Scary Plaatsen om te bezoeken in Rome

Posted on

Scary Plaatsen om te bezoeken in Rome

Crypte van de kapucijner Monks

Een kerk die volledig uit de skeletten van zijn vroegere broeders? Dat is precies wat u zult vinden bij de crypte van de kapucijner monniken . Gelegen in het centrum van de hooghartige Via Veneto, is de crypte versierd met de botten en schedels van meer dan 4.000 monniken, alle gerangschikt in interessante patronen, zoals starbursts en kruisbeelden. De crypte is zo fascinerend als het is griezelig.

De Catacomben aan de Via Appia Antica

Duizenden Romeinen, met inbegrip van heiligen en pausen, werden begraven in het uitgebreide netwerk van catacomben buiten Rome aan de Via Appia Antica (de Via Appia). De grootste en een van de oudste catacomben te bezoeken is St. Domitilla. U kunt ook een bezoek brengen San Callisto , waarvan 14 pauselijke crypten bevat en San Sebastiano, waar Sint Sebastian werd begraven (de kerk van Sint Sebastiaan boven de catacombe).

Het Vaticaan Necropolis

Net als de catacomben op de Via Appia, maar zich onder Vaticaanstad, het Vaticaan Necropolis of ik Scavi zijn een griezelige blik op de graven van tientallen pausen, met inbegrip van St. Peter. Gezien de beroemde bewoners, ik Scavi is één van de heiligste plaatsen in Rome. Maar het wordt zeker griezelig wanneer men pauzeert om te denken dat ze lopen tussen de overblijfselen van de meest besproken figuren van de kerk.

Museum van het vagevuur

In het kerkje van Sacro Cuore Suffragio in de buurt van Castel Sant’Angelo is de een-kamer Museum van zielen in het vagevuur (Museo delle Anime del Purgatorio), waarin verschillende gevallen van zielen gevangen in die ruimte tussen hemel en hel kronieken. Getuigenissen van het vagevuur (dat wil zeggen, het paranormale), zoals handafdrukken gebrand op pagina’s van boeken en te schrikken voor de rest van uw bezoek.

The Monster House

In de buurt van de Spaanse Trappen , aan de Via Gregoriana 28, is het Palazzo della Maschera Grottesca, een 16e-eeuws paleis, dat het gezicht van de demon heeft als onderdeel van de gevel. Terwijl de bezoekers niet in het paleis zijn toegestaan, kunnen ze buiten staan en zich vergapen aan de dreigende mond monster dat maakt de deuropening.