Scary käyntikohteet Roomassa

Posted on

Scary käyntikohteet Roomassa

Kryptassa Capuchin munkit

Kirkko valmistettu kokonaan pois luurankoja entisen munkit? Juuri mitä löydät on krypta kapusiinimunkki Monks . Sijaitsee aivan ylpeän Via Veneton, krypta koristaa luita ja pääkalloja yli 4000 munkkia, kaikki järjestetty mielenkiintoisia kuvioita, kuten starbursts ja krusifiksit. Kryptassa on niin kiehtovaa kuin se on kammottava.

Katakombeissa Via Appian

Tuhannet roomalaiset, mukaan lukien pyhät ja paavit, haudattiin laaja verkosto Katakombi Rooman ulkopuolella Via Appian (Via Appia). Suurin ja yksi vanhimmista katakombeissa vierailla on St. Domitilla. Voit myös käydä San Callisto , joka sisältää 14 paavin kryptat ja San Sebastiano, jossa Saint Sebastian haudattiin (kirkko Pyhän Sebastianin nousee katakombi).

Vatikaani Necropolis

Kuten katakombeissa on Via Appia mutta alapuolella Vatikaani, Vatikaani Necropolis tai I Scavi on pelottava katsoa haudat kymmeniä paaveista, kuten St. Peter. Ottaen huomioon sen kuuluisan asukkaan minä Scavi on yksi pyhin sivustoja Roomassa. Mutta se varmasti tulee pelottava, kun yksi pysähtyy ajattelemaan, että he ovat kävely keskuudessa edelleen kirkon kaikkein storied lukuihin.

Museo kiirastuli

Vuonna pieni kirkko Sacro Cuore Suffragio lähellä Sant’Angelon on yhden huoneen Museum of Souls kiirastulessa (Museo delle Anime del Purgatorio), joka kronikoissa eri yhteyksissä sielujen loukussa että välissä taivaan ja helvetin. Todistajanlausunnoissa kiirastuli (eli paranormaalia), kuten handprints polttaa sivuja kirjoja, ja on spooked loput vierailun.

Monster House

Lähellä Espanjalaiset portaat , Via Gregoriana 28, on Palazzo della Maschera Grottesca, 16-luvun palatsi, joka ylpeilee edessä demoni osana julkisivua. Vaikka vierailijat eivät saa sisälle palatsiin, he voivat seisoa ulkona ja ihastella uhkaava hirviö suu, joka muodostaa oviaukosta.