Scurt ghid pentru cumpărături în Singapore – Totul despre Retail Heaven Asia de Sud-Est

Posted on

Scurt ghid pentru cumpărături în Singapore - Totul despre Retail Heaven Asia de Sud-Est
Națiunea din Singapore pachete cele mai multe mall-uri pe mile pătrate în interiorul interiorul său minuscul – ceea ce face această insulă-stat cel mai bun loc din Asia de Sud-Est pentru a merge la cumpărături. (Printre alte lucruri.)

Singaporeans au transformat cumpărături în sportul național – fac ei obține o mulțime de practică, ceea ce cu multe centre comerciale căptușesc Orchard Road, piețele de stradă din Chinatown și Bugis, precum și shophouses familiale în enclavele etnice din Singapore.

Shopping este atât de popular în Singapore, le – am pus deoparte o lună întreagă pentru ao sărbători – Marea Singapore Vânzarea slash prețurilor insula la nivel cu pana la 70%! Ore de cumpărături sunt , de asemenea , extins la miezul nopții trecut pentru magazine selectate la sfârșit de săptămână selectate, precum și alte promoții majore sunt deținute în această perioadă de numai anul.

Centrele comerciale din Singapore

Ride MRT în jurul valorii de Singapore, și veți găsi mall-urile sunt construite chiar în sistemul de transport insula-stat: stații de MRT multe sunt situate chiar la subsolul centrelor comerciale cele mai populare din Singapore!

Orchard Road este în cazul în care lumea merge la magazin atunci când în Singapore! Districtul de vânzare cu amănuntul primar insula-stat este un vis cumpărătorilor: o fâșie lungă, cu frunze de centre comerciale înșirate un capăt la altul, cu Warrens de magazine de numerotare în mii!

Puteți obține nimic aici în Orchard – etichete de moda scumpe si strada uzura, moda de ultimă oră și uzură de epocă pre-îndrăgit, cărți, electronice și Singapore alimente Hawker uimitoare din abundență. Stați la unul dintre hotelurile Orchard Road la hamei într-un mall ori de câte ori doriți, sau călătoresc în via MRT și de ieșire de la Orchard (NS22), și stații (NS23) Somerset, ambele din care ies imediat în măruntaiele mall-uri Orchard!

Primăria și zona Marina Bay case nu doar cele mai importante situri istorice ale orașului, acesta conține unele dintre cele mai frumoase zone sale comerciale, de asemenea.

Dacă sunteți cazat la cazare in Marina Bay și în districtul Heritage, puteți ajunge cu ușurință la o selecție de mall-uri, care include IM Pei-proiectat Complexul Raffles City; City Mall Suntec cu o fântână norocos masiv în centrul său; și o fostă mănăstire catolică transformată în șold tineri CHIJMES galeriile comerciale.

Primăria se poate ajunge cu trenul, prin intermediul MRT Interchange City Hall (NS25 / EW13), care iese de mai jos Raffles City. Călători pe linia de cerc poate ieși prin Bras Basah (CC2) vizavi de Muzeul de Artă din Singapore; Esplanade (CC3) sub Suntec City; și Promenade (CC4) de lângă Millenia Walk.

Pentru a merge la cumpărături la Marina Bay, călătoria cu MRT la Bayfront Station (CE1) și de ieșire în masive Shoppes, de lux de la Marina Bay Sands.

Kampong Glam este centrul istoric și cultural al comunității islamice din Singapore. Plimbare prin shophouses care înconjoară Moscheea Sultan, și veți găsi comercianții care vând uleiuri de parfum, covoare și produse de patiserie, în moduri care se simt puțin schimbat de-a lungul deceniilor. La rândul său , de 20 – lea secol, Aljunieds vândut covoare aici, și Jamal Kazura vândute parfumuri; ambele întreprinderi (printre multe alte întreprinderi familiale) încă mai face afaceri vioi azi!

Și totuși , lumea modernă trăiește aici: du – te la colțul sud – vestică a Kampong Glam și veți găsi la Bali Lane & Haji Lane , două străzi pietonale paralele ticsite cu buticuri boeme, restaurante etnice și magazine cu un concept de ultimă oră.

Chinatown își păstrează culoarea sa istorică ca o enclavă pentru arta tradițională chineză și meserii, cu o gamă extinsă de artizanat, haine, alimente, bijuterii, și medicamente vândute de shophouses chinezi renovate.

piețele de strada pe Smith Street și Trengganu Street oferă mari chilipiruri pe suveniruri. Shophouses și mall-uri în jurul valorii de Chinatown vinde mai mult decât produsele tradiționale, cu funky, tricouri, jucării și produse electronice care unesc abundența de bunuri de vânzare.

MRT se conectează la Chinatown prin Outram Park (EW16) sau stații de Chinatown (NE4).

Little India, centrat în jurul Serangoon Road, să satisfacă populația indiană locală, și oferă o gamă magnific de mirodenii, bijuterii, haine, textile și obiecte de artizanat. Mustafa Centrul de la un capăt al Serangoon Road este o sursă excelentă pentru electronica ieftine.

Bani în Singapore

Ca Singapore este un centru financiar important în regiune, sectorul bancar al țării este aranjată astfel încât să asigure artistic confort maxim pentru cumpărători din toate, cu finanțiști, ATM – uri la nivel internațional în rețea, și băncile care operează la ore de afaceri extinse.

Următorul articol explorează situația bani din Singapore: băncile sale, finanțiști, și cărți de credit, împreună cu bani sfaturi și sugestii de cheltuieli utile pentru călătorii în Singapore.

Duty-free de cumpărături în Singapore

Vizitatorii Singapore pot magazin duty – free – în timp ce magazinele din Singapore se percepe un 7% Produse și servicii fiscale (GST), magazine lasa turistii valorificați taxele la plecare. Următorul articol explică modul în care puteți magazin duty – free în Singapore, împreună cu sfaturi utile si link – uri.