Septembrie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Septembrie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
În ceea ce vara vine la un CV-end și de școală semestre peste Marea Britanie, temperaturile mai scăzute ajung la Londra, împreună cu o serie de evenimente toamna, perfecte pentru turiști să se bucure de atracțiile și cultura capitalei Angliei fără toate mulțimile obișnuite. Plimbați Big Ben rămas singur, Turnul Londrei și London Eye sau a opri de curse, festivaluri, și convenții se întâmplă în această lună. Din fericire, în timp ce temperaturile au scăzut unele în luna septembrie, vremea este de obicei confortabil, atâta timp cât pachet un pulover sau un strat suplimentar de a purta în dimineața devreme și seara târzii.

Londra Vremea în septembrie

Temperaturile se încadrează în mod constant pe parcursul lunii septembrie, dar temperatura medie globală la Londra pentru luna este o plăcută de 61 de grade Fahrenheit (16 grade Celsius). maxime pe timp de zi încep să se strecoare în anii ’60 inferioare F (sub 20 C) până la sfârșitul lunii septembrie, iar cele minime pe timp de noapte de multe ori cad la mijlocul anilor 40 F (sub 10 C), până la sfârșitul lunii. Cu toate acestea, s-ar putea întâlni o zi sau două temperaturi care ajung peste 70 de grade Fahrenheit (21 grade Celsius).

 • înaltă medie: 66 grade Fahrenheit (19 grade Celsius)
 • Mediu scazut: 51 grade Fahrenheit (11 grade Celsius)

Vă puteți aștepta ca aproximativ jumatate din luna vei experimenta un duș cu efect de ploaie ușoară și o cantitate de zile noros, cu doar aproximativ cinci ore de lumină pe zi, în medie. Din fericire, aceste furtuni trec repede, astfel încât acestea nu ar trebui să afecteze planurile de călătorie prea mult.

Ce să Pack

Ca luna septembrie începe toamna, este potrivit pentru a aduce tinuta de toamna pe o excursie la Londra. Asta nu înseamnă că poți sau nu ar trebui să aducă dumneavoastră tricouri și pantaloni scurți. S-ar putea obține o zi sau două să poarte haine Estival, astfel încât ambalaj o pereche de elemente pentru vremea este mai caldă, de asemenea. Regula de degetul mare pentru atunci când sunt pe punctul de temperaturi calde și reci este de a aduce haine care pot layer, de bine. pack Categoric un sacou de lumină și arunci umbrela in valiza ta; dacă aveți de gând să faci o mulțime de vizitare a obiectivelor turistice, aduce pantofi sensibile pentru mersul pe jos în jurul orașului.

Septembrie Evenimente în Londra

În timp ce marele liber de concert și cinematografic seria de vară poate fi ajuns la o strânsă de septembrie și role în jurul, există încă o mulțime de evenimente gratuite și ticketed se întâmplă în Londra, luna aceasta. De la Open House Londra, care oferă vizitatorilor acces deplin la mai mult de 800 de clădiri-la cele mai decadente ale orașului Convenția internațională Tattoo din Londra, există o mulțime de moduri de a sărbători cultura din Londra, în septembrie.

 • Open House Londra: Pe de- al treilea weekend din septembrie, mai mult de 800 dintre cele mai frumoase clădiri din Londra deschide porțile pentru vizitatori , ca parte a acestei sărbători anuale de arhitectura si design. Toate admitere sunt gratuite, dar va trebui să pre-carte pentru a introduce unele dintre cele mai populare clădiri.
 • Total Thames : Acest festival delună aduce râul Tamisa la viață printro serie de evenimente culturaleinclusiv regattas, curse râu, expozițiiartă și spectacolemuzică.
 • Înger Canal Festival : A avut loclungul Regents Canal în Islington, acest eveniment de familie prietenos oferă activități meșteșugărești, muzică live, și tarabe produse alimentare locale la începutul lunii septembriefiecărui an.
 • BBC Proms în parc : cel mai mare evenimentaer libermuzică clasicăMarea Britanie, BBC Promenada concerte în Parcul este o serieevenimente care are locla mijlocul lunii iulie până la mijlocul lunii septembriefiecărui an.
 • London Fashion Week : Acest evenimentîntoarce bianuala la jumătatea lunii septembriefiecare anpentru prezentarea celor mai mari designerimoda, editori, cumpărători, și bloggeri următorul sezon. Inconvenient unele bilete pentru Londranivelcomerț aratădouă ori pe andevremedeoarece ei vândobicei afară repede.
 • Festival London Design : Dispunândun calendar plin de discuții, expoziții și proiecte creative la jumătatea lunii septembrie, acest eveniment anual este o celebrare a tuturor lucrurilordesign din Londra.
 • Great River Race: Această cursă cu barca 21.6 mile de-a lungul râului Tamisa atrage mai mult de 300 de echipaje din întreaga lume pentru a concura în fiecare an , la începutul lunii septembrie.
 • Călărețului Duminica:  A treia duminică din septembrie , este , de asemenea , cunoscut sub numele de Duminica călărețului din Londra și oferă o paradă de mai mult de 100 de cai prin Hyde Park , condusă de parohul bisericii St John.
 • Great Gorilla Run : Această cursăcaritate are loc pentru a strange bani siconstientizare pentru organizația gorilă. Alergătoriceas în costumegorile urmeze un traseu8 km (aproximativ 5 mile) prin Londra.
 • Heritage Open Days : Această celebrare anuală de istorie, arhitectura, cultura si in Anglia aremulte evenimente gratuite la atracțiipatrimoniu din Londracum ar fi Big Ben, London Eye, și Westminister Abbey.
 • Convenția internațională din Londra Tattoo : Această convenție anuală atrage mai mult300 dintre cele mai prestigioase artisti tatuatori din lume în orașfiecare anla începutul lunii septembrie.
 • BP Premii Portret : De la mijlocul lunii iunieprin mijlocul lunii septembrie, răsfoiți destinatarii premiiloracest an Portret BP la National Portrait Gallery din Londra. Premiul Portretul BP este cel mai prestigios concurspictura portret din lume și reprezintă cele mai bune în pictura portret contemporan. Premiul arescop încurajarea artiștilor săconcentreze asupra șidezvolte portretistica în activitatea lor.

Septembrie Sfaturi de călătorie

 • Septembrie este una din doar două luni ale anului pe care regina Angliei întâmpină vizitatorii să vadă staterooms casei ei regale la Palatul Buckingham. Cu toate acestea, nu se așteaptă să vadă regina în timpul călătoriei; ea se duce la una dintre resedintele sale țări când palatul este deschis publicului.
 • Ia un  Londra Pass  și vei fi capabil de a obține în mai mult de 60 de atracții turistice din Londra, cu transport inclus, pentru un preț foarte redus.
 • La Londra, basculare nu este obligatorie, dar va fi apreciat dacă doriți să faceți acest lucru. Cu toate acestea, dacă nu o faci, personalul de serviciu nu va fi deranjat de ea. În unele locuri, s-ar putea obține o taxa de servicii de 10 la suta pe factura, iar cele mai multe servere bune va face constient de taxa de serviciu.
 • Dacă sunteți de planificare pentru a merge la Londra, în septembrie, cumpara biletele cu cel puțin trei luni înainte de a pleca, deoarece prețurile internaționale de bilete sunt cele mai bune în acest interval de timp.
 • Începutul lunii septembrie este încă considerat sezonul de vârf al turismului în Londra, așa că biletul de avion și cazare ar putea fi un pic mai scumpe decât în ​​cazul în care vă așteptați să rezervați pentru ultima parte a lunii. Mijlocul lunii septembrie începe „sezonul umăr“, care este punctul de la jumătatea distanței fericit între sezonul de vârf și extrasezon.