Sanctuarul din Pattaya Adevărului: Ghidul complet

Posted on

Sanctuarul din Pattaya Adevărului: Ghidul complet

Pattaya are mult mai mult de oferit decât seediness pentru care este faimos. De la plaje frumoase, la muzee de arta interactive, la grădini botanice și chiar vinării luxuriante, Pattaya este o destinație dinamică și diversă – și este doar începe.

O atracție Pattaya, care este deosebit de intrigi este așa-numita Sanctuarul Adevărului, situat la aproximativ 15 minute de nord a orașului de-a lungul coastei. A continua gata pentru a afla mai multe despre istoria Sanctuary of Truth Pattaya, toate lucrurile pe care le puteți face acolo, cum de a planifica o vizită și ce să facă în apropiere, după ce ați terminat de explorat.

Istoria Sanctuarul Adevărului Pattya lui

În 1981, un om de afaceri thailandez de numele Lek Viriyaphant a decis că vrea să construiască ceva în Pattaya. Un patron notabil al artelor (și notoriu excentric), care a trecut, din păcate departe, în 2000, dl Viriyaphant finanțat, de asemenea, Muzeul Erawan din afara Bangkok, care se află în provincia Samut Prakan nu departe de aeroportul Suvarnabhumi.

În starea sa actuală, Sanctuarul Adevărului este impresionant să spun cel mai puțin – principalul turla se ridica la 300 de picioare în aer, iar site-ul acoperă aproape un acru. Cu toate acestea, Sanctuarul Adevărului încă nu este completă. La fel ca Barcelona Sagrada Familia, data de finalizare este preconizată cândva în cursul acestui secol-2050 a fost citat ca o țintă, deși dacă această țintă va fi îndeplinită este cu totul altă poveste.

Ce să facă în Sanctuarul Adevărului Pattaya

Construit în întregime din lemn de tec, Sanctuarul Adevărului întruchipează un stil care poate fi cel mai bine descris ca fiind „Visionaries Art.“ Ceea ce este de a spune că folosește motive vizuale de a conduce acasă un punct de vedere teologic, în acest caz, o mare parte inspirat de religie națională hinduism și Thailandei budismului. Unul dintre principalele lucruri de făcut în Sanctuarul Adevărului este de a vedea manifestările vizuale ale unor concepte religioase orientale importante, inclusiv relația omului cu Universul, și ciclul de viață budist.

Sanctuarul Adevărului este , de asemenea , un studiu al multor stiluri arhitecturale care au existat peste Indochina în ultimele câteva milenii. Călători care au vizitat orașul antic Ayutthaya la nord de Bangkok va recunoaște similitudini evidente la Sanctuarul Adevărului, dar inspirațiile mai divergente sunt prezente, de asemenea. În special, Sanctuarul este acasa , la patru gopura turnuri de intrare, structuri pe care le găsiți , de obicei , la temple dravidiene din statele Tamil Nadu și Karnataka din sudul Indiei.

Desigur, nu trebuie să se gândească la vizita dumneavoastră la Sanctuarul Adevărului ca o lecție de istorie, chiar dacă pancarte informative în mai multe limbi vă va da tot contextul și fundalul care aveți nevoie. Aspectul vizual al singur Sanctuarului este copleșitoare, și este un loc minunat pentru a perfecționa fotografia ta, sau de a lua unele Selfie care sunt sigur de a comanda sute de Instagram place, în cazul în care este mai mult stilul tau.

Cum de a vizita Sanctuarul Adevărului Pattaya

Situat în cartierul Na Kluea la nord de plaja principală din Pattaya, Sanctuarul Adevărului durează aproximativ 20-30 de minute pentru a ajunge cu mașina, în funcție de condițiile de trafic din centrul orașului. Deși Pattaya nu dispune de o rețea feroviară urbană, puteți merge orice microbuz Northbound de la „Delfinul Sens giratoriu“ , în centrul orașului, care costă 10 baht, și , de asemenea , durează în jur de 30 de minute. Asigurați – vă că pentru a spune conducătorul auto vei Prasat Sajja Tham , ca Sanctuarul este cunoscut în limba thailandeză.

Odată ce ajunge la Sanctuarul, va trebui să plătească 500 baht pentru admitere. Acest lucru nu este ieftin, dar după cum ați văzut, probabil, pe parcursul acestui articol, motivele sunt atât de expansiv și impresionante. Planul privind cheltuielile de cel puțin câteva ore aici, în scopul de a obține în valoare de banii lui.

Alte lucruri de făcut în Pattaya

Sanctuarul Adevărului stă în Paradis, o expozitie interactiva de arta 3D, care nu este timid despre care încorporează decor thailandez paradisiace în expoziția lângă Art. Dacă este comoditate sunteți după, puteți plătit cu ușurință aceste două atracții împreună pentru o dimineață sau după-amiază care transcende experiența cele mai multe călătorii din Pattaya au.

eyond acest lucru, Pattaya este o destinație surprinzător de variată, mai ales dacă ceea ce știi de oraș este limitat la Insinuat ai auzit deversor pe străzile din Bangkok. O plimbare cu barca la frumoasa insula Koh Laan, scala punctul de vedere al orașului pentru o panorama superba sau vizitați Pattaya proprii plutitoare de piață mănâncă pad Thai dintr-o barcă, nu este ceva ce se poate face doar în Bangkok!