Sådan Stay Safe under rejser i Bali, Indonesien

Posted on

Sådan Stay Safe mens du går, Trafik- og svømmer rundt Bali

Sådan Stay Safe under rejser i Bali, Indonesien

Staying sikker, når du besøger Bali tager en helt anden færdighed sæt end den, du kommer med fra Vesten. Tag den gennemsnitlige balinesisk vej: Der er ingen regler for håndtering af fodgængere (så vidt motorcyklister vedkommende), så du nødt til at se begge veje og bevæge sig hurtigt, når du krydser gaden.

Sikkerhed er mindre samlet en sikker deal omkring denne ellers perfekt ø: snuppe-tyveri, kørebaner ulykker, og lp er meget reelle muligheder i Bali den slags ting, rejsebureauet normalt ikke fortælle dig.

  • Undgå Ouches: For andre gøremål og Don’t’si i Bali , læse vores artikler om Etikette Tips på Bali og Sundhed Tips på Bali .

Holde dine ejendele Sikker

Tyveri er en relativ lav risiko i Bali, men snuppe-tyveri og tyveri fra Hotelværelser er ikke ukendt. En bekendt af denne forfatter var engang offer for tyvene bryde og indgå i deres resort værelse (som bekendt og hendes søster var heldige at slippe relativt uskadt, selv om de blev frarøvet deres ejendele). Så Bali er ikke 100% sikker; derfor følgende forholdsregler skal følges:

  • Hold døre og vinduer forsvarligt låst, når væk fra dit hotelværelse, eller om natten.
  • Carry kun kopier af dit pas og rejsedokumenter; forlade originalerne låst op i dit hotelværelse.
  • Brug hotellets sikker eller sikkerhed boksen, når de foreligger.
  • Når du udforsker Bali, holde dine værdigenstande i en front-carry pose.
  • Brug dit hotel sikkerhed boks, hvis der er en tilgængelig. Hvis ikke, så bære alle dine værdigenstande i en front bæretaske. Du er sikker på gaden, men det er de ting, du efterlader i nogle hoteller, der er i fare.

Læs dette Roundup af hotelværelse gode råd om sikkerhed for at lære mere om at holde dig selv og dine ejendele sikkert, når de tjekker ind på et hotel.

Sikkerhed på gaden i Bali

Balis berømte kaotiske trafiksituation kan forårsage problemer, hvis du ikke er forberedt på det. Uanset om du er en fodgænger eller aspirerende bilist, kan følgende regler stave forskellen mellem en sjov Bali ferie og en uge i træk eller værre.

På gaden: stoppe, kigge, lytte. Der er ingen færdselsregler i Bali kun forslag. Således crosswalks (når du kan finde dem) får ikke meget respekt, heller ikke fodgængere træde på dem.

Må ikke antage, at køretøjer vil stoppe, når du krydser – motorcykler vil arbejde omkring dig uden at stoppe. Antag, at køretøjet har retten til vejen, altid, og du vil holde sikker.

Kør ikke dig selv – få en bil med chauffør i stedet. Hvis du planlægger at komme rundt på øen ved dig selv, kan du blive fristet til at ansætte en kør-selv-bil i Bali (især hvis du opfylder kravene). Men hvis du værdi dit liv, må du ikke køre din egen måde.

Lej en bil med en chauffør i stedet; priserne er ikke så meget dyrere, og du kan slappe af, mens chaufføren bruger sin intime kendskab vejen til at få dig rundt.

Sig nej til ridning en kør-selv-motorcykel. Du er sikkert lov til at leje en kør-selv-motorcykel, men om det er en klog beslutning er noget helt andet. Der er for mange eksempler på turister at komme til skade eller dræbt ridning scootere i Bali , så hvis det var op til os, vi stærkt at du undgår at leje en kør-selv-motorcykel, hvis du ønsker at få ud af Bali i ét stykke.

Læs mere i vores oversigt over transport situationen i Bali.

Opholder på højre side af loven i Bali

De fleste turister i Bali tror ikke for meget om loven, men der er et par ting at huske på, hvis du ønsker at styre uden om de balinesiske myndigheder.

Må ikke købe stoffer på Bali. De narkotikalovgivningen i Bali og resten af Indonesien følge et mønster fastsat af narkotikalovgivningen i resten af Sydøstasien – de er strenge og klar til at gøre et eksempel på enhver turist tåbelig nok til at blive fanget hengive sig ulovlige stoffer, mens på ø.

På trods af de drakoniske anti-narkotika love, turister får ofte snigende narkotika tilbud, mens du går på gaden, med skjulte narkohandlere snedigt hviske tilbud om billig marihuana eller svampe for sandsynlige udseende rejsende. Hvis dette sker for dig, gå væk . Du vil sandsynligvis finde dig selv indfanget i et lægemiddel brod.

Der må ikke ryges på offentlige områder. Som 28. november 2011, har en “røgfrit” styrelsesvedtægt gået i kraft på tværs af Bali, forbud mod rygning i de fleste offentlige områder. Områder off-grænser for rygning omfatter restauranter, hoteller, templer, turistattraktioner, hospitaler og skoler. Rygere fanget overtræde loven kan blive fængslet i op til seks måneder, og / eller en bøde på op til USA (millioner IDR 50) $ 5.500. ( Kilde )

Sikkerhed på stranden i Bali

Balis strande tæller blandt øens største seværdigheder, men de stadig ikke er 100% sikker for turister. Riptides, den sviende sol, og selv tsunamier fremlægge konkrete risici for svømmere i Bali, men efter et par enkle forholdsregler kan sætte dine tvivl om Balis strande til hvile.

Mind de røde flag. Strandene på den sydvestlige del af Bali er kendt for at have farlige rip tides og undertows. Farlige strande er markeret af røde flag. Forsøg ikke at svømme på strande med røde flag, som disse kyster har stærke strømme, der kan feje dig ud på havet.

Læs tsunamien oplysninger i dit hotel. Uforudsigelige og ødelæggende tsunamier har hidtil undgået besøger Bali, men graden af Indonesiens tsunami-forårsager subduktionszoner gøre denne form for katastrofe en mulighed. Spørg dit hotel om tsunami evakuering procedurer; ellers, finde indkvartering mindst 150 fod over havets overflade og 2 miles inde i landet. Mere om emnet her: Tsunami i Bali, Indonesien.

Bær masser af sunblock. Påfør høj SPF solcreme at forebygge smerten ved UV-brændt hud; SPF (solbeskyttelsesfaktor) på ikke mindre end 40 burde være tilstrækkelige til en Bali ferie.

Pas på Balis Monkeys

Makakaber er hverdagskost omkring Bali, men ikke lade sig narre af deres søde udseende. Aberne indfødte til Bali vil ikke skrupler i at stjæle skinnende objekter og mad fra intetanende turister. Mange turist har mistet briller, smykker og MP3-afspillere til disse flakkende bæster; og glemme alt om at spise noget inden almindelig syne af primater, de er ekspert mad tyvene også.

De fleste nærkontakt med makakaber ske omkring Pura Luhur Uluwatu og Abeskoven i Central Bali. Uvidenhed om abe adfærdsmønstre ofte udfældes abe angreb; turister, der smiler til aberne risikere en umiddelbar overfald, som makakaber fortolke blottede tænder som aggression.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *