Scary Kraji na obisk v Rimu

Posted on

Scary Kraji na obisk v Rimu

Grobnica za kapucini

Cerkev je v celoti izdelana iz skeletov svojih nekdanjih bratov? To je točno tisto, kar boste našli v kripti kapucini . Nahaja se desno off ošabni Via Veneto, je kripta okrašena s kosti in lobanj več kot 4.000 menihov, vse urejeno v zanimive vzorce, kot so zvezdne in križi. Kripta je tako zanimivo, kot je to grozljivo.

Katakombe na Via Appia Antica

Na tisoče Rimljanov, vključno s svetniki in papežev, so bili pokopani v veliko mrežo katakombe izven Rima na Via Appia Antica (v Appian Way). Največji in eden od najstarejših katakombe za obisk je St. Domitilla. Obiščete lahko tudi San Callisto , ki vsebuje 14 Papeška grobnicah, in San Sebastiana, kjer je bil Saint Sebastian pokopan (cerkev svetega Sebastijana dviga nad Catacomb).

Vatikan nekropola

Kot katakombe na Apijeva cesta pa se nahajajo pod Vatikana, vatikanski nekropole ali I Scavi so strašljivo pogled na grobnici deset papežev, vključno svetega Petra. Glede na njegove znani prebivalci, sem Scavi je eden izmed najbolj sveto mest v Rimu. Ampak to seveda postane strašljivo, ko je eden ustavi, da mislijo, da so hoja med ostanki najbolj kadjo podatkih cerkve.

Muzej vic

V cerkvice Sacro Cuore Suffragio bližini Castel Sant’Angelo je ena soba Muzej duš v vicah (Museo delle Anime del Purgatorio), ki kronike različne primerke duš, ujetih v tem prostoru med peklom in nebesi. Priča dokaze o vicah (tj je paranormalne), kot handprints sežganih na straneh knjig, in se prestrašila, za preostanek svojega obiska.

Monster House

V bližini Španskih stopnic , na Via Gregoriana 28, je Palazzo della maschera Grottesca, palača iz 16. stoletja, ki se ponaša obraz demona kot del fasade. Medtem ko so obiskovalci niso dovoljene znotraj palače, da lahko stojijo zunaj in čudite grozeče pošast ustih, ki sestavljajo vrata.