September v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

 Septembra v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Kot poletje prihaja do končne in šolske semestrov življenjepis po vsej Veliki Britaniji za, hladnejše temperature pridejo v Londonu skupaj z množico jesenskih prireditev, kot nalašč za turiste, da uživajo v in kulturo prestolnici Anglije brez vseh običajnih množic na. Sprehodite se mimo Big Ben, Tower of London in London Eye ali preneha z dirke, festivalov in konvencij, ki se dogajajo v tem mesecu. Na srečo, medtem ko so temperature padle nekatere septembra, vreme je običajno udobna, dokler paket pulover ali dodatno plast nositi v zgodnjih jutranjih in poznih večernih urah.

London Vreme v septembru

Temperature vedno padejo skozi septembra, vendar je skupna povprečna temperatura v Londonu za mesec je prijetno 61 stopinj Celzija (16 stopinj Celzija). Dnevne vzponi začeli zdrs v spodnjih 60-ih F (pod 20 ° C), ki ga konec septembra, in nočni lows pogosto pade na sredi 40-ih F (pod 10 ° C) do konca meseca. Kljub temu pa lahko pride dan ali dva temperature, ki je znašala nad 70 stopinj Celzija (21 stopinj Celzija).

 • Povprečno visoka: 66 stopinj Celzija (19 stopinj Celzija)
 • Povprečno minimalnem: 51 stopinj Celzija (11 stopinj Celzija)

Lahko pričakujemo, da je približno pol meseca boste doživeli rahel dež tuš in pravičen znesek oblačnih dni, z le približno pet ur svetlobe na dan, v povprečju. Na srečo, ti dežju hitro mimo, tako da ne bi smela vplivati ​​na vaše načrte potovanja preveč.

Kaj Pack

Ker je mesec september začenja jesen, je opremljanje, da bi vaš padec obleko na izlet v London. To ne pomeni, da lahko ali ne sme prinesti svoje majice in hlače. Morda boste dobili na dan ali dva, da nosijo poletne obleke, tako da paket nekaj predmetov, za toplejše vreme kot dobro. Pravilo za takrat, ko ste na pragu toplih in hladnih temperaturah je, da oblačila, ki se lahko tudi plast. Definitivno paket svetlo jakno in kretnjo svoj dežnik v kovčku; če ste načrt o tem veliko znamenitosti, bi smiselno čevlje za hojo po mestu.

Dogodki septembra v Londonu

Medtem ko so velik prost koncert in film serija poleti lahko pride do bližnjega, ki ga v času september zvitkih okoli, je še vedno veliko prostih in prodane vozovnice dogodkih v Londonu ta mesec. Od odprtja House London-, ki omogoča obiskovalcem neomejen dostop do več kot 800 najbolj dekadentne mestnih stavb-Mednarodne Tattoo konvencija v Londonu, obstaja veliko načinov za praznovanje kulture Londonu septembra.

 • Open House London: Na tretji vikend v septembru, več kot 800 v Londonu najlepših zgradb odprl svoja vrata za obiskovalce kot del tega letnega praznovanja arhitekture in oblikovanja. Vse vstopnine so brezplačne, vendar boste morali pre-knjigo za vstop v nekatere od najbolj priljubljenih stavb.
 • Popolnoma Thames : Ta mesec dolg festival prinaša reko Temzo v življenje skozi vrsto kulturnih dogodkov, vključno z regate, rečnih ras, likovnih razstav in glasbenih nastopov.
 • Angel Canal Festival : Held skupaj Regents Canal v Islington, je to za družine dogodek ponuja obrtne dejavnosti, živo glasbo in lokalne hrane stojnice v začetku septembra vsako leto.
 • BBC Proms v parku : Največji britanski prostem klasični glasbeni dogodek, BBC Promenadni koncerti v parku je niz dogodkov, ki poteka od sredine julija do sredine septembra vsako leto.
 • London Fashion Week : Ta bienalno vrne v sredi septembra vsako leto za predstavitev nove sezone največjih modni oblikovalci, uredniki, kupci, in blogerjev. Čvoruga nekaj vstopnic za celotni London dvakrat letno sejmu v začetku leta, ker ponavadi prodajajo hitro.
 • London Design Festival : ponuja celoten koledar pogovorov, razstav in ustvarjalnih projektov v sredini septembra, ta vsakoletni dogodek je praznovanje vseh stvari oblikovanja v Londonu.
 • Velika Reka Race: Ta 21,6-mile dirka čoln vzdolž reke Temze privabi več kot 300 ekip iz celega sveta, da se vsako leto tekmujejo v začetku septembra.
 • Jezdec nedelja:  Tretja nedelja v septembru je znana tudi kot jezdec v nedeljo v Londonu in ima parado več kot 100 konji skozi Hyde Park, ki ga je župnik cerkve Šentjanževka vodil.
 • Velika Gorilla Run : Ta dobrodelni tek poteka za dvig denarja in ozaveščenost o Gorilla organizacije. Watch tekači v gorila obleke slediti poti je 8 kilometrov (približno 5 milj) preko Londona.
 • Dediščine Dnevi odprtih vrat : To letno praznovanje zgodovine, arhitekture in kulture po vsej Angliji ponuja številne brezplačne dogodke na znamenitosti kulturne dediščine v Londonu, kot so Big Ben, London Eye, in Westminister Abbey.
 • Mednarodna konvencija London Tattoo : Ta letna konvencija privabi več kot 300 najbolj prestižnih svetovnih tatoo umetnikov v mesto vsako leto v začetku septembra.
 • BP Portrait Awards : od sredine junija do sredine septembra, brskanje prejemnike letošnjih BP Portret nagrad v Narodni Portrait Gallery v Londonu. Nagrada Portret BP je najbolj prestižna portret tekmovanje na svetu in predstavlja najboljše v sodobni portretno slikarstvo. Nagrada je namenjena spodbujanju umetnike, da se osredotoči na in razvoj Portretiranje pri svojem delu.

September Potovalne Nasveti

 • September je eden od le dveh mesecih letošnjega leta, da je kraljica pozdravlja obiskovalce, da si ogledate kabine njenega kraljevskega doma v Buckinghamski palači. Vendar pa ne pričakujejo, da kraljico med potovanjem; ona gre za enega od njenih držav rezidenc, ko je palača odprta za javnost.
 • Get  London Pass  in boste lahko dobili v več kot 60 znamenitosti Londona, s prevoz vključen, za močno znižani ceni.
 • V Londonu, odlaganje ni obvezna, vendar se bodo cenili, če želite, da to storijo. Vendar, če ne boš naredil, da osebje ne bo motilo to. Na nekaterih mestih, boste morda dobili storitev stroške za 10 odstotkov na vašem računu, in večina dobrih strežnikov se boste zavedali zaračunanih storitev.
 • Če načrtujete, da gredo v London septembra, kupite vstopnice vsaj tri mesece, preden greš, saj so mednarodne cene vozovnic najboljši v tem časovnem okvirju.
 • Začetek septembra še vedno velja visoka sezona turizma v Londonu, tako da lahko letalske vozovnice in prenočišča malo cenitev, kot če počakate rezervirati na zadnjem delu meseca. Sredi septembra se začne “ramo sezono”, ki je vesel, vmesna točka med vrhunec sezone in izven sezone.