Sărbătorim Ziua Bastiliei din Paris

Posted on

 Sărbătorim Ziua Bastiliei din Paris
In fiecare 14 iulie, Paris Bastille sărbătorește Ziua (denumit La Fête de la Bastille sau La Fête Nationale în franceză), care marchează asaltul Bastilia în 1789 și primul eveniment major al Revoluției Franceze din 1789.

Distrugerea Bastilia în centrul Parisului a fost ales ca un simbol al democrației primelor Stirrings Franței, deși ar lua mai multe monarhii și revoluții sângeroase repuși pentru a stabili o republică durabilă.

Similare în spirit Ziua Independenței american sau Ziua Canadei, Ziua Bastiliei este un eveniment festiv care a stropilor de artificii și procesiuni patriotice peste Paris. Este o modalitate foarte bună de a se bucura unele parade în aer liber summery și ambianță laid-back în timp ce învață mai multe despre (și luând parte la) franceză și istoria pariziană.

Evenimente și Festivități

Sărbători Ziua Bastiliei în 2018 avea loc nu numai pe 14 iulie , dar în zilele care au dus la sărbătoare națională. Pentru un ghid cuprinzător pentru evenimente speciale din acest an, inclusiv parade și sărbători, consultați site – ul oficial al orașului . De asemenea, defilați în jos pentru informații cu privire la activitățile tradiționale și festivaluri a avut loc pe și în jurul sărbătorii.

Sărbătoarea și istoria sa

Citiți acest ghid util pentru sărbătoarea publică franceză, și veți avea vocabularul necesar pentru a aduce într – adevăr în Fête Nationale (sărbătoare națională) într – un mod autentic, integral nativ! La urma urmei, știind ceva despre limba locală este o modalitate bună de a învăța despre cultura în sine.

Această ilustrație istorică arată asaltul Bastilia în centrul Parisului, pe 14 iulie 1789. închisoare, găzduit într-o structură medievală fortificată care mai târziu a fost devastat de foc și a distrus, a fost vizat din cauza magazinele sale de arme mari, și devastarea de a fost insurgenților un moment critic în primele frămîntări ale Revoluției Franceze. Astăzi, Colonne du Juillet se află la site-ul, deși nu a comemora de fapt caderea Bastiliei, ci mai degrabă Revoluția din 1830 cunoscut sub numele de „Les Trois Glorieuses“. Opera Bastille ultracontemporary ocupă acum pătrat și este principala atractie aici.

Cum pentru a sărbători Holiday în altă parte

Nu poate fi la Paris pentru această ocazie distractiv? Să nu există o mulțime îngrijora de alte locuri din întreaga lume, în cazul în care vă poate aduce în sărbătoare națională a Franței.

Ziua Activități Bastille tradiționale

  • Focuri de artificii sunt aproape întotdeauna pe meniul în sărbători Ziua Bastiliei în capitala franceză , și , de obicei , se aprind cerul în jurul valorii de căderea nopții. De multe ori lansat în imediata apropiere a Turnului Eiffel, districtul Saint Germain des Prés, și în jurul Montparnasse, focuri de artificii display – uri pot fi întâlnite la alte puncte din jurul orasului, oferindu – vă sunt mari suficient pentru a obține un punct de vedere bun. Unele pete sugerate sunt punctul de vedere de pe acoperișul Centrul Georges Pompidou, Montmartre sau Belleville.
  • Bal du 14 juillet este o parte de dans gigant a avut loc în mod tradițional pe Place de la Bastille (unde închisoarea au luat cu asalt a stat o dată) , în seara înainte de Ziua Bastiliei (13 iulie). O altă temă este ales în fiecare an, oferind de obicei o oportunitate de a don costume elaborate și asculta muzică live.
  • O parada militară tradițională pe Champs-Elysees începe în apropiere de Arcul de Triumf pe faimosul Avenue după – amiaza zilei de 14 iulie și se întinde pe Paris. Un tribut în mișcare, sau alai? O chestiune de gust.
  • Contraincendiara Galele: Franța are o tradiție unique– și hotărât quirky– de firehouses deschide porțile pentru publicul larg pe 13 iulie și 14 pentru ocazia zilei Bastiliei, oferind demonstrații live și dans. Distractiv kitschy garantat. Donațiile sunt , în general , a cerut la ușă.