Saint Paul Basilica i Rom

Posted on

Basilica San Paolo Fuori le Mure, pavelige kirke i Rom

 Basilica San Paolo Fuori le Mure, pavelige kirke i Rom
Basilica Papale San Paolo Fuori le Mure , eller Saint Paul uden for murene, er en af Roms vigtigste kirker. Det er en af de fire pavelige kirker sammen med Peterskirken i Vatikanstaten, Roms domkirke Saint John Lateran, og Santa Maria Maggiore i Rom.

Konstantin havde en basilika bygget over graven af ​​Saint Paul, præget af en mindesten i en romersk gravplads to kilometer uden Roms mure. Den oprindelige basilika blev indviet i 324. Gennem årene, basilikaen Saint Paul fortsatte med at være en populær pilgrimsrejse destination og tilføjelser til bygningen gjort det til det største basilika i Rom, indtil opførelsen af ​​Peterskirken i 1626. I 1823 en brand ødelagde kirken, men det blev straks rekonstrueret i sin oprindelige form ved hjælp af alle stykker, der forblev intakt og mosaikker på facaden blev skabt. Omkring 100 år senere blev indgangen portico med 150 kolonner tilsat.

I det 13. århundrede blev mange kunstværker tilføjet, herunder den storslåede mosaik arbejde, der dominerer den forreste del af kirken over alteret. Kirkens vigtigste levn er et stykke af kæden menes at have været brugt af Saint Paul, da han blev fængslet i Rom, udstillet på en lille alter over hans grav.

De kæder, der holdt Saint Paul

Paulus ankom til Rom i 61AD til forsøget, der dømte ham til døden for at være en kristen. Han blev halshugget engang mellem 65 til 67AD. Kæderne menes at have været brugt til at slutte sig til Paulus til den romerske soldat, der bevogtede ham er blevet et vigtigt relikvie. Andre relikvier tilhører kirken, vises i Chapel of Relics.

Under jorden, under alteret, der viser kæderne, er en marmor gravsten bærer inskriptionen PAULO APOSTOLO MART eller Apostlen Paulus martyr. Den gravsten sidder over en enorm sarkofag. For nylig blev en åbning under den pavelige alter at tillade graven skal ses.

Romanske påske Candle Marmor Skulptur


Lavet i det 12. og 13. århundreder af berømte romerske marmor billedhuggere Nicola D’Angelo og Pietro Vassalletto, det enorme skulpturelle påske stearinlys stå er et mesterværk af romansk kunst. Den høje marmorsøjle 5.6 meter er opdelt i otte sektioner, alle indrettet med tallene enten viser bibelske scener eller sekulære scener og figurer herunder dyr og planter.

Også inde i kirken er en frise med mosaik medaljon portrætter af alle paver. Fire sidekapeller indeholder vigtige kunstværker.

San Paolo Chapel of Relics og Billedgalleri


Lige før indgangen til billedgalleri (hvor billeder ikke er tilladt) er det interessant Kapel af Relics, der viser nogle af kirkens relikvieskrin holder relikvier spænder fra fingernegle til knogle og kraniet fragmenter, primært fra Saints eller tidligere paver. Der er også et stykke træ siges at være fra Santa Croce, eller hellige kors.

Inde i Billedgalleri er malerier, en udstilling af liturgiske klæder og religiøse genstande, og en kopi af det 9. århundrede karolingiske Bibelen.

For at se kapellet Relics og Billedgalleri, skal du købe en billet ved biglietteria, billetlugen. Billetten inkluderer også et besøg i den smukke kloster kloster.

Den Cloister på Basilica San Paolo


Den monastiske samfund på San Paolo går tilbage til slutningen af ​​det 6. århundrede. Pave Gregor VII (1073-1085) var oprindeligt en munk i dette kloster.

Mosaik arbejde og sirlige kolonner dekorere kloster, som kan besøges med entré (der også omfatter Billedgalleri og Kapel af Relics). I midten er et springvand omgivet af en have og rundt langs kanten er en udstilling af romerske sarkofager og gravsten fragmenter fundet under udgravninger rundt om i basilikaen. En del af en udgravet nekropol kan ses på grund uden for kirken.

turistinformation

Saint Paul Basilica ligger på Via Ostiense cirka to kilometer fra Porta San Paolo.

  • Kom der : metrolinje B, Basilica San Paolo stoppe eller på bus 271 eller 23.
  • Entré : Indgangen er gratis, men der er en optagelse afgift for at se billedgalleri, kapel af relikvier, og kloster.
  • Lyd hjælpelinjer , på engelsk eller italiensk, kan lejes på vinduet billet.
  • En gave shop sælger produkter fra klosteret, bøger, og religiøse emner.