Skip to main content

Saint Paul bazilikához

Basilica San Paolo Fuori le Mure, pápai egyház Rómában

 Basilica San Paolo Fuori le Mure, pápai egyház Rómában
Basilica Papale San Paolo Fuori le Mure , vagy a Szent Pál falain kívül, a Róma egyik legfontosabb temploma. Ez egyike a négy pápai templom mellett Szent Péter Bazilika Vatikán, Róma székesegyháza Lateráni Szent János és Santa Maria Maggiore-bazilika Rómában.

Constantine volt egy bazilikát építettek a sír fölött Szent Pál jelölt egy emlékkő egy római temetkezési két kilométerre található a római falak. Az eredeti bazilika ben szentelték 324. Az évek során a bazilika Szent Pál továbbra is népszerű zarándokhely és kiegészítéseket az épület tette a legnagyobb bazilikához, amíg az építési Szent Péter-bazilika 1626. 1823-ban tűz elpusztította a templomot, de azt azonnal átalakították az eredeti formájában használja az összes darab, hogy érintetlen maradt, és a mozaikok a homlokzat jött létre. Mintegy 100 évvel később, a bejárat oszlopcsarnok 150 oszlopok adunk hozzá.

A 13. században sok műalkotások adunk, köztük a csodálatos mozaik munkát, hogy uralja a templom előtt az oltár fölé. A templom legfontosabb ereklyéjét egy darab lánc hitte volna használni Saint Paul, amikor börtönben volt Rómában, a kijelzőn egy kis oltár felett a sírját.

A láncok, hogy tartotta Saint Paul

Paul megérkezett Rómába 61AD a tárgyaláson, hogy halálra ítélték, amiért egy keresztény. Ő volt lefejezték között valamikor 65 67AD. A láncok hitték volna használni, hogy csatlakozzon Pál a római katona, aki őrizte őt váltak fontos ereklye. Egyéb relikviák tartozó templom megjelennek a kápolna relikviák.

A föld alatt, az oltár alatt, amely megjeleníti a láncokat márvány sírkő jelöléssel ellátott PAULO Apostolo MART vagy Pál apostol mártír. A sírkő ül fölött egy hatalmas szarkofágot. Nemrégiben, egy nyílás készült alatt a pápai oltár, hogy lehetővé tegye a sír kell tekinteni.

Román húsvéti gyertya márvány szobor


Készült a 12. és 13. században a híres római márvány szobrászok Nicola D’Angelo és Pietro Vassalletto, a hatalmas faragott húsvéti gyertya állvány egy remekmű román művészet. A 5.6 méter magas márvány oszlop van osztva nyolc részből áll, minden díszített számok sem mutatja bibliai jelenetek vagy világi jelenetek és figurák, beleértve az állatok és növények.

Szintén a templomban egy fríz mozaik medalion portrék minden pápák. Négy oldalkápolnákat tartalmaznak fontos műalkotások.

San Paolo Kápolna emlékei és Képtár


Csak a bejárat előtt a képgaléria (ahol képek nem engedélyezett) az érdekes kápolna relikviák, amely megjeleníti néhány egyház ereklyék gazdaság emlékek kezdve körmei csont- és koponyatöredéket, elsősorban a szentek vagy korábbi pápák. Van is egy darab fa azt mondta, hogy a Santa Croce, vagy szent kereszt.

Bent a Képtár festmények, a kijelző a miseruha és vallási tárgyak, és annak egy példányát a 9. században karoling Biblia.

Látni, hogy a kápolna relikviák és Képtár, meg kell vásárolni egy jegyet a biglietteria, jegy standján. A jegy tartalmazza a látogatás a gyönyörű kolostor kolostori.

A kolostor Basilica San Paolo


A szerzetesi közösség San Paolo nyúlik vissza, a késő 6. században. Gergely pápa VII (1073-1085) eredetileg egy szerzetes a kolostorban.

Mosaic munka és díszes oszlopok díszítik a kolostort, ami látogatható belépőjegy (amely magában foglalja a Képcsarnok és kápolna relikviák). A központban egy szökőkút kert veszi körül és a kerületük mentén egy kijelző római szarkofág és sírkőtöredékek ásatások során bárhol bazilikától. Része egy feltárt nekropolisz látható azon az alapon, a templomon kívül.

visitor Information

Saint Paul-bazilika a Via Ostiense mintegy két kilométerre Porta San Paolo.

  • Megközelítés : metró B, Basilica San Paolo megállítani vagy busz 271 vagy 23.
  • Belépő : A belépés ingyenes, de van egy felvételi díjat, hogy a képgaléria, kápolna emlékek, és kolostort.
  • Audio guide , angol vagy olasz, lehet bérelni a jegypénztár.
  • A ajándéküzlet értékesíti termékeit a kolostorból, könyvek, és a vallási elemeket.