi uskomattoman joulukoristeet, jotka ovat parhaita maailmassa.

Mitä Pack:  Kuten useimmat kylmä talvi ilmasto, pakkaus lämmin takki, viihtyisä hattu ja huivi on oltava. Koska pohjakerros, paksu neuleita pitää lämpimänä. Jos olet onnekas, sinun tarvitsee vain oman raskain takki kaupungin kylmimpinä päivinä.

Keskilämpötilat Kuukausi

Joulukuu:  45 F (7 C)

Tammikuu:  41 F (5 C)

 Helmikuu:  45 F (7 C)

Keskimääräinen kuukausittainen lämpötila, sademäärä, ja tuntia auringonpaistetta

  Lämpötila Sademäärä auringonpaistetta tuntia
tammikuu 41 F (5 C) 2. 1
helmikuu 45 F (7 C) 1.5. 2
maaliskuu 48 F (9 C) 1.4. 4
huhtikuu 52 F (11 C) 1.7. 5
saattaa 57 F (14 C) 1.9. 6
kesäkuu 61 F (16 C) 1.7. 7
heinäkuu 66 F (19 C) 1.6. 6
elokuu 66 F (19 C) 1,8. 6
syyskuu 63 F (17 C) 1.9. 5
lokakuu 55 F (13 C) 2,8. 3
marraskuu 50 F (10 ° C) 2.4. 2
joulukuu 45 F (7 C) 2. 1