Saint Paul Basilica din Roma

Posted on

Basilica San Paolo Fuori le Mure, Biserica papală la Roma,

 Basilica San Paolo Fuori le Mure, Biserica papală la Roma,
Basilica Papale San Paolo Fuori le Mure sau Saint Paul din afara zidurilor, este una dintre cele mai importante biserici din Roma. Este una dintre cele patru biserici papali , împreună cu Bazilica Sfântul Petru din Vatican, catedrala Sf Ioan din Lateran din Roma și Basilica di Santa Maria Maggiore din Roma.

Constantin a avut o bazilică construită deasupra mormântului Sfântului Paul, marcată de o piatră memorială într-un teren de inmormantare roman doi kilometri în afara zidurilor Romei. Bazilica originala a fost sfintita in 324. De-a lungul anilor, Bazilica Sfântul Pavel a continuat să fie un loc de pelerinaj popular și adăugiri la cladirea este cea mai mare bazilica din Roma, până la construirea Bazilicii Sfântul Petru din 1626. În anul 1823 un incendiu a făcut a distrus biserica, dar a fost imediat reconstruit în forma sa originală, folosind toate piesele care au rămas intacte și au fost create mozaicuri pe fațadă. Aproximativ 100 de ani mai târziu, a fost adăugat porticul de intrare cu 150 de coloane.

In secolul 13, au fost adăugate mai multe opere de artă, inclusiv lucrarea de mozaic magnific, care domină partea din față a bisericii peste altar. Cel mai important relicva bisericii este o bucată de lanț crede că a fost folosit de Sfântul Pavel când a fost închis la Roma, pe ecran pe un mic altar deasupra mormântului său.

Lanțurile care Held Saint Paul

Pavel a sosit la Roma în 61AD pentru proces, care l-au condamnat la moarte pentru a fi creștin. El a fost decapitat cândva între 65 67AD. Lanțurile crede că au fost folosite pentru a se alătura Pavel soldatului roman care l-au păzit devenit o relicvă importantă. Alte relicve aparținând bisericii sunt afișate în Capela moaștelor.

Mai jos la sol, sub altar care afișează lanțurile, este o piatra funerara de marmură care poartă inscripția PAULO Apostolo MART sau Apostolul Pavel martir. Piatra funerară stă deasupra unui sarcofag imens. Recent, o deschidere a fost făcută sub papală Altar pentru a permite mormânt să fie văzut.

Romanic de Paste Lumânare marmură Sculptura


Creat în secolele 12 și 13 de renumitul sculptori marmură Roman Nicola d’Angelo și Pietro Vassalletto, imens standul sculptată lumânare de Paști este o capodoperă a artei romanice. Coloana de marmura inaltime 5.6 metri este împărțit în opt secțiuni, toate decorate cu figuri, fie care prezintă scene biblice sau scene și figuri laice, inclusiv animale și plante.

De asemenea, in interiorul bisericii este o friză cu portrete medalion mozaic de toate papilor. Patru capele laterale conțin opere de artă importante.

San Paolo Capela Relicve și Galeria de imagini


Chiar înainte de intrarea în galeria de imagini (în cazul în care fotografiile nu sunt permise) este interesantă Capela Relicve care afișează unele dintre relicvarii bisericii care dețin relicve variind de la unghiile la fragmente de oase și a craniului, în primul rând de la sfinți sau foști papi. Există, de asemenea, o bucată de lemn declarat a fi de la Santa Croce, sau cruce sacru.

In interiorul Pinacoteca sunt picturi, un ecran de veșminte liturgice și obiecte de cult, precum și o copie a secolului al 9-lea carolingian Bibliei.

Pentru a vedea Capela Relicve și Pinacoteca, aveți nevoie pentru a cumpăra un bilet la Biglietteria, cabina de bilete. Biletul include, de asemenea, o vizită la frumoasa mănăstire mănăstire.

Mânăstirea de la Basilica San Paolo


Comunitatea monahală de la San Paolo datează din secolul al 6-lea târziu. Papa Grigore al VII (1073-1085) a fost inițial un călugăr în această mănăstire.

Mozaic de lucru și coloane ornate decora mănăstire, care poate fi vizitat cu o taxă de admitere (care include, de asemenea, Pinacoteca și Capela moaștelor). În centru se află o fântână, înconjurat de o grădină și în jurul perimetrului este un display de sarcofage si funerara fragmente romane descoperite în timpul săpăturilor în jurul bazilicii. O parte a unei necropole excavat poate fi văzut pe motive în afara bisericii.

Informații pentru vizitatori

Saint Paul Basilica se află pe Via Ostiense aproximativ doi kilometri de Porta San Paolo.

  • Noțiuni de bază acolo : Linia de metrou B, Basilica San Paolo opri sau pe autobuz 271 sau 23.
  • Intrarea : Intrarea este libera , dar există o taxă de admitere pentru a vedea galeria de imagini, capela relicve, și mănăstire.
  • Ghiduri audio , în limba engleză sau italiană, pot fi închiriate de la ghișeul de bilete.
  • Un magazin de cadouri vinde produse din mănăstire, cărți și obiecte de cult.